Първоначално изпратено от rururu
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЕдната акция е заради въвеждането на пазарна поръчка, но не точно както го обяснява Монти. Тук сме разисквали участието в аукционите преди време: http://forum.investor.bg/forum/showt...post1059566343
Внимавайте докато гоните тези 10-15 ст. да не останете с "горещия картоф".
Аз като съм казал че съм купил да знаете, че е количество от което няма да ме заболи.и е на мода в днешно време ,когато борсата е надолу и няма никакви печалби....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОсвен забележката на одиторите, не виждам особена разлика в отчетите от ония дето бяха по времето когато и ти направи тук немалък пакет. Изпята песен е за теб, но аз ги сложих до ония от Фонд имоти
Често по-рисковите акции са ми създавали по-малко дертове от ония, които съм считал за стабилни.
Иначе за рисковите акции съм напълно съгласен. Аз затова и ги предпочитам. Поне знам че ако правилно съм разчел пазара, мога да бъда щедро възнаграден за смелостта си
Пък и ония облигации в САЩ с трипъл А и ниска доходност, дето стигнаха нулата, ни показаха колко относително понятия са "сигурни" и рискови инвестиции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТук сме разисквали участието в аукционите преди време: http://forum.investor.bg/forum/showt...post1059566343
Коментар
� -
Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнениедобре де. да не би на него да се дължат тия сделки от по 1 акция - практически всеки ден в началото на сесията? някой има ли обяснение?
Внимавайте докато гоните тези 10-15 ст. да не останете с "горещия картоф".
Аз като съм казал че съм купил да знаете, че е количество от което няма да ме заболи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнениедобре де. да не би на него да се дължат тия сделки от по 1 акция - практически всеки ден в началото на сесията? някой има ли обяснение?
Много колеги ги купуват сутринта на 1,80-1,85 и и ги продават на края на деня на 1,90-1,95...
пуска се пазарна поръчка на 200 бр купува на 1,95 а хиените пускат 199 на 1,80 и този на 1,95 остане с 1 акция...м.мейкъра може и да е този с 199 акции...ама през друго ИП..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИма м.мейкър който купува по малко на по високи нива....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеОсвен забележката на одиторите, не виждам особена разлика в отчетите от ония дето бяха по времето когато и ти направи тук немалък пакет. Изпята песен е за теб, но аз ги сложих до ония от Фонд имоти
Често по-рисковите акции са ми създавали по-малко дертове от ония, които съм считал за стабилни.
Другото всеки дребен спекулат може да изкара някой леФ ,като играе през 10-15 ст....
Има м.мейкър който купува по малко на по високи нива....
Правил съм го поне 10 пъти....в изминалите месеци...
Нямам в момента...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗнаеш че съм рисков играч... Но не и безразъден
Именно затова не се изкушавам да я хващам тая кама. Риск - доходност нещо ми изглежда много наклонено към риска
Това за Мюнхаузен е много точно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДали заради едни репа при обикновените, дали заради различната ликвидност, дали заради друго...
Големия въпрос е колко струва туй дружество и дали барон Мюнхаузен има почва у нас?
Към настоящия момент имам малко привилегировани, които могат да ми донесат страхотна доходност до няколко години или 100 процентова загубаПридобих ги наскоро от Капман - предполагам от същия клиент дето шеташе по пазара. Съотношението риск-доходност ме накара да ги приема в рисковата част на портфейла.
Не препоръчвам нищо никому!
Именно затова не се изкушавам да я хващам тая кама. Риск - доходност нещо ми изглежда много наклонено към риска
Това за Мюнхаузен е много точно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнениеИма ли причина привилегированите да са по-евтини от обикновените?
Големия въпрос е колко струва туй дружество и дали барон Мюнхаузен има почва у нас?
Към настоящия момент имам малко привилегировани, които могат да ми донесат страхотна доходност до няколко години или 100 процентова загубаПридобих ги наскоро от Капман - предполагам от същия клиент дето шеташе по пазара. Съотношението риск-доходност ме накара да ги приема в рисковата част на портфейла.
Не препоръчвам нищо никому!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеInta, няма толкова пари за разпределяне(по спомен около 370 000) така,че колегата е по-близо.Друг е въпроса от къде му е инфото
Коментар
�
Коментар