IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ех маймуни 0,8 по привилегированите !!!

Коментар

• Айде бе само Нанко ли знае що е толкова ниска цената?http://www.investor.bg/news/article/...ml#117449(Да не вземете да търгувате по позицията сега и да ....)

Коментар

• [QUOTE=olimpiec;1059092296]
        Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Да и ББ го потвърди в доста интервюта, просто все още се пазарят за цената. Така че аз си пълня лека полека, пък дано както казват по-старите във форума "... Кака Мони пак да разклати балкони..."

п.с. интересни са и привилегированите, които освен дивидент имат и ликвидационна 10лв.

Абе кво става,аз като гледам ние доста позиции с теб дублираме.А дано ти се сбъднат прогнозите и ние да се облажим.
        Да но обикновенните са по-изгодни като цена в момента.За мен е странно че не стана като при хима-обикнов. и привилегированите да са почти равни.

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
          Ти откъде изпълзя бе?"Мажоритар" на блататата,я пак в дупката и до зимата там да си стоиш!!!!
          рофл...
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
            Е, че то раздвижване си има ама посоката е към 5-те лева..
            Ти откъде изпълзя бе?"Мажоритар" на блататата,я пак в дупката и до зимата там да си стоиш!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
              Време е и тук да има раздвижване...
              Е, че то раздвижване си има ама посоката е към 5-те лева..
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Време е и тук да има раздвижване...

Коментар

• [QUOTE=olimpiec;1059092296]
                  Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Да и ББ го потвърди в доста интервюта, просто все още се пазарят за цената. Така че аз си пълня лека полека, пък дано както казват по-старите във форума "... Кака Мони пак да разклати балкони..."

п.с. интересни са и привилегированите, които освен дивидент имат и ликвидационна 10лв.

Абе кво става,аз като гледам ние доста позиции с теб дублираме.А дано ти се сбъднат прогнозите и ние да се облажим.
                  а дано!!!

Коментар

• [QUOTE=tony1975;1059092262]Да и ББ го потвърди в доста интервюта, просто все още се пазарят за цената. Така че аз си пълня лека полека, пък дано както казват по-старите във форума "... Кака Мони пак да разклати балкони..."

Коментар

• Да и ББ го потвърди в доста интервюта, просто все още се пазарят за цената. Така че аз си пълня лека полека, пък дано както казват по-старите във форума "... Кака Мони пак да разклати балкони..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид Разгледай мнение
                        Тука разковничето е АЕЦ Белене.Ако стане сигурно че ще се строи,според мен ще тръгнем нагоре.
                        За съжаление ще се строи .
                        Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Тука разковничето е АЕЦ Белене.Ако стане сигурно че ще се строи,според мен ще тръгнем нагоре.

Коментар

• Никой нищо не коментира по тая позиция.Кво става тук? Всяка седмица с по-един нов договор а цената не мърда.Има ли някой акции от тук?Сега пък да не вземете да почнете да купувате и да изстреляте акцията!Не е препоръка за нищо да знаете.) http://www.investor.bg/news/article/117010/339.html

Коментар

Някой от анализаторите да обясни големият дисбаланс между цените на привилигированите и обикновенните акции.Не вярвам да очаквате 3 лева дивидент.(Не е препоръка за търговия с акции на компанията и изобщо за всякакви акции на "БФБ".)
                              Или едната е надценена, или другата подценана от пазара.
                              Ще трябва да се прочетат отчетите и да се види дали е "дръвце" или не (Стига да им се вярва де и да може човек да се ориентира от тях накъде върви, ако няма друга информация.).

Коментар

Някой от анализаторите да обясни големият дисбаланс между цените на привилигированите и обикновенните акции.Не вярвам да очаквате 3 лева дивидент.(Не е препоръка за търговия с акции на компанията и изобщо за всякакви акции на "БФБ".)
                                Хубав въпрос, и аз си го задавам, но не мога да си го обясня освен с ликвидността. ( също не е препоръка)
                                Last edited by seaman40; 11.05.2011, 11:42.

Коментар

Working...
                                X