IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    Виж сега,далеч съм от мисълта,че знам всичко,но съм чел,че устройство,което изпълнява основната функция на GSM-да те свърже с някого,може да се имплантира под кожата.Защо такъв скептицизъм проявяваш?Знаеш ли,че най-малкият микрочип може да се имплантира в обикновен лист хартия,без да е видим?
    Е, дойдохме си на думата. Не е важно да четеш много, а да мислиш. По-малко четене, повече мислене.
    Ти преди време ме обвини, че ви преразказвам прочетеното, но сега разбираш, че и само с четене не става.
    Даже и с гледане на филми не става....

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
      я и аз да задам един въпрос на стадото за да се потвърди глупостта му

защо на северния полюс има бели мечки,а на южния няма
      Логически тези бели мечки са попаднали там от сушата по време на замръзването на северния океан. Най вероятно първоначално не са били бели и впоследствие са си приспособили украсата за да не се забелязват от плячката.
      В близост до Антарктида суша няма и няма как там да попаднат освен някоя заблудила се форекс мечка търгуваща дълги Яни!

Коментар

С този въпрос най-много да убедиш стадото в неговата свръхинтелигентност
        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

eлементарно, на южния са ги изяли пингвините

Коментар

• ....

Коментар

Виж сега,далеч съм от мисълта,че знам всичко,но съм чел,че устройство,което изпълнява основната функция на GSM-да те свърже с някого,може да се имплантира под кожата.Защо такъв скептицизъм проявяваш?Знаеш ли,че най-малкият микрочип може да се имплантира в обикновен лист хартия,без да е видим?
              Не си ли разбрал защо? Защото само това което е казано от него е верно. Всичко друго са глупави брътвежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Зададох ти въпрос, ти не ми отговори логично, а ми бутна клише (дано това не те обижда).
                Кажи по мъжки - НЕ ЗНАМ. Ама не, трябваше да клишираш - щели да се имплантират???!!!! Това от кой филм е?
                Ами какво да ти кажа без да те обиждам......
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Аз не съм те обиждал,така че не го прави и ти.Ако имаш още някакви доводи,кажи ги,ако ли не-приятна вечер.
                  Зададох ти въпрос, ти не ми отговори логично, а ми бутна клише (дано това не те обижда).
                  Кажи по мъжки - НЕ ЗНАМ. Ама не, трябваше да клишираш - щели да се имплантират???!!!! Това от кой филм е?
                  Ами какво да ти кажа без да те обиждам......

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
                    Наистина са толкова 2-4К долара стабилните и въобще не са малки. Каквито бяха през 2000 такива са и сега.
                    Друг е въпроса дали действително има нужда от такава машина, защото и тези от 1000-1500$ работят след 5години. Зависи и от работата за която ще се използват.

Да ви питам, случвало ли ви се е да сте играли Need for speed и да ви се прийска да правите това в играта и на живо
                    Не си го и помисляй! Шофирането не е игра. Загиват хора! Ако толкова ти се иска се подготви за някой рали шампионат и участвай. Там поне са отцепени шосетата и са взети някакви мерки за подсигуряване! Послушай ме! Лично съм си изпатил от това.

Коментар

Преди време усетих, че мразиш да мислиш.... вече започвам да си мисля, че не можеш.
                      Аз не съм те обиждал,така че не го прави и ти.Ако имаш още някакви доводи,кажи ги,ако ли не-приятна вечер.
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Пак си далеч от истината-могат да станат още по-малки и дори могат да ти го имплантират под кожата.
                        Преди време усетих, че мразиш да мислиш.... вече започвам да си мисля, че не можеш.

Коментар

Не съм прочел долното, защото знам, че по принцип не си прав.

А ще ти кажа защо аз съм прав, но първо ми отговори на следния въпрос:

Знаеш ли защо мобилните телефони не могат да станат по-малки от определен размер?
                          Пак си далеч от истината-могат да станат още по-малки и дори могат да ти го имплантират под кожата.
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Наистина са толкова 2-4К долара стабилните и въобще не са малки. Каквито бяха през 2000 такива са и сега.
                            Друг е въпроса дали действително има нужда от такава машина, защото и тези от 1000-1500$ работят след 5години. Зависи и от работата за която ще се използват.

Да ви питам, случвало ли ви се е да сте играли Need for speed и да ви се прийска да правите това в играта и на живо
                            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

ОК,и аз не се заяждам,много си чел,много знаеш,но не винаги си прав в своята категоричност:

Движещата сила .....
                              Не съм прочел долното, защото знам, че по принцип не си прав.

А ще ти кажа защо аз съм прав, но първо ми отговори на следния въпрос:

Знаеш ли защо мобилните телефони не могат да станат по-малки от определен размер?

Коментар

А,бре,чичо,при компютрите принципът е-колкото по-голям,толкова по-стар.Ех,че ме развесели-огромно дъно.
                                Аноне май беше след 2000 годи и наистина процесора неможеше да се подменя. Но като гледах производителност под Аутокад ми стигаше от всякъде, дори бих казъл, че артисваше.... пИрфектен. Чак тогава разбрах, какво значи табелата за този тип машини (не говоря за лаптопи).

Драги Пенчев, не разбирам много, но в случая сигурно става въпрос за някой сървър, а не за любителско ПС. При сървъра е много важна стабилната работа, защото е натоварен. Разположението на елементите навярно оказва влияние върху температурата им и от там на стабилността им на машината. Вътре имаше карти които не знаех за какво са.

Коментар

Working...
                                X