Ами то срива още не е започнал, всичко тепърва предстои.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца ???
Collapse
X
-
контактьора с планетата КУР , за това ли те е срам да се прибереш на село , защото живееш в Лондон , а всяка вечер си в sin sity софия ???
не ми казвай от кое село си - не ме интересува - и на планетатата кур като ходиш всяка вечер за контактия - същия .............. си оставаш
ако искаш някой линк от миналото - обърни се към Пеньо хроникьор и секретарка на форумаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от EquityPrivateПич, какви родители и родители на родители споменаваш?!? Нали си пенсия.Това с родителите го изтъкват децата на 10г., а ти си бил на толкова преди Втората Световна Война.- когато отмине кризата и на тебе е възможно да ти мине , че с този Монбат на 45 кинта и Каолин на 35 лв. доста години ще ги чакаш - ако не ти , поне внуците ти ще дочакат - то пък при теб има и друг проблем - няма да имаш внуци - нали общуваш само с планетата кур
Първоначално изпратено от EquityPrivateСеди се грей сега през зимата и не се напрягай.
Първоначално изпратено от EquityPrivateП.П. Иначе кофти, че си нямал вила. Само с апартамент не се живее.
в къща живея - не в блок
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
общуващия с планетата кур , прибери се в бащината стряха и ще ти олекне от толкова много общуване- или те е срам да се прибереш на село
П.П. Аз живея и работя в Лондон. За мен ти си от село!
Коментар
-
Re: Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца
малко идиотско звучи това, което говориш за печалбите си сега, след това, което си написал на 25.09.2007г сам за себе си :-) и след като всички през последната година и половина имахме възможността лично да проследим "гениалните" ти и "доходоностни" инвестиции на новото поприще наречено БФБ :-)
Първоначално изпратено от polkiПреди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново. С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.
И както обичате да се застраховате и подчертавате :
“Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПич, какви родители и родители на родители споменаваш?!? Нали си пенсия.Това с родителите го изтъкват децата на 10г., а ти си бил на толкова преди Втората Световна Война.- когато отмине кризата и на тебе е възможно да ти мине , че с този Монбат на 45 кинта и Каолин на 35 лв. доста години ще ги чакаш - ако не ти , поне внуците ти ще дочакат - то пък при теб има и друг проблем - няма да имаш внуци - нали общуваш само с планетата кур
Първоначално изпратено от EquityPrivateСеди се грей сега през зимата и не се напрягай.
Първоначално изпратено от EquityPrivateП.П. Иначе кофти, че си нямал вила. Само с апартамент не се живее.
в къща живея - не в блок
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
общуващия с планетата кур , прибери се в бащината стряха и ще ти олекне от толкова много общуване- или те е срам да се прибереш на село
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от ValuatorМдааа, народа тука май съвсем е изперкалНито дума за прогнози, само ругатни
Даже и Private изневерил на стила си и я подкарал каруцарската
А днес беше един прекрасен и топъл слънчев ден,
в който определено беше най-добре човек да не е пред компютъра
бъди спокоен, след малко пак ще те лиша, поне аз, от присъствието си.
да оставя ли GSM, ако случайно ти стане мъчно за мен ;-)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Пеньопърво - що за нагляр трябва да си, че да говориш за това, че съм бил провинциалист. ми така си е - аз съм си от Стара Загора и се гордея с това. половината финансов сектор в столицата са заралии . ама ти от къде си? софиянец ли си? май не . да не си от някое пловдивско село, да не си крумовски комшия на Митьо , че все това плямпаш? преди ми беше писал, че разбираш от психология - ади сега кажи, кои хора обръщат всичко до провинциализъм, до педерастия. кой обижда на тази тема ? давай чисто психологически. тва е като онез дето говорят за големи пишки и секс. човек неосъзнато говори за комплексите си полки, понеже все те са му в акъла
така, че сам си прави извода. явно е, че селото и някой батко там, който ти е показал първите неща в секса, цял живот ще ти останат болезнен споменЪ и все за тях говориш
Пеньо, аз нямам село и родителите ми нямат село или вила, и родителите на родителите ми нямаха село или вила на село. Нямам нищо против хората живеещи на село. Никой не избира къде да се роди. Не обичам някои селяни дошли в града като тебе и имащи по-големи претенции от останалите хора. На селяндури като тебе се смея
п.п. по-нататък поста не съм ти го чел - ако го прочета и реша може и да ти отговоря
Това с родителите го изтъкват децата на 10г., а ти си бил на толкова преди Втората Световна Война.
Седи се грей сега през зимата и не се напрягай.
П.П. Иначе кофти, че си нямал вила. Само с апартамент не се живее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от Пеньопърво - що за нагляр трябва да си, че да говориш за това, че съм бил провинциалист. ми така си е - аз съм си от Стара Загора и се гордея с това. половината финансов сектор в столицата са заралии . ама ти от къде си? софиянец ли си? май не . да не си от някое пловдивско село, да не си крумовски комшия на Митьо , че все това плямпаш? преди ми беше писал, че разбираш от психология - ади сега кажи, кои хора обръщат всичко до провинциализъм, до педерастия. кой обижда на тази тема ? давай чисто психологически. тва е като онез дето говорят за големи пишки и секс. човек неосъзнато говори за комплексите си полки, понеже все те са му в акъла
така, че сам си прави извода. явно е, че селото и някой батко там, който ти е показал първите неща в секса, цял живот ще ти останат болезнен споменЪ и все за тях говориш
Пеньо, аз нямам село и родителите ми нямат село или вила, и родителите на родителите ми нямаха село или вила на село. Нямам нищо против хората живеещи на село. Никой не избира къде да се роди. Не обичам някои селяни дошли в града като тебе и имащи по-големи претенции от останалите хора. На селяндури като тебе се смея
п.п. по-нататък поста не съм ти го чел - ако го прочета и реша може и да ти отговоря
виж се само. къде прочете, че съм казал, че ти си говорил за големи пишки и секс :-)? оцветил съм ти го в червено. ако се припознаваш си е твой проблем, но аз правя елементарно сравнение, защото е доказано, че ОНЕЗ които говорят упорито за нещо и все то им е в акъла, са комплексирани от него - в твоя случай провинциализма и педерастията ;-). за теб всеки опонент или противник е селянин или педал :-)
виж как за пореден път потвърждаваш думите ми:
Първоначално изпратено от споменЪв този форум от доста време съм забелязал, че коментарите изобщо не се четат и смисъла на написаното. само се чете ника и в зависимост от това, кой е негов автор се пускат отговори. ако авторите сме аз, Петър, Форекса, Факушка, Остапа, Чичко Паричко - псувни и обиди, ако е някой "оптимист" - съгласяме се безусловно :-)
яка секта сте си заформили, що поне една партия не си направите? като ви гледам колко сте много, като нищо ще влезете в парламента :-)
винаги се правиш, че не си прочел неудобните въпроси, а иначе дай му на полки да си драска глупости :-)
полки, не е необходимо човек да помни коментарите на когото и да било наезуст. а ти понеже ти знам коментарите наезуст, затова ли от страх да не ти пропусна поредната глупост освен в общата ми ги препращаш и на личен :-)? давам ти поредния безплатен урок: влизаш в търсачката и пишеш само една дума, която е малко по-специфична и си запомнил от даден коментар (например Карък Каръков) и ти излзиат 15-20 коментара в които е използвана въпросната дума. един бърз преглед и за 15 секунди ти намирам коментара от 25.09.2007г. и голия ти задник лъсва :-). ама малоумник като теб си мисли, че всички са прости като полки и си водят записки и собствени архиви ;-). да не забравиш да почерпиш някой ден :-)
по този начин си намирам за секунди и моите коментари, а ти досега се ровиш из архивите, като клошар из боклука :-) и после: Пеньо се имал за нещо повече - ами повече съм и съм го доказал :-)
и накрая - как да не ти се смея с глас - вчера му казах, че ме копира с писането с малки букви и шматката днес готова - веднага клъвва и почва отново да пише с големи букви в началото на изречението :-) не усещаш ли как си играя с теб бе? как да спра да ти отговарям, като искрено се забавлявам с теб ;-)? мога да те манипулирам и направлявам както си поискам. има много случаи, когато предварително знам как ще ми отговориш :-)
абе полки, ти да не мразиш толкова заралиите заради оназ далечна 1986 година? или не знаеш кой стана шампион на България по футбол тогава :-)? кой знае как си подсмърчал като хлапак :-). май оттогава ти е останал и комплекса на вечно втория ;-)
я кажи един голям футболист, който сте дали на България?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пеньопърво - що за нагляр трябва да си, че да говориш за това, че съм бил провинциалист. ми така си е - аз съм си от Стара Загора и се гордея с това. половината финансов сектор в столицата са заралии . ама ти от къде си? софиянец ли си? май не . да не си от някое пловдивско село, да не си крумовски комшия на Митьо , че все това плямпаш? преди ми беше писал, че разбираш от психология - ади сега кажи, кои хора обръщат всичко до провинциализъм, до педерастия. кой обижда на тази тема ? давай чисто психологически. тва е като онез дето говорят за големи пишки и секс. човек неосъзнато говори за комплексите си полки, понеже все те са му в акъла
п.п. по-нататък поста не съм ти го чел - ако го прочета и реша може и да ти отговоряfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
полки, с всеки следващ коментар, все повече се оплиташ в собствените си лъжи и противоречия :-), попадаш все по-надълбоко в капаните които съм ти залагал, а дори и сам си залагаш ;-)
първо - що за нагляр трябва да си, че да говориш за това, че съм бил провинциалист. ми така си е - аз съм си от Стара Загора и се гордея с това. половината финансов сектор в столицата са заралии ;-). ама ти от къде си? софиянец ли си? май не :-). да не си от някое пловдивско село, да не си крумовски комшия на Митьо :-), че все това плямпаш? преди ми беше писал, че разбираш от психология - ади сега кажи, кои хора обръщат всичко до провинциализъм, до педерастия. кой обижда на тази тема :-)? давай чисто психологически. тва е като онез дето говорят за големи пишки и секс. човек неосъзнато говори за комплексите си полки, понеже все те са му в акъла ;-)
така, че сам си прави извода. явно е, че селото и някой батко там, който ти е показал първите неща в секса, цял живот ще ти останат болезнен споменЪ и все за тях говориш ;-)
второ - виж как следваш това, което съм написал. сега да ми докаже, че не пише през 30 мин. почнал да забавя :-) и излизас евтини оправдания, замаскирани като смешни нападки. явно това с рефрешването ти е много познато ;-). уж все съм нямал време, а съм чакал на компа и съм рефрешвал :-) хахахаха. противоречиш си, старче :-). адски си противоречиш - я само се виж с какви занимания и ангажименти се гордееш - гледал ТВ, филми, спорт, други форуми, детето (това вече е ок, като ми дойде времето и аз така), комуникирал, ама по нета :-). това ли е скапания живот, от който се оплакваше преди няколко дена на Чичко Паричко - как от две години живееш скучен и досаден начин на живот, без тръпка, без живец и само Еврофутбол и някое басче ти вдигали адреналина. дано нямаш нужда от подобни афродизиаци и за онова другото вдигане ;-) кви приятели бе пич - нали сам каза как си си сменил на три пъти номерата на телефоните да не те притеснявали приятели за пари и как сега търсиш нови контакти. ти си като някой отшелник - сам със губещите си дългосрочни инвестиции, компа, нета, телевизора и онази болка от набитото ти его и самочувствие и то от кого - от Пеньо - уахахахаха. някъв Пеньо дето за пореден път те разкри и ти доказа, че си четен вестник за него.
за едно си прав - аз наистина нямам време - аз имам ангажименти - работя хубава и престижна работа, срещам се с приятели, вземам след работа гаджето, обикаляме, излзиаме по заведения. адски динамичен живот водя и адски ми харесва това. голяма тръпка е да си притиснат от времето и то да не ти стига, понеже те чакат все по-приятни неща. а ти? Ти имаш цялото време на света да седиш на компа по цял ден и да скучаеш. да нямаш приятели и да търсиш нови контакти? щом се криеш от приятелите си, що за човек си ти или що за приятели са ти те - така ли всичките са пропаднали типове дето нямат 10 лева в джоба? а иначе тръгнал да прави сметка на другите и в частност на мен, че на 28 години съм имал "само" 65к, собствено жилище от 4 стаи и бокс и "малка" заплата от 2400-2500лв. месечно.
и последното, което си засегнал - да, сега съм си в Стара Загора, обаче ти си толкова прост да си помислиш, че съм бил на мача в с.Коларово и съм разказал случката. тиква, така ли не видя, че това което копнах е цитат от нета (сайта на Берое) - и ти ли си бил на тоз мач в пловдивското село след като си пуснал извадката :-). и как си мислиш, че аз от публиката ще разбера какво си е мислел фена от с.Коларово. Той да не е бил с мегафон?
полки,ако имах възможност със сигурност щях да отида на този мач. вече два дена усещам как се чувстваш ти през тези скучни и тягостни две години. от много време не ми се е случвало два дена да си стоя затворен у нас и да не мога да мърдам. но за мен поне си има оправдание - в петък (умишлено тогава, за да имам време да се възстановя) ходих да ми цепят и шият устната, понеже се прехапах и имам ranula (подпушена слюнчества жлеза). като доста суетно гъзе не ми е удобно да се размотавам насам-натам с подута като от бой устна и си седя у нас. днес вече съм ок и следващите дни ще ги посветя на тукашните си приятели, приятели които ти нямаш ;-)
а за жалкия си отбор - видя ли как се прави при истинските фенове? къде го слагаш Митьо селския до Банев? а ние разкарахме тумора, защото сме горди и си обичаме отбора и се борихме до последно пък дори с цената да ни изхвърлят от А група - "Лудата банада" полки. а вие големите фенове само скимтите и джавкате около президента си и с подвити опашки гледате как той се гаври с вас и чакате някой да го гръмнел. като не могат сами да се преборят и чакат някой друг да ги отърве :-)
накрая един съвет от мен - полки, промени нещо в живота си. така ще се побъркаш напълно. излез от вас, потърси старите си приятели, работи нещо. защо ти е цялото време на света, като не правиш нищо интересно? сериозно те питам. къде ти е тръпката? къде ти е радостта от живота?
вече спирам да ти отговарям, понеже е безсмислено, а и само досаждаме на хората с глупостите си. аз си признавам - пълна простотия е това, което правим. дано и сам го осъзнаваш. знам, че истината е болезна за теб, но не е това начина. аз повече няма да търся по никакъв начин диалог с теб. само да те видим теб. щото и ти често това казваше, а минат не минат няколко дена и пак започваш да ме споменаваш (чак си мисля, че ти липсвам :-)).
дадох ти безплатен съвет - влачи ;-)
Коментар
Коментар