Първоначално изпратено от snaky
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПо германски новинарски канали. Дори покриха и част от пресконференцията на Дойче Банк. Всъщност се оказа, че тази загуба е не за цялата година а само за последното тримесечие на 2012 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение?? това къде го гледашСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРешиха германците да си върнат златото и взеха да им се случват разни случки... Днес сутринта а и в момента 500 /петстотин/ полицаи тарашат централата на Дойче Банк във Франкфурт. Отвън имаше поне 30 полицейски коли! И това едва ли е само заради обявената загуба от 2 милиарда евро за миналата година!!!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Решиха германците да си върнат златото и взеха да им се случват разни случки... Днес сутринта а и в момента 500 /петстотин/ полицаи тарашат централата на Дойче Банк във Франкфурт. Отвън имаше поне 30 полицейски коли! И това едва ли е само заради обявената загуба от 2 милиарда евро за миналата година!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАмериканската икономика отбеляза първия си спад за последните 3 години. Ясно е, че ще пробват пак с цистернатаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеКак сте Златотърсачи?
От Ден на Ден - ВСЕ ПО-ДОБРЕ!!!
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеАз си държа моите 50 къси унции от миналата година и се надявам скоро да излеза на добра печалба.
п.с. надявам се тази година да направя от тях поне 5000-6000 $ако и тя даде фира лошо Седларов лошо
Коментар
-
Аз си държа моите 50 къси унции от миналата година и се надявам скоро да излеза на добра печалба.
п.с. надявам се тази година да направя от тях поне 5000-6000 $
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗа мен лично има значение колко ще бъде курса на долара спрямо еврото тогава.
1650 USD за тройунция при 1,35 USD за евро е почти същото като 1550 USD за тройунция про 1,25 USD за евро. Трудно ми е да си представя златото да падне под 1550 при този курс долар-евро. Мисля, че пазарът вече калкулира доста апетит към рискови активи. Друга причина за спад при златото реално няма.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар