IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    А озоновата дупка минала над Европа. дали не е виновна за спада на еврото и фалита на Гърция...
    Чичо неподготвен си !!!!
    Изменението на гравитационните полета влияе на формата на планетата, а какво остава за формата на кратуната ти....

Коментар

• А озоновата дупка минала над Европа. дали не е виновна за спада на еврото и фалита на Гърция...

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
        Комарджи как ти се отразява пътуващата луна от един знак в друг ?
        и-ххххх баси .... щях да се наблюдавам. Колега благодаря, че ме подсетихте.

Сега се анализирам и установявам, че съм малко ненасебеси. Наумил съм си, че нагоре няма импулсност, което е форма на дилириум - значи ми влияе.
        от 8:37 до 11:15 луната е без път. Къде майтап къде истина и ситуацията при еврото е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          ........
          Руки и кво ся, оказа се че търгуваш на грешни доводи с грешни разбирания, а правиш верни пари
          ко да прая ?просто парче съм
          кафета мафета по икиндия ? или та и старах, че ше изпуснеш някой сетап в дакса
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Комарджи как ти се отразява пътуващата луна от един знак в друг ?
            Руки и кво ся, оказа се че търгуваш на грешни доводи с грешни разбирания, а правиш верни пари
            Тея с учебникарските подходи все не разбират търгуващите ми се струва
            ТАТО за картинката не помня, от къде ми беше попаднала. Но и на мен ми стана смешно и я записах.
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Контра бай1.3333 лимит 3395

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                Добри ден !!!!

ДА ВИ Е ЧЕСТИТО
                ЛЕГЕНДАРНОТО
                1.3333333333333333333333

Успешен ден на всички ХОРА и ЖИУОТНИ !!!!

много инат нива тва 1.333333333 бе реда
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                  не. гледам да изпъкне като акцент.

тъй аз отразих горе съпротивата И застъпването от сутринта насам (предполагаемо ABCD).

с късо в 10:00 от 1.333 с 1/3, че беше много бърза и нямаше нужния тайминг.
                  супер си го нацелил аз само зяпам вече , че фитилите на 5 мин кендъли нещо големи ми се виждат .вероятно чак след обед ще търся пак вход
                  що не ползваш прикачвалката на инвестора за файлове ?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    параноята ли те гони?
                    така като режеш нивата и времето, не мога да ти хвана трейдовете
                    не. гледам да изпъкне като акцент.

тъй аз отразих горе съпротивата И застъпването от сутринта насам (предполагаемо ABCD).

с късо в 10:00 от 1.333 с 1/3, че беше много бърза и нямаше нужния тайминг.

Коментар

• Добри ден !!!!

ДА ВИ Е ЧЕСТИТО
                      ЛЕГЕНДАРНОТО
                      1.3333333333333333333333

Успешен ден на всички ХОРА и ЖИУОТНИ !!!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение
                        Добро утро и от мен една сделка. Да не остана назад
                        Стопа не е на първоначалното му място.
                        Математически не е с добро съотношение печалба стоп, защото е склаперска.
                        параноята ли те гони?
                        така като режеш нивата и времето, не мога да ти хвана трейдовете

Коментар

• ша та мина комарджи

един час по-късно същият сетап
                          подобен айде
                          Attached Files

Коментар

• Добро утро и от мен една сделка. Да не остана назад
                            Стопа не е на първоначалното му място.
                            Математически не е с добро съотношение печалба стоп, защото е склаперска.

Last edited by anonimen komardjia; 03.10.2011, 09:49.

Коментар

• Добрутро! Гледам календара. Абе днес кой работи, кой не Пише че китайците цяла седмица имат Банк Холидей

Коментар

• Price Action For Dummies - NYSERookie
                                initial SL - 6.5 pips , target- 14
                                що требе да е сложно, кат може и простo да е
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X