IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Никой от акционерите не е забравил , че се радвахме на сключените нови договори в немсо през 2010/11г. - И сега резултатът се вижда от - КИТАЙСКИЯ !-
    В Германия няма как да работиш на печалба. Тия са най-великите. Няма по конкурентна нация на този свят по съотношение цена-качество. За следващите години си мисля, че ще се развържат инвестициите, с което Енемона ще има повече възможности да оперира на естествените си пазари. Напомня ми малко на Трейс с проектите при Бойко - много работа за нищо. Видяхме как се развиха при тях нещата.

Коментар

• Никой от акционерите не е забравил , че се радвахме на сключените нови договори в немсо през 2010/11г. - И сега резултатът се вижда от - КИТАЙСКИЯ !-

Коментар

• ЗДРАВЕ и ДОХОДНОСТ ВАЛЕ !!!
        Тук знаеш че си пипам нежно , но си задавам и хоризонти ! - а отдолу пак ще чакаме ,през 10/12% ,

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          Дивидентната доходност към момента е ~35% за изминалата година нето =1,33225 / 0,9424+0,38985/ ! Актуалният въпрос е , каква ще е цената около и след годишното ОСА
          Зависи от резултата в конс. отчет - или 3,20 -3,70 или 5,50- 6,50 лв
          не е препоръка !

Коментар

• Дивидентната доходност към момента е ~35% за изминалата година нето =1,33225 / 0,9424+0,38985/ ! Актуалният въпрос е , каква ще е цената около и след годишното ОСА

Коментар

• Тук се заиграх преди няколко месеца на средна 2,80 с продажба на 3,15....Искаше ми се да видя 5 лв., но бързо, бързо трябваше да ревизирам прогнозата си и да продам. От днес обаче вкарах акцията в полезрението си. Няма начин и тя да не се качи, защото трудно или лесно дружеството функционира. Липсват ми вече свръх-подценени активи на БФБ, от които нямам сосен пакет, и ще е хубаво да скочим някъде след някоя друга седмица.

Коментар

• При мене още нанайси. Ако и утре го няма, ще трябва да го търся

Коментар

• Е, да ви е честит: за мене - другият път.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мммм даааа по сметките са. Наздраве!

Коментар

• Парите пристигнаха.

Коментар

• И аз го чакам, още нищо, йок ....

Коментар

• Преведен е

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                            Някой получил дивидент??????
                            Сигурно е ли, че са превели парите? Аз също нищо не съм получил.

Коментар

• Някой получил дивидент??????

Коментар

• А този договор , как ще се отиграе
                                http://www.investor.bg/files/bulleti...0a8be7d98e.pdf

Коментар

Working...
                                X