IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Реално се вижда, че пазара ни е слаборазвит!
    Когато започнат да инвестират много от хората от средната класа- лекари, адвокати, търговци, военни, защо не и учители и т.н., тогава можем да кажем, че пазара е нормален.[/quote]

Напълно съм съгласен и искренно се надявам да няма сериозни корекции поне 2-3 години, което е напълно възможно за развиващ се пазар. България е именно такъв и ако има големи сривове, то няма да е нормално.

Коментар

• alex2511 написа:
      Очакванията ми са че борсата тепърва ще полудява,наистина това мисля, все повече пари ще се наливат и даже предстоящите IPO-тa няма да успеят да успокоят пазара . Мисля и очаквам че затишието ще бъде от 2011 г. е то е ясно че няма да върви с тия темпове на растеж ама и по добре. Абе докато не станат 30000-50000 COBOSA всичко е под контрол.

Реално се вижда, че пазара ни е слаборазвит!
      Когато започнат да инвестират много от хората от средната класа- лекари, адвокати, търговци, военни, защо не и учители и т.н., тогава можем да кажем, че пазара е нормален.

Коментар

• mdam i elana visokodohoden dyrjat 40% depoziti... koeto ako ne se gotqt za ipo me ozdachava...
        Business as Usual

Коментар

• Не знам дали точно тук е мястото да коментирам но днес големите продават сериозно.Голяма част от тях имат достатъчно кеш.Нещо не се връзва!

Коментар

• proizvodstvo po nesustoqtelnost

Коментар

• http://www.bloomberg.com/apps/news?p...8Uo&refer=home

FYI.

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
                Ако се пукне борда , ще ви газят мечки

И за да съм в тон да напиша и аз:

“Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции (обаче препоръчвам да си заделите парички в чужда валута)”
                Хайде стига сте копали гроб на борда!
                Няма да пукне,не ви ли стана ясно вече!
                Все пак сме в ЕС,няма как да стане.До миналата година можеше,но от тази нататък е изключено.
                Затова ще крепим борда

А, и защо трябва да си държим парите в чужда валута, като си има опции за тази работа . Който смята, че риска си заслужава, да си купи опция за X лева на 1.95583 с падеж до 5 години и ако падне борда и парите в този момент са му в акции да поръча шампанско за всички .

Коментар

• Споко колеги има още много време преди да последваме гръцката борса,но когато всеки втори заговори за борса и акции ние трябва да сме минали вече от другата страна.

Коментар

• Ако се пукне борда , ще ви газят мечки

“Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции (обаче препоръчвам да си заделите парички в чужда валута)”
                    Хайде стига сте копали гроб на борда!
                    Няма да пукне,не ви ли стана ясно вече!
                    Все пак сме в ЕС,няма как да стане.До миналата година можеше,но от тази нататък е изключено.

Коментар

• То сега като кажеш на некой, че търгуваш на БФБ се едно му казваш, че си играеш жмичка.
                      Tо понякога си е баш така по някои позиции.
                      Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от neo
                        То сега като кажеш на некой, че търгуваш на БФБ се едно му казваш, че си играеш жмичка.
                        Факт.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                          ПОЗВОЛИХ СИ ДА ПРОМЕНЯ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА - НАДЯВАМ СЕ , ЧЕ НЕ СЕ СЪРДИТЕ
                          Така е по-добре. Въпрос с отворен финал Разни сценарии, разни варианти
                          Предното беше много апокалиптично

Коментар

• Re: Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца

Първоначално изпратено от polki
                            Преди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
                            Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
                            Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
                            Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново. С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.

И както обичате да се застраховате и подчертавате :
                            “Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”
                            Ако се пукне борда , ще ви газят мечки

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от M-yMaker
                              един от новите продукти на Райфа нали бе пускането на някаквав нов тип (хибридна) сметка - наполовина спестовна, на полвина нещо като инвестиционна... това за мен е знак че още много пари има да се доналеят тук.
                              Може и да греша!
                              Не съм сигурен и аз, но според мен щом се опира до парите на бабите и банковите им сметки нещата не са толкова цъфтящи.
                              Ще ми се да гледам как банков служител (който хабер си няма от борсова търговия) обяснява на баба рентиерка как ще и вложи парите изгодно
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• На фона на инфлацията-само нагоре,някой банки,холдинги,фондове,мажоритари,миноритари...и обикновени инвеститори,и спекуланти ще вложат обезценяващите им се пари.На фона на инфлацията няма да спечелят кой знае колко,но поне ще ги запазят,като равностойност,всъщност могат и много да спечелят,ако играят умно
                                Аз вече светнах някои 'друзя' да последват светлия ми пример,ще светна и още-за 'далаверата' на БФБ вместо да си загробват парите в депозити в банките.Моето мнение е само нагоре поне до 03.2008,а може и след това....разбира се лично мнение,което не е препоръка.
                                Освен това сме развиващ се пазар макар,че се развива по собственни првила,както всичко останало в България
                                П.С:Сега е момент само да купувате,без да продавате....

Коментар

Working...
                                X