IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
    Майсторе, а що тогава акцията на Дойче Банк е нагоре днес, ако е толкова апокалиптично както го казваш? Имам.
    От 2008 г. насам цените на банковите акции нямат нищо общо с фундамента.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      По германски новинарски канали. Дори покриха и част от пресконференцията на Дойче Банк. Всъщност се оказа, че тази загуба е не за цялата година а само за последното тримесечие на 2012 г.
      Майсторе, а що тогава акцията на Дойче Банк е нагоре днес, ако е толкова апокалиптично както го казваш? Имам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        ?? това къде го гледаш
        По германски новинарски канали. Дори покриха и част от пресконференцията на Дойче Банк. Всъщност се оказа, че тази загуба е не за цялата година а само за последното тримесечие на 2012 г.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Решиха германците да си върнат златото и взеха да им се случват разни случки... Днес сутринта а и в момента 500 /петстотин/ полицаи тарашат централата на Дойче Банк във Франкфурт. Отвън имаше поне 30 полицейски коли! И това едва ли е само заради обявената загуба от 2 милиарда евро за миналата година!!!
          ?? това къде го гледаш
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Решиха германците да си върнат златото и взеха да им се случват разни случки... Днес сутринта а и в момента 500 /петстотин/ полицаи тарашат централата на Дойче Банк във Франкфурт. Отвън имаше поне 30 полицейски коли! И това едва ли е само заради обявената загуба от 2 милиарда евро за миналата година!!!

Коментар

• 85 милиарда альх роз

давай чичко Бен хартия имаааа
              Last edited by ivancholak; 31.01.2013, 08:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                Как сте Златотърсачи?
                По-добре би било грях

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                  Американската икономика отбеляза първия си спад за последните 3 години. Ясно е, че ще пробват пак с цистерната
                  Ясно е, че всичко е стъкмистика и че лошите новини бяха отлагани за началото на тази година поради вътрешнополитически за Обама съображения.

Коментар

• Американската икономика отбеляза първия си спад за последните 3 години. Ясно е, че ще пробват пак с цистерната
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• готови ли сме за дългите

Коментар

Как сте Златотърсачи?

От Ден на Ден - ВСЕ ПО-ДОБРЕ!!!
                        remember remember the fifth of november

Коментар

• Как сте Златотърсачи?
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• От 1640 обръщам и сме право нагоре аз не вярвам вече за така наречения "голЕм спад"

Коментар

Аз си държа моите 50 къси унции от миналата година и се надявам скоро да излеза на добра печалба .

п.с. надявам се тази година да направя от тях поне 5000-6000 $
                              Надеждата умира последна ако и тя даде фира лошо Седларов лошо

Коментар

• Аз си държа моите 50 къси унции от миналата година и се надявам скоро да излеза на добра печалба .

п.с. надявам се тази година да направя от тях поне 5000-6000 $

Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                                За мен лично има значение колко ще бъде курса на долара спрямо еврото тогава.

1650 USD за тройунция при 1,35 USD за евро е почти същото като 1550 USD за тройунция про 1,25 USD за евро. Трудно ми е да си представя златото да падне под 1550 при този курс долар-евро. Мисля, че пазарът вече калкулира доста апетит към рискови активи. Друга причина за спад при златото реално няма.
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X