Падаме под 100 ! Задължително ! Повече не смея да гадая , защото съм голям оптимист ! Я имам още половин чаша биричка ! Супер !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца ???
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от споменЪхахахаха, не ме карай да търся нещо, което срещнах днес - как си подредил коментарите на някой викторио дата по дата и си драскаш в твоя налудничав стил :-)
крадецоооо, докога ще викаш : дръжте крадецааааа :-)
докога ще използваш изразите на другите? измисли си нещо сам :-)
поне синоним на хронекьор измисли. не ме карай да се ровя и да показвам коментара си в който пръв те нарекох такъв, лсед като пак се беше ровил из моите коментари с голямата надежда да намериш някой компромат. ама няма, нали? толкова месеци се мъчи да ме хване в лъжа и накрая все на камък удря завалийката.
ади бе шушляк, преди налко дена пак ти се поднесох на тепсия, пак ти дадох възможност да ме разгромиш. защо се скри? аз се заклех в майка си за това, което бях написал, ти защо не направи същото? нали не лъжеш? :-)
Коментар
� -
хахахаха, не ме карай да търся нещо, което срещнах днес - как си подредил коментарите на някой викторио дата по дата и си драскаш в твоя налудничав стил :-)
крадецоооо, докога ще викаш : дръжте крадецааааа :-)
докога ще използваш изразите на другите? измисли си нещо сам :-)
поне синоним на хронекьор измисли. не ме карай да се ровя и да показвам коментара си в който пръв те нарекох такъв, лсед като пак се беше ровил из моите коментари с голямата надежда да намериш някой компромат. ама няма, нали? толкова месеци се мъчи да ме хване в лъжа и накрая все на камък удря завалийката.
ади бе шушляк, преди налко дена пак ти се поднесох на тепсия, пак ти дадох възможност да ме разгромиш. защо се скри? аз се заклех в майка си за това, което бях написал, ти защо не направи същото? нали не лъжеш? :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от ИмператорътСледващите 6 месеца, тоест до 1 март? Въпросът ти е риторичен - тук влизат двата класически бичи сезона - краят на годината (ноември-декември) и началото на новата след годишните отчети (февруари) и само мегаизбушляците няма да вървят нагоре. А и инфлацията ще подплаши още овчици и ще ги накара да си спасяват сухото изпод дюшецетата, наливайки го на борсата.
60-80% Яхо-о-о според мене. Би могло и повече, но отчитам умората на пазарът от неспрялото почти покачване досега.
върнете се в началото на темата и вижте кой и е автора и какво е написал :-) уахахахахах
вече не остана човек за който не е извадил цитат от миналата година
ЧОВЕКА-СПОМЕН ОТ МИНАЛОТО - ПЕНЬО МИНЧЕВfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
полки, човекът не е кон с капаци като теб. това, което се случва по света не го дирижира нито той, нито ти, нито аз. написал е нещо, обстоятелствата са се променили и той е осъзнал новата реалност и се е съобразил с нея. за разлика от теб - дъжд от камъни да падат, той си стиска акцийките и гледа как "приличната сума" вкарана септември 2007г. отива към зануляване и да беше само това, а то - осредняване, осредняване и пак осредняване, което води при глупендерите до зануляване.
сещам се как груйчо пренебрежително пишеше за Стоян Александров - "професора от Свищов", кюстендилския селянин... и после от тебе чета: Преди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща.
това ли е твоя университет? няколко книжки и десетина изчетени теми във форума??? хората учат и инвестират в себе си с години, а профана с няколко книжки и четене на форума тръгнал да дава акъл, че и оценки на хората. и дори след като беше тотално размазан от безпристрастния "архив", пак тръгнал да лъже и да овърта по килифаревски.
само ми е интересно, колко ли е била тази "прилична" сума, вкарана есента на 2007г., не за друго, а като знам как се смее на моите 65к, трябва да са минимум 300-400к. полки, признай си - колко годишни пенсийки на майка си и баща си профука за тази година и половина, може да ти олекне.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от споменЪEquityPrivate
явно не си чел преди 3-4 дена как полки се пени, че е влезнал на пазара януари 2008 и то на 1450 някъде. да не си помислиш, че е в началото на 1650 примерно :-)
тва дето го е писал септември 2007 явно го е забравил :-)
Важното е да смята, че "нищо не е загубил, защото не е продал".
А иначе повечето на БФБ са подобни - играли еврофутбол и поспечелили от разни мачове, после чули че и на борсата така се печелело и дошли септември 2007.
И то след като корекцията беше неминуема след като в САЩ почна още през юни.
а доста и никовете си смениха , но си останахте същите педалиfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Първоначално изпратено от споменЪEquityPrivate
явно не си чел преди 3-4 дена как полки се пени, че е влезнал на пазара януари 2008 и то на 1450 някъде. да не си помислиш, че е в началото на 1650 примерно :-)
тва дето го е писал септември 2007 явно го е забравил :-)
Важното е да смята, че "нищо не е загубил, защото не е продал".
А иначе повечето на БФБ са подобни - играли еврофутбол и поспечелили от разни мачове, после чули че и на борсата така се печелело и дошли септември 2007.
И то след като корекцията беше неминуема след като в САЩ почна още през юни.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от споменЪПървоначално изпратено от ИмператорътСледващите 6 месеца, тоест до 1 март? Въпросът ти е риторичен - тук влизат двата класически бичи сезона - краят на годината (ноември-декември) и началото на новата след годишните отчети (февруари) и само мегаизбушляците няма да вървят нагоре. А и инфлацията ще подплаши още овчици и ще ги накара да си спасяват сухото изпод дюшецетата, наливайки го на борсата.
60-80% Яхо-о-о според мене. Би могло и повече, но отчитам умората на пазарът от неспрялото почти покачване досега.
върнете се в началото на темата и вижте кой и е автора и какво е написал :-) уахахахахах
И сега седи и коментира в теми като ЗХБГ и поучава. А човека до преди година и половина е пускал фишове за тотото.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ИмператорътСледващите 6 месеца, тоест до 1 март? Въпросът ти е риторичен - тук влизат двата класически бичи сезона - краят на годината (ноември-декември) и началото на новата след годишните отчети (февруари) и само мегаизбушляците няма да вървят нагоре. А и инфлацията ще подплаши още овчици и ще ги накара да си спасяват сухото изпод дюшецетата, наливайки го на борсата.
Коментар
� -
Реално се вижда, че пазара ни е слаборазвит!
Когато започнат да инвестират много от хората от средната класа- лекари, адвокати, търговци, военни, защо не и учители и т.н., тогава можем да кажем, че пазара е нормален.
По темата - технически попрегряха сякаш нещата. Да видим кога ще се отрази и реално..
Коментар
�
Коментар