IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами то срива още не е започнал, всичко тепърва предстои.
    Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Sofix 200
      ,,,
      Sofix 150
      ,,,
      Sofix 100
      ,,,

На 100-120 купувай
      Bulgaria = Subprime

Коментар

• контактьора с планетата КУР , за това ли те е срам да се прибереш на село , защото живееш в Лондон , а всяка вечер си в sin sity софия ???

не ми казвай от кое село си - не ме интересува - и на планетатата кур като ходиш всяка вечер за контактия - същия .............. си оставаш

ако искаш някой линк от миналото - обърни се към Пеньо хроникьор и секретарка на форума
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
          Първоначално изпратено от EquityPrivate
          Пич, какви родители и родители на родители споменаваш?!? Нали си пенсия.Това с родителите го изтъкват децата на 10г., а ти си бил на толкова преди Втората Световна Война.
          последно пич ли съм или пенсия -> в две последователни изречения-две противоположни обръщения -> размиват ти се понятията - навярно от кризата - когато отмине кризата и на тебе е възможно да ти мине , че с този Монбат на 45 кинта и Каолин на 35 лв. доста години ще ги чакаш - ако не ти , поне внуците ти ще дочакат - то пък при теб има и друг проблем - няма да имаш внуци - нали общуваш само с планетата кур

Седи се грей сега през зимата и не се напрягай.
          това и правя вече 3 зими

П.П. Иначе кофти, че си нямал вила. Само с апартамент не се живее.
          нямал съм нужда от вила - лятото на сънито, а зимата на пампорово - доста години

в къща живея - не в блок

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

общуващия с планетата кур , прибери се в бащината стряха и ще ти олекне от толкова много общуване - или те е срам да се прибереш на село
          Ти тия Монбат и Каолин дето уж съм ги писал през септември миналата година така и не ги извади като доказателство. Интересно защо ли?

П.П. Аз живея и работя в Лондон. За мен ти си от село!

Коментар

• Re: Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца

малко идиотско звучи това, което говориш за печалбите си сега, след това, което си написал на 25.09.2007г сам за себе си :-) и след като всички през последната година и половина имахме възможността лично да проследим "гениалните" ти и "доходоностни" инвестиции на новото поприще наречено БФБ :-)

Първоначално изпратено от polki
            Преди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
            Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
            Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
            Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново.
            С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.

И както обичате да се застраховате и подчертавате :
            “Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
              Пич, какви родители и родители на родители споменаваш?!? Нали си пенсия.Това с родителите го изтъкват децата на 10г., а ти си бил на толкова преди Втората Световна Война.
              последно пич ли съм или пенсия -> в две последователни изречения-две противоположни обръщения -> размиват ти се понятията - навярно от кризата - когато отмине кризата и на тебе е възможно да ти мине , че с този Монбат на 45 кинта и Каолин на 35 лв. доста години ще ги чакаш - ако не ти , поне внуците ти ще дочакат - то пък при теб има и друг проблем - няма да имаш внуци - нали общуваш само с планетата кур

това и правя вече 3 зими

нямал съм нужда от вила - лятото на сънито, а зимата на пампорово - доста години

в къща живея - не в блок

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

общуващия с планетата кур , прибери се в бащината стряха и ще ти олекне от толкова много общуване - или те е срам да се прибереш на село

Коментар

• Ку-ку , ку-куу

Коментар

• споменЪ, ти вече съвсем си зомбирал кой се занимава конкретно с тебе, бе човек
                  или вече си готов да скачаш на всеки малеее, ти май верно си за психиатър

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                    Мдааа, народа тука май съвсем е изперкал Нито дума за прогнози, само ругатни
                    Даже и Private изневерил на стила си и я подкарал каруцарската
                    А днес беше един прекрасен и топъл слънчев ден ,
                    в който определено беше най-добре човек да не е пред компютъра
                    е, в 12 часа сме излезнали... да не се прибираме ли :-)
                    бъди спокоен, след малко пак ще те лиша, поне аз, от присъствието си.
                    да оставя ли GSM, ако случайно ти стане мъчно за мен ;-)?

Коментар

• Мдааа, народа тука май съвсем е изперкал Нито дума за прогнози, само ругатни
                      Даже и Private изневерил на стила си и я подкарал каруцарската
                      А днес беше един прекрасен и топъл слънчев ден ,
                      в който определено беше най-добре човек да не е пред компютъра

Коментар

Първоначално изпратено от Пеньо
                        първо - що за нагляр трябва да си, че да говориш за това, че съм бил провинциалист. ми така си е - аз съм си от Стара Загора и се гордея с това. половината финансов сектор в столицата са заралии . ама ти от къде си? софиянец ли си? май не . да не си от някое пловдивско село, да не си крумовски комшия на Митьо , че все това плямпаш? преди ми беше писал, че разбираш от психология - ади сега кажи, кои хора обръщат всичко до провинциализъм, до педерастия. кой обижда на тази тема ? давай чисто психологически. тва е като онез дето говорят за големи пишки и секс. човек неосъзнато говори за комплексите си полки, понеже все те са му в акъла
                        така, че сам си прави извода. явно е, че селото и някой батко там, който ти е показал първите неща в секса, цял живот ще ти останат болезнен споменЪ и все за тях говориш
                        Пеньо, никога не съм говорил за големи пишки - при положение , че знаеш наизуст всичките ми постове - това го знаеш - ПОСОЧИ ЕДИН ПОСТ КЪДЕТО ГОВОРЯ ЗА ГОЛЕМИ ПИШКИ - гузен ми се виждаш с тези пишки - навярно си ги сънувал снощи

Пеньо, аз нямам село и родителите ми нямат село или вила, и родителите на родителите ми нямаха село или вила на село . Нямам нищо против хората живеещи на село. Никой не избира къде да се роди. Не обичам някои селяни дошли в града като тебе и имащи по-големи претенции от останалите хора. На селяндури като тебе се смея

п.п. по-нататък поста не съм ти го чел - ако го прочета и реша може и да ти отговоря
                        Пич, какви родители и родители на родители споменаваш?!? Нали си пенсия.
                        Това с родителите го изтъкват децата на 10г., а ти си бил на толкова преди Втората Световна Война.

Коментар

• Така като гледам графиката в анкетата се очертава един голям х.й ))))
                          Аз гласувах за корекциийката за да се дооправи сложната конфигурация от три пръста )) пардон, в случая три стълба ))

Коментар

Първоначално изпратено от Пеньо
                            първо - що за нагляр трябва да си, че да говориш за това, че съм бил провинциалист. ми така си е - аз съм си от Стара Загора и се гордея с това. половината финансов сектор в столицата са заралии . ама ти от къде си? софиянец ли си? май не . да не си от някое пловдивско село, да не си крумовски комшия на Митьо , че все това плямпаш? преди ми беше писал, че разбираш от психология - ади сега кажи, кои хора обръщат всичко до провинциализъм, до педерастия. кой обижда на тази тема ? давай чисто психологически. тва е като онез дето говорят за големи пишки и секс. човек неосъзнато говори за комплексите си полки, понеже все те са му в акъла
                            така, че сам си прави извода. явно е, че селото и някой батко там, който ти е показал първите неща в секса, цял живот ще ти останат болезнен споменЪ и все за тях говориш
                            Пеньо, никога не съм говорил за големи пишки - при положение , че знаеш наизуст всичките ми постове - това го знаеш - ПОСОЧИ ЕДИН ПОСТ КЪДЕТО ГОВОРЯ ЗА ГОЛЕМИ ПИШКИ - гузен ми се виждаш с тези пишки - навярно си ги сънувал снощи

Пеньо, аз нямам село и родителите ми нямат село или вила, и родителите на родителите ми нямаха село или вила на село . Нямам нищо против хората живеещи на село. Никой не избира къде да се роди. Не обичам някои селяни дошли в града като тебе и имащи по-големи претенции от останалите хора. На селяндури като тебе се смея

п.п. по-нататък поста не съм ти го чел - ако го прочета и реша може и да ти отговоря
                            ами ти за пореден път си противоречиш и доказваш заключенията ми бре отшелник ;-).
                            виж се само. къде прочете, че съм казал, че ти си говорил за големи пишки и секс :-)? оцветил съм ти го в червено. ако се припознаваш си е твой проблем, но аз правя елементарно сравнение, защото е доказано, че ОНЕЗ които говорят упорито за нещо и все то им е в акъла, са комплексирани от него - в твоя случай провинциализма и педерастията ;-). за теб всеки опонент или противник е селянин или педал :-)

виж как за пореден път потвърждаваш думите ми:

Първоначално изпратено от споменЪ
                            в този форум от доста време съм забелязал, че коментарите изобщо не се четат и смисъла на написаното. само се чете ника и в зависимост от това, кой е негов автор се пускат отговори. ако авторите сме аз, Петър, Форекса, Факушка, Остапа, Чичко Паричко - псувни и обиди, ако е някой "оптимист" - съгласяме се безусловно :-)
                            яка секта сте си заформили, що поне една партия не си направите? като ви гледам колко сте много, като нищо ще влезете в парламента :-)
                            изобщо не държа да отговаряш на каквото и да било. ти по принцип кога си отговорил на някой болезнен за теб въпрос? въпрос, който те изобличава - никога!
                            винаги се правиш, че не си прочел неудобните въпроси, а иначе дай му на полки да си драска глупости :-)

полки, не е необходимо човек да помни коментарите на когото и да било наезуст. а ти понеже ти знам коментарите наезуст, затова ли от страх да не ти пропусна поредната глупост освен в общата ми ги препращаш и на личен :-)? давам ти поредния безплатен урок: влизаш в търсачката и пишеш само една дума, която е малко по-специфична и си запомнил от даден коментар (например Карък Каръков) и ти излзиат 15-20 коментара в които е използвана въпросната дума. един бърз преглед и за 15 секунди ти намирам коментара от 25.09.2007г. и голия ти задник лъсва :-). ама малоумник като теб си мисли, че всички са прости като полки и си водят записки и собствени архиви ;-). да не забравиш да почерпиш някой ден :-)

по този начин си намирам за секунди и моите коментари, а ти досега се ровиш из архивите, като клошар из боклука :-) и после: Пеньо се имал за нещо повече - ами повече съм и съм го доказал :-)

и накрая - как да не ти се смея с глас - вчера му казах, че ме копира с писането с малки букви и шматката днес готова - веднага клъвва и почва отново да пише с големи букви в началото на изречението :-) не усещаш ли как си играя с теб бе? как да спра да ти отговарям, като искрено се забавлявам с теб ;-)? мога да те манипулирам и направлявам както си поискам. има много случаи, когато предварително знам как ще ми отговориш :-)

абе полки, ти да не мразиш толкова заралиите заради оназ далечна 1986 година? или не знаеш кой стана шампион на България по футбол тогава :-)? кой знае как си подсмърчал като хлапак :-). май оттогава ти е останал и комплекса на вечно втория ;-)
                            я кажи един голям футболист, който сте дали на България?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пеньо

Коментар

• полки, с всеки следващ коментар, все повече се оплиташ в собствените си лъжи и противоречия :-), попадаш все по-надълбоко в капаните които съм ти залагал, а дори и сам си залагаш ;-)

първо - що за нагляр трябва да си, че да говориш за това, че съм бил провинциалист. ми така си е - аз съм си от Стара Загора и се гордея с това. половината финансов сектор в столицата са заралии ;-). ама ти от къде си? софиянец ли си? май не :-). да не си от някое пловдивско село, да не си крумовски комшия на Митьо :-), че все това плямпаш? преди ми беше писал, че разбираш от психология - ади сега кажи, кои хора обръщат всичко до провинциализъм, до педерастия. кой обижда на тази тема :-)? давай чисто психологически. тва е като онез дето говорят за големи пишки и секс. човек неосъзнато говори за комплексите си полки, понеже все те са му в акъла ;-)
                                така, че сам си прави извода. явно е, че селото и някой батко там, който ти е показал първите неща в секса, цял живот ще ти останат болезнен споменЪ и все за тях говориш ;-)

второ - виж как следваш това, което съм написал. сега да ми докаже, че не пише през 30 мин. почнал да забавя :-) и излизас евтини оправдания, замаскирани като смешни нападки. явно това с рефрешването ти е много познато ;-). уж все съм нямал време, а съм чакал на компа и съм рефрешвал :-) хахахаха. противоречиш си, старче :-). адски си противоречиш - я само се виж с какви занимания и ангажименти се гордееш - гледал ТВ, филми, спорт, други форуми, детето (това вече е ок, като ми дойде времето и аз така), комуникирал, ама по нета :-). това ли е скапания живот, от който се оплакваше преди няколко дена на Чичко Паричко - как от две години живееш скучен и досаден начин на живот, без тръпка, без живец и само Еврофутбол и някое басче ти вдигали адреналина. дано нямаш нужда от подобни афродизиаци и за онова другото вдигане ;-) кви приятели бе пич - нали сам каза как си си сменил на три пъти номерата на телефоните да не те притеснявали приятели за пари и как сега търсиш нови контакти. ти си като някой отшелник - сам със губещите си дългосрочни инвестиции, компа, нета, телевизора и онази болка от набитото ти его и самочувствие и то от кого - от Пеньо - уахахахаха. някъв Пеньо дето за пореден път те разкри и ти доказа, че си четен вестник за него.

за едно си прав - аз наистина нямам време - аз имам ангажименти - работя хубава и престижна работа, срещам се с приятели, вземам след работа гаджето, обикаляме, излзиаме по заведения. адски динамичен живот водя и адски ми харесва това. голяма тръпка е да си притиснат от времето и то да не ти стига, понеже те чакат все по-приятни неща. а ти? Ти имаш цялото време на света да седиш на компа по цял ден и да скучаеш. да нямаш приятели и да търсиш нови контакти? щом се криеш от приятелите си, що за човек си ти или що за приятели са ти те - така ли всичките са пропаднали типове дето нямат 10 лева в джоба? а иначе тръгнал да прави сметка на другите и в частност на мен, че на 28 години съм имал "само" 65к, собствено жилище от 4 стаи и бокс и "малка" заплата от 2400-2500лв. месечно.

и последното, което си засегнал - да, сега съм си в Стара Загора, обаче ти си толкова прост да си помислиш, че съм бил на мача в с.Коларово и съм разказал случката. тиква, така ли не видя, че това което копнах е цитат от нета (сайта на Берое) - и ти ли си бил на тоз мач в пловдивското село след като си пуснал извадката :-). и как си мислиш, че аз от публиката ще разбера какво си е мислел фена от с.Коларово. Той да не е бил с мегафон?
                                полки,ако имах възможност със сигурност щях да отида на този мач. вече два дена усещам как се чувстваш ти през тези скучни и тягостни две години. от много време не ми се е случвало два дена да си стоя затворен у нас и да не мога да мърдам. но за мен поне си има оправдание - в петък (умишлено тогава, за да имам време да се възстановя) ходих да ми цепят и шият устната, понеже се прехапах и имам ranula (подпушена слюнчества жлеза). като доста суетно гъзе не ми е удобно да се размотавам насам-натам с подута като от бой устна и си седя у нас. днес вече съм ок и следващите дни ще ги посветя на тукашните си приятели, приятели които ти нямаш ;-)

а за жалкия си отбор - видя ли как се прави при истинските фенове? къде го слагаш Митьо селския до Банев? а ние разкарахме тумора, защото сме горди и си обичаме отбора и се борихме до последно пък дори с цената да ни изхвърлят от А група - "Лудата банада" полки. а вие големите фенове само скимтите и джавкате около президента си и с подвити опашки гледате как той се гаври с вас и чакате някой да го гръмнел. като не могат сами да се преборят и чакат някой друг да ги отърве :-)

накрая един съвет от мен - полки, промени нещо в живота си. така ще се побъркаш напълно. излез от вас, потърси старите си приятели, работи нещо. защо ти е цялото време на света, като не правиш нищо интересно? сериозно те питам. къде ти е тръпката? къде ти е радостта от живота?

вече спирам да ти отговарям, понеже е безсмислено, а и само досаждаме на хората с глупостите си. аз си признавам - пълна простотия е това, което правим. дано и сам го осъзнаваш. знам, че истината е болезна за теб, но не е това начина. аз повече няма да търся по никакъв начин диалог с теб. само да те видим теб. щото и ти често това казваше, а минат не минат няколко дена и пак започваш да ме споменаваш (чак си мисля, че ти липсвам :-)).
                                дадох ти безплатен съвет - влачи ;-)

Коментар

Working...
                                X