Тука що така надолу?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Патката, моста можеш да ги зачеркнеш!
Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнениеНе е за чудене, а щом ги разпродават, може да има защо.
Мисля че и вече са под последното дъно. Много са малко такива. От по-известните освен патката, моста, Зхб и Синергон, други не се сещам в момента
Не е препоръкаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЦената определено изглежда добра ама отчетите лоши. Излизат по някои добри новини за Енемона, ама като цяло отчетите са лоши
.
Мисля че и вече са под последното дъно. Много са малко такива. От по-известните освен патката, моста, Зхб и Синергон, други не се сещам в момента
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
- А дано, ама надали!
Коментар
-
Konsultant
Някой знае ли, дали ще има дивидент за обикновенните акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеТук връзката между акциите и варантите тотално се скъса!
Коментар
-
Дължимият гарантиран дивидент за годината, в която настоящата емисия е регистрирана в „Централен
Депозитар” АД, се определя пропорционално на оставащия брой календарни дни до изтичането на
съответната година, като за начало на периода се взима датата на регистрация на емисията в ЦД
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕх маймуни 0,8 по привилегированите !!!
Акцията е пусната през март , т.е. 10/12 х 1лв приблизително е 0,8 лв.
Сметките са ориенторовъчни!
Коментар
Коментар