IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца ???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Какви са очакванията ви на БФБ през следващите 6 месеца

добре де, ама тва дето си написал на 25.09.2007 сега истина ли е или нещо не можем да четем :-)
    и що тогава си писал с големи букви, а от няколко месеца си минал на малки? не че е хубаво с малките, но ме мързи да натискам още едно копче :-)
    и батинка - когато аз си направих 50 бона чисто ан БФБ ти си преживявал поредното ти извънборсово фиаско, а за финансовите пазари си чувал само по филмите :-)

Първоначално изпратено от polki
    Преди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
    Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
    Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
    Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново. С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.

И както обичате да се застраховате и подчертавате :
    “Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
      полки, от доста време така съм ти влезнал в ума, че подсъзнателно ме копираш дори в най-простите и обикновени неща :-) - почна да пишеш с малки букви :-), зачестиха ти обръщенията на умалително (явно "творчеството ми ти оказва голямо влияние :-) - лукчо, дончо, грахамчо ...)
      измисли нещо сам бе човек, толкова ли е трудно :-(

Пеньо , когато пишех умалителни имена ти си беше още в старазагорското село КУРилово където ти навираха съответния инструмент отзад

справка - погледни как съм формилирал анкетата /мечета, бичета, корекцийка и т.н./ доста време преди да се появиш тук

четеш ме и попиваш като дамска превръзка с 10 капчици
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
        Споменчо,тия неща са елементарни!!!Иначе,едно време на диктовки ,правех по 11 грешки на препинателни знаци!!!Не се връзвай толкова!!!И наистина,вече не съм толкова красив!!!
        знам, че са елементарни, но ти знаеш кой започна с дребното заяждане :-) не бях аз, а ти - нали?
        иначе си пиши както си искаш - с грешки и без, с по 3 или 6 удивителни. за мен е важен смисъла на написаното ;-)

лузър номер едно на планетата и на шекспиров английски да пропише, когато му куца икономическата логика и фундамент, все тая. това тук е финансов форум, а не кръжок по литература :-)

Коментар

• полки, от доста време така съм ти влезнал в ума, че подсъзнателно ме копираш дори в най-простите и обикновени неща :-) - почна да пишеш с малки букви :-), зачестиха ти обръщенията на умалително (явно "творчеството ми ти оказва голямо влияние :-) - лукчо, дончо, грахамчо ...)
          измисли нещо сам бе човек, толкова ли е трудно :-(

Коментар

• Споменчо,тия неща са елементарни!!!Иначе,едно време на диктовки ,правех по 11 грешки на препинателни знаци!!!Не се връзвай толкова!!!И наистина,вече не съм толкова красив!!!

Коментар

• кефалче , внимавай , че секретарката на форума веднага спретва доносче на всеки казал лоша дума срещу гея

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                Задължително трябваше да подаде оставка!!!Министър-претседателчето дали ще му я приеме ,си е негов въпрос!!!Откъде такъв морал от такъви хора!!!Само с кръв я дават!!!Властта де!!!Мушмороци ниедни!!!
                Първоначално изпратено от kefala
                Първоначално изпратено от Scrooge McDuck
                БСК-то е абсолютно безполезна организацийка на тунеядци - вижте му на Б.Данев ЦВ-то! Организатор, лаладжия, партиен секретар! Нагъл готованец и дрънкало! Тръгнал с дълъг нос да събира членски внос! Да дойде в реалния бизнес да си изкарва хляба, и минимална работна не може да заслужи! Специалист по празните приказки! Човек, който не е свършил за 2 пари истинска работа в живота си дава акъл на държавата как да дере работещите още и още!
                Добре, че историята забравя такива плюнки доста бързо.
                Чиновническата партия се опира основно на чиновници!!!Те от тъпотия друго не могат да правят!!!А да ,да рекетират!!!Нещастици долни!!!
                основният ти комплекс на теб е външността ти ;-). дали не съм те виждал? а? :-)
                и като си тръгнал друг път да проверяваш за правопис, прегледай някоя бумага за препинателните знаци - въпросителни, къде се слагат запетайки, интервал след препинателен знак и такива дреболии. не че ми пречиш, но като си тръгнал да търсиш кусури на другите, това предполага, че във въпростната областа си безпогрешен ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                  точно така. заравяй главата в пясъка :-).
                  няма да се очудя ако скоро забравиш, че някои твои акции някога са съществували.
                  само за едно се чудя - до сега разправяше, че щом не си продал не си на загуба. тогава какво ли ще говориш, като тез акции може изобщо да ги няма вече :-(
                  аз ще ти помогна - никаква загуба няма да си реализирал. как въобще е възможно някой да си помисли, че ти може да си загубил от нещо, което не съществува ;-)
                  така, че се моли всичките ти дружества да фалират и да излезеш на чисто :-)

п.п. на някой може би му се струва смешно, но това успях да измисля като оправдание за полки - неза пред другите, те си го знаят, за пред него самия. иначе едва ли ще понесе поредния си провал :-(
                  Много ли си Очуден бе Чодак!!!

Коментар

• сега ще е 5-6 месеца застой.. + - 10-15%

не е препоръка...

Коментар

• точно така. заравяй главата в пясъка :-).
                      няма да се очудя ако скоро забравиш, че някои твои акции някога са съществували.
                      само за едно се чудя - до сега разправяше, че щом не си продал не си на загуба. тогава какво ли ще говориш, като тез акции може изобщо да ги няма вече :-(
                      аз ще ти помогна - никаква загуба няма да си реализирал. как въобще е възможно някой да си помисли, че ти може да си загубил от нещо, което не съществува ;-)
                      така, че се моли всичките ти дружества да фалират и да излезеш на чисто :-)

п.п. на някой може би му се струва смешно, но това успях да измисля като оправдание за полки - неза пред другите, те си го знаят, за пред него самия. иначе едва ли ще понесе поредния си провал :-(

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                        Първоначално изпратено от polki
                        Първоначално изпратено от EquityPrivate
                        Първоначално изпратено от споменЪ
                        EquityPrivate

явно не си чел преди 3-4 дена как полки се пени, че е влезнал на пазара януари 2008 и то на 1450 някъде. да не си помислиш, че е в началото на 1650 примерно :-)
                        тва дето го е писал септември 2007 явно го е забравил :-)
                        Е, то няма значение кога точно е влезнал, все се е п**ебал.
                        Важното е да смята, че "нищо не е загубил, защото не е продал".

А иначе повечето на БФБ са подобни - играли еврофутбол и поспечелили от разни мачове, после чули че и на борсата така се печелело и дошли септември 2007.
                        И то след като корекцията беше неминуема след като в САЩ почна още през юни.
                        абе тя корекцията почна юни 2007 , а някои писаха юни 2008 че чакат до края на годината Монбат на 45 кинта и Каолин на 35

а доста и никовете си смениха , но си останахте същите педали
                        На теб вересийките са ти изкарани нагледно и с дата. Айде ти дай мой пост от юни 2008 където казвам такива цени за Монбат и Каолин.
                        А никнейма ми е такъв от януари 2008!
                        за справка за постове се обърни към секретарката на форума Пеньо Минчев - виден хроникьор

изобщо не ме вълнуваш - реплекирам те само когато ми намесиш името - иначе забравям , че съществуваш

Коментар

• 30 % от предприятията на БФБ в ликвидация до 2г.
                          Кой е стъпил на мина не се знае , затова мърдането не е препоръка.

До 6 мес. нищо конкретно освен спад до 10% от сегашните котировки.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalin
                            Първоначално изпратено от feniks123
                            Падаме под 100 ! Задължително ! Повече не смея да гадая , защото съм голям оптимист ! Я имам още половин чаша биричка ! Супер !
                            Като паднеш под 100 таман устата ти става на височината ми на .лена.Забавлявай се. Колко теми очвъка бе, .елеш?
                            Ооо ти май си ми новата секретарка ? Но не ти се урежда въпроса - прекалено просто момче си и дори за чистачка не бих те назначил !
                            По би ти отивало да броиш калинки !

Коментар

• [quote="feniks123"] :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                                Първоначално изпратено от EquityPrivate
                                Първоначално изпратено от споменЪ
                                EquityPrivate

явно не си чел преди 3-4 дена как полки се пени, че е влезнал на пазара януари 2008 и то на 1450 някъде. да не си помислиш, че е в началото на 1650 примерно :-)
                                тва дето го е писал септември 2007 явно го е забравил :-)
                                Е, то няма значение кога точно е влезнал, все се е п**ебал.
                                Важното е да смята, че "нищо не е загубил, защото не е продал".

А иначе повечето на БФБ са подобни - играли еврофутбол и поспечелили от разни мачове, после чули че и на борсата така се печелело и дошли септември 2007.
                                И то след като корекцията беше неминуема след като в САЩ почна още през юни.
                                абе тя корекцията почна юни 2007 , а някои писаха юни 2008 че чакат до края на годината Монбат на 45 кинта и Каолин на 35

а доста и никовете си смениха , но си останахте същите педали
                                На теб вересийките са ти изкарани нагледно и с дата. Айде ти дай мой пост от юни 2008 където казвам такива цени за Монбат и Каолин.
                                А никнейма ми е такъв от януари 2008!

Коментар

Working...
                                X