IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    Т.е. ти си в къси???
    Да, временно съм от твоята страна на ряката Съществува ли опция за печалба няма бици, няма меци Балон, не балон търговията върви. Къде на +/-

Поздрави и успех в търговията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
      Много завист много нещо остави човека да прибере голямата печалба целта при златото е 1400 долара ти искаш още на 1640 да продава нека държи до към 1200 после може да помисли
      А дано, но надали

Коментар

• Първоначално изпратено от vitos Разгледай мнение
        Ако пробие 1640 има вероятност и на лек плюс да излезеш даже. Но ако това стане те съветвам приятелски да преосмислиш теорията си за "балона" и да излезеш докато е време.
        Много завист много нещо остави човека да прибере голямата печалба целта при златото е 1400 долара ти искаш още на 1640 да продава нека държи до към 1200 после може да помисли

Коментар

Защо да черпя???

Трябват ми още 20-25 $ спад за да излезна на 0-та .
          Ако пробие 1640 има вероятност и на лек плюс да излезеш даже. Но ако това стане те съветвам приятелски да преосмислиш теорията си за "балона" и да излезеш докато е време.

Коментар

Защо да черпя???

Щото си готин човек, който ако почерпи подобаващо ще бъде възнаграден от нашата духовна подкрепа за успешно приключване на сделката

Коментар

• Защо да черпя???

Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
              Като го чета по скоро е на отсрещната страна на твоето мислене ще черпим ли
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Т.е. ти си в къс???
                Като го чета по скоро е на отсрещната страна на твоето мислене ще черпим ли

Коментар

• Т.е. ти си в къси???

Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
                  Здравейте! Цената на златото забуксува при критичните $1640-44. Меците много силни и яко натискат за надоле. План Б къси до $1600 и дано там мирясат.

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
                    Здравейте! Цената на златото забуксува при критичните $1640-44. Меците много силни и яко натискат за надоле. План Б къси до $1600 и дано там мирясат.

Що бе нека падне под 1600 около 1530-1550 е хубаво ниво за купуване при среброто 26,50-27 долара нека натискат колкото повече по-добре и по-евтино

Коментар

• Златото е кът магаре на мост.. ама магарето рано или късно ще иска да си ходи дома и да яде
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Здравейте! Цената на златото забуксува при критичните $1640-44. Меците много силни и яко натискат за надоле. План Б къси до $1600 и дано там мирясат.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
                          А махни едната нула а ? или от 1 000 ги направи 10 000.....
                          чакай сега -
                          30 пъти скок на златото от 50 до 1500 долара ,жилища надценени 4-5 пъти сега ,общо 150 пъти в полза на злато към долар ... Прав си -2000 лв трябва да са в злато преди 50 години за 300 квадрата мезонет сега ....

Коментар

• Първоначално изпратено от nide Разгледай мнение
                            Само копачите имат разходи, сигурно го леят и тиражират безплатно а от борсите плащат за да го пуснат в търговия.
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                              Тука в тая тема напоследък писачи бол , търговци с постнати сделки тц
                              BUY @ 1642.3 и плейсвам ордери купува , надолу през 10 $ ---> 1632 , 1622 ,1612 ,1600
                              Най - малката по обем поръчка е тази от 1642 , надолу по - големи .
                              Стоп на всичко под 1530 , цел 1750 , хоризонт 2 месеца
                              И ние така, ама тука :http://www.tavex.bg/index.php?main=8
                              И при всеки спад купувам по малко но редовно. Нямам излишни да храня инвестиционен посредник.
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Тука в тая тема напоследък писачи бол , търговци с постнати сделки тц
                                BUY @ 1642.3 и плейсвам ордери купува , надолу през 10 $ ---> 1632 , 1622 ,1612 ,1600
                                Най - малката по обем поръчка е тази от 1642 , надолу по - големи .
                                Стоп на всичко под 1530 , цел 1750 , хоризонт 2 месеца
                                Мнението ми води до фалит !

Коментар

Working...
                                X