If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук 14д. след гласуването на дивидента продадох 1/3 , и започнах да търся през 10/12% , и съм с 50% повече от преди ОСА ;- за добро ли или ще си хапя ....пръста предстои да видим ! А си мисля за откат до ~ 6,25 , но това е на боба , а консолидираният защо ли се БАВИиииии ???
Тук 14д. след гласуването на дивидента продадох 1/3 , и започнах да търся през 10/12% , и съм с 50% повече от преди ОСА ;- за добро ли или ще си хапя ....пръста предстои да видим ! А си мисля за откат до ~ 6,25 , но това е на боба , а консолидираният защо ли се БАВИиииии ???
много нападате компанията, а според мен тя не го заслужава. опитват се да бъдат коректни, но явно са в затруднено положение. изкараха много трудни години и ако бяха като някои други мажоритари досега да са извадили по-читавите активи и да са оставили акционерите и банките да събират трохите.
Викаш, един привилегирован дивидент не са изплатили навреме, ама ние да ги черпим по един локум
много нападате компанията, а според мен тя не го заслужава. опитват се да бъдат коректни, но явно са в затруднено положение. изкараха много трудни години и ако бяха като някои други мажоритари досега да са извадили по-читавите активи и да са оставили акционерите и банките да събират трохите.
Енемона имат голям шанс да се докопат за поръчки като подизпълнител при старт на 7 блок на АЕЦ Козлодуй.Та може и тука да изгрее слънчице , най-накрая!?
Трагедия Дори да приемем,че в тази си част отчета им е верен,къде е резултатът от„милионите изплатени заплати“,„милионите инвестиции“,“милярдните оферти“ и т.н.Сбирщина мангали под ръководство на застаряващ пубер,това е фирмата за съжаление
Да! Това вече не го оспорвам, независимо дали съм съгласен, но то няма общо с предишния ти пост. Всъщност, това което си написал сега, можеш да го отнесеш за повечето дружества в БГ. Така се прави за жалост бизнес тук. А пирамидите - това е нещо друго - те нито заплати дават, нито осигуровки!
Според мен, ако тази година не изплуват няма за кога. Правят промени от 2009 г. Нер бяха инвестиции за обучение на персонала за чуждите пазари и не знам какво си още. Ще ги изчакам и след това майната му.
Как на хартия бе колега!? Ако декларираш в отчета няколко милиона изплатени заплати, знаеш ли колко осигуровки се налага да изплатиш на НОИ.
Имат си достатъчно трески за дялане в това дружество, ама недейте да ги търсите там дето не са....
Трагедия Дори да приемем,че в тази си част отчета им е верен,къде е резултатът от„милионите изплатени заплати“,„милионите инвестиции“,“милярдните оферти“ и т.н.Сбирщина мангали под ръководство на застаряващ пубер,това е фирмата за съжаление
То на хартия всичко може да се направи хубаво, но като дойде време за плащане нещата се закучват.
Как на хартия бе колега!? Ако декларираш в отчета няколко милиона изплатени заплати, знаеш ли колко осигуровки се налага да изплатиш на НОИ.
Имат си достатъчно трески за дялане в това дружество, ама недейте да ги търсите там дето не са....
Коментар