IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
    маляшката дебела свиня,
    се изходи отново, казвайки
    че гърция няма да дефолтне...
    та връщайки се назад и
    търсейки нещо за дефолта
    на бегетовицата ...
    "Говорителят на БЪЛГАРСКОТО правителство Андрей Луканов днес официално отрече появилите се в последните дни съобщения, според които София може да обяви в близките дни, че не е в състояние да погасява задълженията си, предадоха световните агенции.
    "Всичко това са чисти спекулации. Подобни слухове са безотговорни и неверни", подчерта Луканов."

а оригинала, всъщност е :

"Говорителят на гръцкото правителство Илиас Мосиалос днес официално отрече появилите се в последните дни съобщения, според които Атина може да обяви в близките дни, че не е в състояние да погасява задълженията си, предадоха световните агенции."

"Всичко това са чисти спекулации. Подобни слухове са безотговорни и неверни", подчерта Мосиалос."

цитат от дневник

Коментар

• маляшката дебела свиня,
      се изходи отново, казвайки
      че гърция няма да дефолтне...
      та връщайки се назад и
      търсейки нещо за дефолта
      на бегетовицата ...
      "Говорителят на БЪЛГАРСКОТО правителство Андрей Луканов днес официално отрече появилите се в последните дни съобщения, според които София може да обяви в близките дни, че не е в състояние да погасява задълженията си, предадоха световните агенции.
      "Всичко това са чисти спекулации. Подобни слухове са безотговорни и неверни", подчерта Луканов."

Коментар

• Ситуацията при долар франк е подобна с долар канадец през2007 Просто долар франк си падна много Не че не може още да пада ама сега ще се заформи реиндж а защо не и пропадане до дъното но дългосрочно според мен предстои покачване Всичко това без капка фундамент просто на база графики
        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
          като сега я има политичекста воля всеки опит за ритане срещу банката в посока поскъпване е обречен
          ще поживеем и ще видим ,
          дано са късметлии и няма кой знае кви катаклизми а само дабъл дип .
          успех

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
            ако беше толкова лесно щеше да си печати и да продава франкове
            после да отчете на акционерите печалба и да си свирка ,
            но щом регистрират загуби , явно не е така ...
            или загубите са фалшиви
            при предната интервенция я нямаше политическата воля за поддържане на курс над 1,20... беше солова акция с пари от оперативни фондове на банката без ясна цел за крайния резултат, не с ново напечатани пари затова има счетоводни загуби, като сега я има политичекста воля всеки опит за ритане срещу банката в посока поскъпване е обречен
            Last edited by marketleverage; 10.09.2011, 15:49.
            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
              и може да напечата повече отколкото има пазарът ...
              ако беше толкова лесно щеше да си печати и да продава франкове
              после да отчете на акционерите печалба и да си свирка ,
              но щом регистрират загуби , явно не е така ...
              или загубите са фалшиви

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Не бъркай количество с качество. Пазарът разполага с емитираните пари, но не разполага с интрументите за управлението им. Централните банки ги притежават.

Ти да не би да си от школата на П.К.?
                е трябва ли да съм от '' неговата '' школа ---за да знам нещо дето е очевидно .
                Мъчи се с ''прогнозиране '' и ''анализ '' на eur/chf , твоя воля и мърдай eur/usd and usd/chf дето искаш
                п.с. дори и да го познавам лично , нещо лошоооооо

Коментар

аз мисля че пазара има повече пари от всяка една централна банка .....
                  и такива схеми и мисли са абсурдни .
                  приятни почивни дни
                  Аз немога да разбера защо на някои ви е толкова трудно да я разберете концепцията ако една централна банка трябва да пази курс от пропадане тогава трябва да намира чужда валута с която да изкупува собствената си затова е сложно и пазарът има повече пари...

когато иска да защити валута си от поскъпване единствено трябва е да печата (не да ги взима от оперативни фондове да ги продава за да и се водят загуба) и те чуждите валути и ги носят "на крака" за ги сменят за прясно напечатани още лепнещи швеицарски пластмасови банкнотки ... единственото което е нужно е политическа воля да се включи печатницата... и може да напечата повече отколкото има пазарът ...
                  Last edited by marketleverage; 10.09.2011, 15:18.
                  mWPCloud.com

Коментар

Не бъркай количество с качество. Пазарът разполага с емитираните пари, но не разполага с интрументите за управлението им. Централните банки ги притежават.

Ти да не би да си от школата на П.К.?

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
                      GDP , PPP и т.н.

Никоя икономика не може да дръпне 40% за година и нещо.
                      ок , разбирам
                      приятна почика

Коментар

При сегашното състояние в Еврозоната, доларът ще спечели повече от подобен ход, т.е. долар/франк ще се вдигне много повече.

курсът на евро/долар не би трябвало да има връзка.
                        Да не би да питаш за евро/франк?

П.П. Да де, ама това са си локуми от моя страна. Швейцарците знаят, че дългосрочно без банковата тайна са свършени. Ще станат като Косово.
                        и такива схеми и мисли са абсурдни .
                        приятни почивни дни
                        п.с. за eur/chf ---- можеш да питаш Петър Караиванов как се смята с какъв точно -- калкулатор
                        аз в предишните си постове бях ясен за eur/chf

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение

п.с. Изобщо нямам намерение да обвинявам спекълантите ,тъй като и аз се опитвам да съм такъв , но по скоро бих играл със SNB а не против нея.
                          Знам, че си такъв.

Нали знаеш, че в този форум почти всички чакат да ги оправи държавата, защото лошите спекуланти уж им стъжняват живота.
                          Та исках да се идентифицираш, че си спекулант, т.е. от лошите си.

Коментар

как ще иде
                            за сметка на кой мейджър :
                            eur/usd
                            usd /chf
                            ?????????
                            дай цифри при мейджърите ?
                            При сегашното състояние в Еврозоната, доларът ще спечели повече от подобен ход, т.е. долар/франк ще се вдигне много повече.

курсът на евро/долар не би трябвало да има връзка.
                            Да не би да питаш за евро/франк?

П.П. Да де, ама това са си локуми от моя страна. Швейцарците знаят, че дългосрочно без банковата тайна са свършени. Ще станат като Косово.
                            Last edited by anon6706; 10.09.2011, 14:31.

Коментар

• GDP , PPP и т.н.

Никоя икономика не може да дръпне 40% за година и нещо.

п.с. Изобщо нямам намерение да обвинявам спекълантите ,тъй като и аз се опитвам да съм такъв , но по скоро бих играл със SNB а не против нея.

Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                              Стоилов , така ще си пишем до де е .......македонско
                              Би ли пуснал аргументи в полза на горното си твърдение ...или
                              --Защо еврото и долара имат по-добър фундамент от франка ?
                              - Защо франка е надценен по '' икономически '' и фундаментални причини срещу горните валути и останалите , щото се вдигна на всякъде ?
                              Last edited by SStoilov; 10.09.2011, 14:30.

Коментар

П.П. Предлагам лесно решение на SNB - свалят изцяло банковата тайна и евро/франк ще отиде на 1.70 без никаква интервенция.
                                как ще иде
                                за сметка на кой мейджър :
                                eur/usd
                                usd /chf
                                ?????????
                                дай цифри при мейджърите ?

Коментар

Working...
                                X