IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука що така надолу?

Коментар

• Патката, моста можеш да ги зачеркнеш!

Първоначално изпратено от mechka 429 Разгледай мнение
      Не е за чудене, а щом ги разпродават, може да има защо.
      Мисля че и вече са под последното дъно. Много са малко такива. От по-известните освен патката, моста, Зхб и Синергон, други не се сещам в момента
      Не е препоръка
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Цената определено изглежда добра ама отчетите лоши . Излизат по някои добри новини за Енемона, ама като цяло отчетите са лоши .
        Не е за чудене, а щом ги разпродават, може да има защо.
        Мисля че и вече са под последното дъно. Много са малко такива. От по-известните освен патката, моста, Зхб и Синергон, други не се сещам в момента
        Не е препоръка

Коментар

• Цената определено изглежда добра ама отчетите лоши . Излизат по някои добри новини за Енемона, ама като цяло отчетите са лоши .
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Спекулативен хаос Батя, в посока исипване от 4,90 до 4,42 елаците
            и втори тур вчера до 4,22 пак те, останалото като прегледаш сделките
            ще го навържеш

Коментар

• Пичове, някой купувал ли си е вчера тук да сподели кой разпродаваше - Индексния през Булбанк или Интеркапитал?

Коментар

• Днес някой пълен ПРОФИСИОНАЛИСТ ми плъзна 10бр. Халал да му са и да изкара 10 дена на морето от далаверата.

Коментар

• може би имаш предвид догодина
                  за тази гласуването мина;-шот шот сега главата ми емътна

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                    Както казала Айшето в първата брачна нощ, на въпроса на Манго дали е честна:

- А дано, ама надали!

Коментар

• Някой знае ли, дали ще има дивидент за обикновенните акции?

Коментар

• Коментари?
                        Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                          Тук връзката между акциите и варантите тотално се скъса!
                          защо ? варантите са инструмент с усилване и зависят не само от цената на акцията но и от времето което им остава......а часовника тиктака

Коментар

• Тук връзката между акциите и варантите тотално се скъса!

Коментар

• Дължимият гарантиран дивидент за годината, в която настоящата емисия е регистрирана в „Централен
                              Депозитар” АД, се определя пропорционално на оставащия брой календарни дни до изтичането на
                              съответната година, като за начало на периода се взима датата на регистрация на емисията в ЦД
                              .........

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Ех маймуни 0,8 по привилегированите !!!
                                Нормално. Миналата година и хима не дадоха целия дивидент,а пропорционално на месеците когато акцията е била активна.
                                Акцията е пусната през март , т.е. 10/12 х 1лв приблизително е 0,8 лв.
                                Сметките са ориенторовъчни!

Коментар

Working...
                                X