IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
    Някой вече да си е получил дивидента?
    Лично аз не съм,но при мен винаги идват със закъснение

Коментар

• Някой вече да си е получил дивидента?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        Тук 14д. след гласуването на дивидента продадох 1/3 , и започнах да търся през 10/12% , и съм с 50% повече от преди ОСА ;- за добро ли или ще си хапя ....пръста предстои да видим ! А си мисля за откат до ~ 6,25 , но това е на боба , а консолидираният защо ли се БАВИиииии ???
        Е честито

Коментар

• Тук 14д. след гласуването на дивидента продадох 1/3 , и започнах да търся през 10/12% , и съм с 50% повече от преди ОСА ;- за добро ли или ще си хапя ....пръста предстои да видим ! А си мисля за откат до ~ 6,25 , но това е на боба , а консолидираният защо ли се БАВИиииии ???

Коментар

• Супер и март почна на много кеш.

Коментар

• Дявола все пак не бил толкоз чер.
              http://www.investor.bg/files/bulleti...fa7365cb61.pdf

Коментар

• В случая КФН не трябва ли да се намесят?

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  много нападате компанията, а според мен тя не го заслужава. опитват се да бъдат коректни, но явно са в затруднено положение. изкараха много трудни години и ако бяха като някои други мажоритари досега да са извадили по-читавите активи и да са оставили акционерите и банките да събират трохите.
                  Викаш, един привилегирован дивидент не са изплатили навреме, ама ние да ги черпим по един локум

Коментар

• много нападате компанията, а според мен тя не го заслужава. опитват се да бъдат коректни, но явно са в затруднено положение. изкараха много трудни години и ако бяха като някои други мажоритари досега да са извадили по-читавите активи и да са оставили акционерите и банките да събират трохите.

Коментар

• Енемона имат голям шанс да се докопат за поръчки като подизпълнител при старт на 7 блок на АЕЦ Козлодуй.Та може и тука да изгрее слънчице , най-накрая!?

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                        Трагедия Дори да приемем,че в тази си част отчета им е верен,къде е резултатът от„милионите изплатени заплати“,„милионите инвестиции“,“милярдните оферти“ и т.н.Сбирщина мангали под ръководство на застаряващ пубер,това е фирмата за съжаление
                        Да! Това вече не го оспорвам, независимо дали съм съгласен, но то няма общо с предишния ти пост. Всъщност, това което си написал сега, можеш да го отнесеш за повечето дружества в БГ. Така се прави за жалост бизнес тук. А пирамидите - това е нещо друго - те нито заплати дават, нито осигуровки!

Коментар

• Според мен, ако тази година не изплуват няма за кога. Правят промени от 2009 г. Нер бяха инвестиции за обучение на персонала за чуждите пазари и не знам какво си още. Ще ги изчакам и след това майната му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнение
                            Как на хартия бе колега!? Ако декларираш в отчета няколко милиона изплатени заплати, знаеш ли колко осигуровки се налага да изплатиш на НОИ.
                            Имат си достатъчно трески за дялане в това дружество, ама недейте да ги търсите там дето не са....
                            Трагедия Дори да приемем,че в тази си част отчета им е верен,къде е резултатът от„милионите изплатени заплати“,„милионите инвестиции“,“милярдните оферти“ и т.н.Сбирщина мангали под ръководство на застаряващ пубер,това е фирмата за съжаление

Коментар

• Първоначално изпратено от TGV Разгледай мнение
                              То на хартия всичко може да се направи хубаво, но като дойде време за плащане нещата се закучват.
                              Как на хартия бе колега!? Ако декларираш в отчета няколко милиона изплатени заплати, знаеш ли колко осигуровки се налага да изплатиш на НОИ.
                              Имат си достатъчно трески за дялане в това дружество, ама недейте да ги търсите там дето не са....

Коментар

• То на хартия всичко може да се направи хубаво, но като дойде време за плащане нещата се закучват.

Коментар

Working...
                                X