IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Buy EUR/USD

Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнение
    Eeee Еблев ако не си прибрал 1400$ направо си заслужаваш фалита и фундаментално и технически пазара вече е за надолу още утре ще видим 1.33 освен ако Швейцарците несе намесят през EUR/CHF което е доста вероятно инак си загубен
    Еблев и аз съм с теб за дълги Евра сега кво отворих дълго евро на нива 1,3580 но аз влезнах с малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      Не съм прибирал нищо >>>>баланса в момента е минус 139$ Ама много са ви слаби ангелите >>>чак взехте да ми действате на психиката ..... аз седем месеца си калявах нервите с таз система >>> ама верно че на реал се припотявам яко :Ще ви оставям за тази вечер че много ми се насъбра .излизам да ме духне морския малко удача всем !!!

Eeee Еблев ако не си прибрал 1400$ направо си заслужаваш фалита и фундаментално и технически пазара вече е за надолу още утре ще видим 1.33 освен ако Швейцарците несе намесят през EUR/CHF което е доста вероятно инак си загубен
      Джак пота идва с изненадата

Коментар

Не съм прибирал нищо >>>>баланса в момента е минус 139$ Ама много са ви слаби ангелите >>>чак взехте да ми действате на психиката ..... аз седем месеца си калявах нервите с таз система >>> ама верно че на реал се припотявам яко :Ще ви оставям за тази вечер че много ми се насъбра .излизам да ме духне морския малко удача всем !!!
        Ицката , кат та глеа кво праиииш и му става лошо
        Надявам се че е демо , ако не е демо --- признавам си , че си ма мнооо '' смел '' човек
        мисля, знам и кво те чака от тук нататък ----с такава ''система '', но всеки требе да си мине по пътя , та да прибави сиво вещество у картуната Си !
        успех
        п.с. за маржин кола , беше ясно --- не ми стана ясно -- как си завършил ''системата '' си за търговия и е минала ОТК , без да се осетиш че стопа ти е практически непобедим !, никой не може да ти го вземе и пазара дори , тва си е постижение все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
          ЕБЛыО ,само не ми казвай ,че не си прибрал половината на 1.3666
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Роска уважавам силата на тълпата но .......... "Макар и могъща,тълпата е примитивна,поведението е прогнозируемо и често се повтаря " От последното системката ми прави профити >>>>такава е тактиката и
            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• ЕБЛыО ,само не ми казвай ,че не си прибрал половината на 1.3666
              Анализи EUR/USD

Коментар

• Eblio, napisal si ot dolu da ne se igrae sre6tu tulpata, a ti pravi6 to4no tova v momenta - gurciq falira, italiq falira, 4aka se franciq da falira, evroto e podlojeno na ogromen natisk ot tulpata. Fed 6te vdigat lihvite, a evropa nqma da gi digat, daje 6veicarcite 6te gi svalqt v 4etvurtuk.
                Ne moje6 da dobavi6 za celiq trend hilqdarki - kum pariteta 6te ide za normativ!
                Izlizai dokato moje6 - takiva niva skoro vreme nqma da ima samo 6te gi sunuvame godina dve!

Da interesno sega kak 6te se vklu4i 6veicarskoto BNB - dali puk nqma da ima pak nqkoi 6ip v evroto, ama da se 4aka da sepe4elo ot takuv 6ip e mnogo riskovo!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                  Здравейте!

Къде може да се види всекидневния фиксинг на долар/юан?

Акмос.ру го публикуват понякога - но за съжаление не всеки ден. например днес и в петък го нямаше....
                  http://www.exchangerates.org.uk/Chin...ency-table.htm

Коментар

• Ицката сутринта се бъзикаше за маржин кола на ъканто ми >>> верно това е слабата страна на системката ми щото не съм я тествал години >>> а само 7 месеца на демо >>> а за тези 7 месеца пазаря не ми застраши акаунто със ситуация за маржин кол .Но пък няма проблем да добавя някой друга хилядарка за да устискам до стопа 1,2848 >Днес попаднах на чудесен калкулатор за маржин кол .Просто вкарах усреднената цена на деветте позиции с таргет 1,3828 която е 1,3601755 и след това на другите девет с таргет 1,3898 която е 1,36003
                    След това добавих и цената към момента сутринта когато бях на загуба 1400$ и чукнах калкулате и излезе че на 1,3074 ще е маржин кола .Така че да издържа до 1,2848 ще трябва да добавя някой друг долар към ъкаунто
                    Калкулатора е тука http://www.si-cm.bg/marcall.html
                    Ситуацията от сутринта е тука http://prikachi.com/images/446/3813446J.png
                    А маржин кола го сметнах тука http://prikachi.com/images/444/3813444m.png
                    Чудесен калкулатор

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Мани, имам ордери до 1.20. Стопът 1,1974 на всичкото кир, но доста ще ме заболи
                      Абе нищо чудно да пуснат малко под 1.20 ей-така да издрусат спекулантите от клона.. Аз затова пуснах една къса от 2116 с малко и т/п на 2110 ей така, да пази страх
                      дългата я залепих на 2092 ама мисля да усерявам с малко.
                      Купувам наденици!!!!!!

Коментар

знам знам нали така требеше >>> да оставим печалбата да расте
                        не бря. колегата има предвид, че 360 = 0
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от benbi Разгледай мнение
                          И да знаеш за другия път, ако нещо направи "360" градуса, то продължава в същата посока.
                          знам знам нали така требеше >>> да оставим печалбата да расте

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                            Здравейте!

Къде може да се види всекидневния фиксинг на долар/юан?

Акмос.ру го публикуват понякога - но за съжаление не всеки ден. например днес и в петък го нямаше....
                            Ей тука това е 10 год.графика разцъкай и по малките
                            http://www.xe.com/currencycharts/?fr...o=CNY&view=10Y

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                              Наивник, много мамуни на клона и не ще да се изправя
                              Мани, имам ордери до 1.20. Стопът 1,1974 на всичкото кир, но доста ще ме заболи

Коментар

• Наивник, много мамуни на клона и не ще да се изправя
                                Купувам наденици!!!!!!

Коментар

X