IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнение
    Провело ли се е Общото събрание днес и ще има ли дивидент по привилегированите?
    Там е работата, че ако не си бил на общо събрание, няма как да знаеш. Ето затова е кофти нещо бюрокрацията. Има си срокове, в който да излезе протоколът, обаче какво от това? Във времето от събранието до протокола има информационен вакуум. Не знам например, дали не е възможно инфото да излезе като статия в Инвестора. Какво толкова? Нали пак е информирана обществеността?

Коментар

• Провело ли се е Общото събрание днес и ще има ли дивидент по привилегированите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        Едната акция е заради въвеждането на пазарна поръчка, но не точно както го обяснява Монти. Тук сме разисквали участието в аукционите преди време: http://forum.investor.bg/forum/showt...post1059566343

Внимавайте докато гоните тези 10-15 ст. да не останете с "горещия картоф".
        Аз като съм казал че съм купил да знаете, че е количество от което няма да ме заболи.
        Оставам го без коментар ,колкото по малко го знаят толкова по добре .....защото начина се нарича прецакай другарче.... и е на мода в днешно време ,когато борсата е надолу и няма никакви печалби....

Коментар

Освен забележката на одиторите, не виждам особена разлика в отчетите от ония дето бяха по времето когато и ти направи тук немалък пакет. Изпята песен е за теб, но аз ги сложих до ония от Фонд имоти
          Често по-рисковите акции са ми създавали по-малко дертове от ония, които съм считал за стабилни.
          Освен одиторските забележки и врътката с Енергони бе силна червена лампичка. Също и лудите репа на мажо.
          Иначе за рисковите акции съм напълно съгласен. Аз затова и ги предпочитам. Поне знам че ако правилно съм разчел пазара, мога да бъда щедро възнаграден за смелостта си
          Пък и ония облигации в САЩ с трипъл А и ниска доходност, дето стигнаха нулата, ни показаха колко относително понятия са "сигурни" и рискови инвестиции

Коментар

Тук сме разисквали участието в аукционите преди време: http://forum.investor.bg/forum/showt...post1059566343
            Благодаря! Полезно ми беше. Предполагам и за други начинаещи колеги ще е полезно да понаучим повече за аукционите и евентуални стратегии за търговия при тях. Можеш ли да подскажеш откъде?

Коментар

добре де. да не би на него да се дължат тия сделки от по 1 акция - практически всеки ден в началото на сесията? някой има ли обяснение?
              Едната акция е заради въвеждането на пазарна поръчка, но не точно както го обяснява Монти. Тук сме разисквали участието в аукционите преди време: http://forum.investor.bg/forum/showt...post1059566343

Внимавайте докато гоните тези 10-15 ст. да не останете с "горещия картоф".
              Аз като съм казал че съм купил да знаете, че е количество от което няма да ме заболи.

Коментар

добре де. да не би на него да се дължат тия сделки от по 1 акция - практически всеки ден в началото на сесията? някой има ли обяснение?
                може и да е той....
                Много колеги ги купуват сутринта на 1,80-1,85 и и ги продават на края на деня на 1,90-1,95...
                пуска се пазарна поръчка на 200 бр купува на 1,95 а хиените пускат 199 на 1,80 и този на 1,95 остане с 1 акция...м.мейкъра може и да е този с 199 акции... ама през друго ИП..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Има м.мейкър който купува по малко на по високи нива....

Коментар

Освен забележката на одиторите, не виждам особена разлика в отчетите от ония дето бяха по времето когато и ти направи тук немалък пакет. Изпята песен е за теб, но аз ги сложих до ония от Фонд имоти
                    Често по-рисковите акции са ми създавали по-малко дертове от ония, които съм считал за стабилни.
                    Единственото което мога да кажа за тая акция ,че енергетиката и акцията е рискова без строеж на АЕЦ...
                    Другото всеки дребен спекулат може да изкара някой леФ ,като играе през 10-15 ст....
                    Има м.мейкър който купува по малко на по високи нива....
                    Правил съм го поне 10 пъти....в изминалите месеци...
                    Нямам в момента...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Знаеш че съм рисков играч... Но не и безразъден
                      Именно затова не се изкушавам да я хващам тая кама. Риск - доходност нещо ми изглежда много наклонено към риска
                      Това за Мюнхаузен е много точно

Коментар

Дали заради едни репа при обикновените, дали заради различната ликвидност, дали заради друго...
                        Големия въпрос е колко струва туй дружество и дали барон Мюнхаузен има почва у нас?
                        Към настоящия момент имам малко привилегировани, които могат да ми донесат страхотна доходност до няколко години или 100 процентова загуба Придобих ги наскоро от Капман - предполагам от същия клиент дето шеташе по пазара. Съотношението риск-доходност ме накара да ги приема в рисковата част на портфейла.

Не препоръчвам нищо никому!
                        Знаеш че съм рисков играч... Но не и безразъден
                        Именно затова не се изкушавам да я хващам тая кама. Риск - доходност нещо ми изглежда много наклонено към риска
                        Това за Мюнхаузен е много точно

Коментар

Има ли причина привилегированите да са по-евтини от обикновените?
                          Дали заради едни репа при обикновените, дали заради различната ликвидност, дали заради друго...
                          Големия въпрос е колко струва туй дружество и дали барон Мюнхаузен има почва у нас?
                          Към настоящия момент имам малко привилегировани, които могат да ми донесат страхотна доходност до няколко години или 100 процентова загуба Придобих ги наскоро от Капман - предполагам от същия клиент дето шеташе по пазара. Съотношението риск-доходност ме накара да ги приема в рисковата част на портфейла.

Не препоръчвам нищо никому!

Коментар

• Има ли причина привилегированите да са по-евтини от обикновените?

Коментар

• Покана за ОСА

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                                Inta, няма толкова пари за разпределяне(по спомен около 370 000) така,че колегата е по-близо.Друг е въпроса от къде му е инфото
                                Колегата dimitracis е погледнал в Търговския регистър. От два дни е внесено заявлението за ОСА.

Коментар

X