Ех маймуни 0,8 по привилегированите !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Айде бе само Нанко ли знае що е толкова ниска цената?http://www.investor.bg/news/article/...ml#117449(Да не вземете да търгувате по позицията сега и да ....)
Коментар
-
[QUOTE=olimpiec;1059092296]Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДа и ББ го потвърди в доста интервюта, просто все още се пазарят за цената. Така че аз си пълня лека полека, пък дано както казват по-старите във форума "... Кака Мони пак да разклати балкони..."
п.с. интересни са и привилегированите, които освен дивидент имат и ликвидационна 10лв.
Абе кво става,аз като гледам ние доста позиции с теб дублираме.А дано ти се сбъднат прогнозите и ние да се облажим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеТи откъде изпълзя бе?"Мажоритар" на блататата,я пак в дупката и до зимата там да си стоиш!!!!Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеЕ, че то раздвижване си има ама посоката е към 5-те лева..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеВреме е и тук да има раздвижване...Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
[QUOTE=olimpiec;1059092296]Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДа и ББ го потвърди в доста интервюта, просто все още се пазарят за цената. Така че аз си пълня лека полека, пък дано както казват по-старите във форума "... Кака Мони пак да разклати балкони..."
п.с. интересни са и привилегированите, които освен дивидент имат и ликвидационна 10лв.
Абе кво става,аз като гледам ние доста позиции с теб дублираме.А дано ти се сбъднат прогнозите и ние да се облажим.а дано!!!
Коментар
-
[QUOTE=tony1975;1059092262]Да и ББ го потвърди в доста интервюта, просто все още се пазарят за цената. Така че аз си пълня лека полека, пък дано както казват по-старите във форума "... Кака Мони пак да разклати балкони..."
Абе кво става,аз като гледам ние доста позиции с теб дублираме.А дано ти се сбъднат прогнозите и ние да се облажим.
Коментар
-
Да и ББ го потвърди в доста интервюта, просто все още се пазарят за цената. Така че аз си пълня лека полека, пък дано както казват по-старите във форума "... Кака Мони пак да разклати балкони..."
Първоначално изпратено от Леонид Разгледай мнениеТука разковничето е АЕЦ Белене.Ако стане сигурно че ще се строи,според мен ще тръгнем нагоре..
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
-
Никой нищо не коментира по тая позиция.Кво става тук? Всяка седмица с по-един нов договор а цената не мърда.Има ли някой акции от тук?Сега пък да не вземете да почнете да купувате и да изстреляте акцията!Не е препоръка за нищо да знаете.) http://www.investor.bg/news/article/117010/339.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНякой от анализаторите да обясни големият дисбаланс между цените на привилигированите и обикновенните акции.Не вярвам да очаквате 3 лева дивидент.(Не е препоръка за търговия с акции на компанията и изобщо за всякакви акции на "БФБ".)
Ще трябва да се прочетат отчетите и да се види дали е "дръвце" или не (Стига да им се вярва деи да може човек да се ориентира от тях накъде върви, ако няма друга информация.).
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНякой от анализаторите да обясни големият дисбаланс между цените на привилигированите и обикновенните акции.Не вярвам да очаквате 3 лева дивидент.(Не е препоръка за търговия с акции на компанията и изобщо за всякакви акции на "БФБ".)Last edited by seaman40; 11.05.2011, 11:42.
Коментар
Коментар