IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнение
    Смей се ти смей се.Я като Мастър спечелил титлата ЗАСЛУЖИЛ ИНВЕСТИТОР кажи на нас грешниците как да излезем от батала
    Съвети не давам. Мога само да споделя, кога съм имал частичен успех при такива ситуации... Примерно, сгрешил си сгрешил си... Не пипам и не осреднявам. Изчаквам да се случи очакваното събитие /в този случай ОФИЦИАЛЕН фалит на Гърция/ и 24-48 часа след това осреднявам. При улучена корекция малко ПРЕДИ да ми излезе средната цена затварям всичко... Оставам с малка загуба. Изчаквам да се резсее праха и да направя преоценка. Малката загуба е необходима тъй като обикновено камилчетата търгуват по технически нива, осредняват по технически нива и съотвено средните им цени са сходни... Съответно не трябва да се изчаква точната средна цена защото всички зорлии това чакат за да се отърват!

А иначе принципният подход е да режеш губещата позиция на момента, тъй като имаме пробив на рейнджа при големите графики - седмични и месечни!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Някакви предположения за йената?Ще имали още веднъж напън за нови исторически нива или този път ще се разминем

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        Май отдавна не съм споменавал в тоя форум, какви са особеностите на нервната система при жабите?!...

Особеностите са такива, че ако пуснеш една жаба в тенджера с вряла вода тя веднага ще изскочи от нея, но ако я пуснеш в хладка вода и бавно загрееш водата в тендежарата можеш да я свариш без проблеми и тя няма да мръдне... Просто нервната и система не може да оцени малките промени в заобикалящата среда, които постепенно се натрупват и водят до големи промени...

Та, пишман инвеститорите тука изглежда имат същия тип нервна система... Затова са ми много забавни. Истински им се радвам. Да са живи и здрави!
        а правил ли си "изследване" върху еластичността на кожата на жабите...в смисъл как реагира на китайска чашка 4,5 и испанска такава 5,5...
        The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          .. и гледам че Ебльо беше у парите по едно време. И ми е много интересно какво би направил при 1.37...:
          ти май си доста толерантен
          след като гърми при 1.33-31- зависи от толерантноста на брокера и има стоп 1.28ХХ
          как може да си мислиш -- какво би БИ направил при --
          е тва от теб не мога да го разбера

Коментар

• Та, пишман инвеститорите тука изглежда имат същия тип нервна система... Затова са ми много забавни. Истински им се радвам. Да са живи и здрави![/QUOTE]

Смей се ти смей се.Я като Мастър спечелил титлата ЗАСЛУЖИЛ ИНВЕСТИТОР кажи на нас грешниците как да излезем от батала
            Джак пота идва с изненадата

Коментар

• Седя си аз, чакам Франко да поевтинее спрямо еврака и гледам че Ебльо беше у парите по едно време. И ми е много интересно какво би направил при 1.37. Ще затвори ли или ще си чака таргетите. Аре, кво напрайхте с този франк

Коментар

Фундаментално в средносрочен план Еврото ще......
                Първоначално изпратено от a4o_bet@abv.bg Разгледай мнение
                ..... но вервай ми братле аз съм голям карък
                ся на кой от двамата да вярвам

Коментар

и да се подготви за нечовешко търпение.
                  Май отдавна не съм споменавал в тоя форум, какви са особеностите на нервната система при жабите?!...

Особеностите са такива, че ако пуснеш една жаба в тенджера с вряла вода тя веднага ще изскочи от нея, но ако я пуснеш в хладка вода и бавно загрееш водата в тендежарата можеш да я свариш без проблеми и тя няма да мръдне... Просто нервната и система не може да оцени малките промени в заобикалящата среда, които постепенно се натрупват и водят до големи промени...

Та, пишман инвеститорите тука изглежда имат същия тип нервна система... Затова са ми много забавни. Истински им се радвам. Да са живи и здрави!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от arnex Разгледай мнение
                    Хубаво е да уцелваш посоката, че със тоя обем сделки няма да устикаш до стопа и ще те занули. Намали на половина сделките.

Фундаментално в средносрочен план Еврото ще пада здравата може би и под 1.28 а ако проблемите в еврозоната се задълбочат примерно Гърците изгърмят смятам че ще имаме цена под 1.1870(дъното от пролетта на 2010) Така че на пича дето има стоп на 1.28 го съветвам да вкара още няколко хилядарки подкрепа и да се подготви за нечовешко търпение.Пък дано излезне малко на + и да затвори (точно това чакам и аз )

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                      Тествал съм я на демо около 7 месеца и много добре се представи и сега от края на юли се престраших и започнах да действам по нея с реални пари >>>започнах с 10000$ и сега акаунта ми е 10706$
                      Хубаво е да уцелваш посоката, че с тоя обем сделки няма да устикаш до стопа и ще те занули. Намали на половина сделките.
                      Last edited by arnex; 12.09.2011, 11:36.

Коментар

Остроумно ще видим какво ще стане .както е казал Левски ако губя >>>губя само аз >>>>ако спечеля може и вие да спечелите

нали 1.8 на фигура , ''акаунта'' и щял да издържи до 1.28
                        я да посмятаме заедно , ако обичаш
                        то аз мога да смятам -- остава да се научиш да смяташ , не мислиш ли ?
                        или пак съм се объркал

Коментар

Остроумно ще видим какво ще стане .както е казал Левски ако губя >>>губя само аз >>>>ако спечеля може и вие да спечелите
                          Абе и така и така си влязъл, що не обереш движенията Имам предвид да наредиш таргети през 25 пипа, почвайки от 1.36. Така де ако си прав ще спечелиш малко по малко, ама ако загубиш ще е също по малко. А ако 1.35-1.40 е новия рейндж си бонго от всякъде.

Коментар

• [QUOTE=Ебльо Еблев;1059143503]Остроумно ще видим какво ще стане .както е казал Левски ако губя >>>губя само аз >>>>ако спечеля може и вие да спечелите

Ако ти спечелиш и аз ще спечеля но вервай ми братле аз съм голям карък
                            П.С.За прибиране на печалби чак под 1.3333333,големите риби са доста алчни за нащи стотинки

Коментар

На препродадено евро ще замирише скоро и някой ще извика юруш да прибираме печалби и 1.38-39,както каза някой тук СПАЙК ,който ще удря и стоповете на късно отворилите къси.
                              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                                Понякога хората губят ума си и поединично и даже цяла тълпа не може да му го върне!!!
                                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Working...
                                X