IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Що го ядете човеко. Има си стратегия спазва я. Аз ако бях опънал такава позиция и я бях дочакал до 1300+ щях да съм я затворил ехехеееее. Инак Швейцарското БНБ съвсем ме заеба От тези нива се надявам вече да се включи, че не мога се справя сам

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Mного благодаря!

Успешна търговия ти пожелавам!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        Здравейте!

Къде може да се види всекидневния фиксинг на долар/юан?

Акмос.ру го публикуват понякога - но за съжаление не всеки ден. например днес и в петък го нямаше....
        http://www.forexpros.com/currencies/...istorical-data

Коментар

• Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнение
          Затваряй веднага бе пич - ще ти гръмне сметката - и без тва не можеш да устискаш до стоповете!
          Затвори сега и ме черпи 100-200 лева едно напиване или ги дръж и умри от яд като фалираш!
          тва ти е до болка познато , а?
          и то няколко пъти
          поне урока си научил и съвета е правилен
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• И да знаеш за другия път, ако нещо направи "360" градуса, то продължава в същата посока.

Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
            макар че много ме сърбят ръчичките да ги затворя сега всичките 18 позиции >>>>няма да го направя . Положението се промени на 360 градуса от сутринта . От минус 1400$ сега съм плюс 1400$ .Ситуацията текущо
            http://prikachi.com/images/78/3813078Z.png

Коментар

• Здравейте!

Къде може да се види всекидневния фиксинг на долар/юан?

Акмос.ру го публикуват понякога - но за съжаление не всеки ден. например днес и в петък го нямаше....

Коментар

• hi

Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                макар че много ме сърбят ръчичките да ги затворя сега всичките 18 позиции >>>>няма да го направя . Положението се промени на 360 градуса от сутринта . От минус 1400$ сега съм плюс 1400$ .Ситуацията текущо
                Затваряй веднага бе пич - ще ти гръмне сметката - и без тва не можеш да устискаш до стоповете!
                Затвори сега и ме черпи 100-200 лева едно напиване или ги дръж и умри от яд като фалираш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                    Мерси
                    Разгадах го
                    Изтрих го поста мислех ,че не си го видял още
                    Реални пари поверявал ли си му на тоя експерт
                    Обмислям към края на месеца да го пусна на реал с минимум риск на 1к акаунт тестово но на ауд-кад щот там даде по стабилни откъм риск резултати на демото и двойката позволява по висок обем на стартов лот,последните 3 месеца се справя доста прилично като съм го тествал при 3 брокера,но нали знаеш че винаги трябва да се очаква неочакваното ще драскам ако работи прилично на реал.

Коментар

• макар че много ме сърбят ръчичките да ги затворя сега всичките 18 позиции >>>>няма да го направя . Положението се промени на 360 градуса от сутринта . От минус 1400$ сега съм плюс 1400$ .Ситуацията текущо
                      Last edited by Ебльо Еблев; 12.09.2011, 17:15.
                      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнение
                        proffactor-тук определяш лимита в случай че пазара вземе та тръгне в посока на отворената позиция,предполагам знаеш че умножаваш по 10 стойностите при настройка за та ти отговорят на пипсовете тоест -въвеждаш 500 за да получиш 50 пипса..
                        имаш си и StopLoss и TrailingStopLoss за стопове
                        mult - определяш прогресията в размера на лотовете като при въведена стойност по малка от 1 намалява размера на всеки следващ ордер а при 2 си е чист мартингейл.
                        роботчето само си изчислява усреднената позиция и си слага стоп според това какво си задал и колко си алчен
                        лимитите и стоповете обаче не работят при све брокери щото филтрират и правят какви ли не гадости въпреки че официално нямало проблем да търгуваш с робот.
                        с делтите няма проблем както и с AAAFX,с оанда лимита работи перфектно но не работят с хедж а това осакатява системата.

не знам доколко си запознат и затова изпадам в подробности...ще ме извиниш ако си по навътре
                        успех ви и ...те така

п.п де ти изчезна поста
                        Мерси
                        Разгадах го
                        Изтрих го поста мислех ,че не си го видял още
                        Реални пари поверявал ли си му на тоя експерт
                        Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1
                          Отваря позиции ма не слага СТОП и ЛИМИТ , къде трябва да се бъзне ?

proffactor-тук определяш лимита в случай че пазара вземе та тръгне в посока на отворената позиция,предполагам знаеш че умножаваш по 10 стойностите при настройка за та ти отговорят на пипсовете тоест -въвеждаш 500 за да получиш 50 пипса..
                          имаш си и StopLoss и TrailingStopLoss за стопове
                          mult - определяш прогресията в размера на лотовете като при въведена стойност по малка от 1 намалява размера на всеки следващ ордер а при 2 си е чист мартингейл.
                          роботчето само си изчислява усреднената позиция и си слага стоп според това какво си задал и колко си алчен
                          лимитите и стоповете обаче не работят при све брокери щото филтрират и правят какви ли не гадости въпреки че официално нямало проблем да търгуваш с робот.
                          с делтите няма проблем както и с AAAFX,с оанда лимита работи перфектно но не работят с хедж а това осакатява системата.

не знам доколко си запознат и затова изпадам в подробности...ще ме извиниш ако си по навътре
                          успех ви и ...те така

п.п де ти изчезна поста

Коментар

• Добър дан
                            Еблев,туй дет го вършиш е башка ти рисково ! преди години правех нещо подобно,но системата е модифициран мартингейл и от няколко години я прилагам при златото с доста по голяма успеваемост предвид по стабилният еднопосочен тренд с прилични корекциики
                            Имам едно роботче което работи на подобен принцип и има мегдан за настройки по вкус като можеш да определяш стъпките при отваряне на позиции,размера и още някой екстри като хеджиращи позиции със следящ стоп при ревърс.
                            Инвестора ни ще да ми качва файла та го метнах тук в случай че имаш интерес http://www.4shared.com/file/jZkA189b...Stochasti.html

Успех ви и...умната коуеги и коуежки...нещо ме зариби пернишкият откакто чух онова- миуене ти уи си ве

Коментар

• Къс 1.3656

Коментар

• Системата на Еблев е добра но ако разполагаш с 100К за да си сигурен че няма да те изпържат.Ако падне до 1.28 и се взима позиция през 10 пипа ще има 90 позиции по 0.10 лота което прави общо 9 лота със усреднена цена 1.3250 или при цена 1.28 е вътре с около 40500$ стряскащо нали.Да не говорим ако цената стане 1.19 което е възможно до 5-6 месеца.Въпреки това цената 1.37 ще я виждаме в бъдеще стотици пъти фатката е да се устиска до там а наградата ще е огромна но е само за хора със здрави нерви и много пари
                                Аз бих направил следното:скъсявам през 10 пипа с таргет 1.28 ако ми достигне профита прибирам печалбата и обръщам посоката,все пак пазара винаги достига своите цели а в момента тя е 1.28
                                Last edited by a4o_bet@abv.bg; 12.09.2011, 14:33.
                                Джак пота идва с изненадата

Коментар

Working...
                                X