If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца ???
Polki за кво говориш с тоя идиот , ти си свестен вярно предупреди официално.Продавай утре че както е тръгнало ша занулим бе човек.Аз къвто съм алчен ша спра и на децата джобните.Нали не искаш да станеш лошия чичо Polki.
Polki за кво говориш с тоя идиот , ти си свестен вярно предупреди официално.Продавай утре че както е тръгнало ша занулим бе човек.Аз къвто съм алчен ша спра и на децата джобните.Нали не искаш да станеш лошия чичо Polki.
АНАЛизароре , на тебе изясниха ли ти се някои неща ???
бях ти пратил линкове - дали ги получи ???
Явно снощи си чел между редовете -получих ги и ги прочетох.ДДС няма и не съм твърдил,че има....може да съм се изразил неправилно,че от счетоводство и термини счетоводни не отбирам.Това което ти писах последно е,че на ПИБ златото не е такова за каквото ти си мислиш......ама карай.
не ти прави чест да въртиш дупето
да ти пейстна ли поста ти да си припомниш как каза , че ще си взема ДДС-то ?
ако искаш едно басче за златото на ПИБ да вържем , че продават инвестиционно злато ?
АНАЛизароре , на тебе изясниха ли ти се някои неща ???
бях ти пратил линкове - дали ги получи ???
Явно снощи си чел между редовете -получих ги и ги прочетох.ДДС няма и не съм твърдил,че има....може да съм се изразил неправилно,че от счетоводство и термини счетоводни не отбирам.Това което ти писах последно е,че на ПИБ златото не е такова за каквото ти си мислиш......ама карай.
Polki,време е вече да напуснеш борсата и форума.Като знаеш че си карък ,що не са манеш да са оправят нещата.От как писа че влизаш се вървим на зле.Направи ни тази услуга,да си спомняме един ден с добро за теб.Ша расправяме и на внуците за добрия Polki.
ти нали си спекулант - какво ти пука - опс - забравих , че пишман спекулант
както предупредих тогава какво ще се случи , така ще предупредя навреме и какво ще се случи , но с обратен знак
нема се плашите само
Обратния знак ще започне да примижава най-рано след 2 пълни години..... а до тогава..........дупе да ви е яко "инвеститори" на БФБ и най-вече портфейлите.
Сичко както каза така стана .За тва ти викам мани са белким са изстреляме.Тогава не осъзнавах къв си карък.Еи затва станах пишман спекулант(дългосрочен инвеститор).
нали те предупредих , бе , човек
тогава всички ми се смеехте , а сега всички плачите
Сичко както каза така стана .За тва ти викам мани са белким са изстреляме.Тогава не осъзнавах къв си карък.Еи затва станах пишман спекулант(дългосрочен инвеститор).
Polki,време е вече да напуснеш борсата и форума.Като знаеш че си карък ,що не са манеш да са оправят нещата.От как писа че влизаш се вървим на зле.Направи ни тази услуга,да си спомняме един ден с добро за теб.Ша расправяме и на внуците за добрия Polki.
ти нали си спекулант - какво ти пука - опс - забравих , че пишман спекулант
както предупредих тогава какво ще се случи , така ще предупредя навреме и какво ще се случи , но с обратен знак
Коментар