IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно кога ще пукнат репата на мажо?

Коментар

• Голяма лизгавица е настанала тук... няма спиране... До пълното "изчистване", както се казва...

Коментар

• Пътища номер 2 е тази червена артия.Както КТБ така и тук и направиха един пиар излъскаха я изчеткаха я и прибраха парите на хорицата.Поредния боклук на борсата.

Коментар

• Казаха ми, че мажоритаря крепял, за да не му бастисат всичките репа. То над 40% от капитала бил овъртян в репа тук.

Коментар

• Чак не мога да се сетя, как въобще още има оферти отляво.
            То не бяха варанти, привелигировани.....и куп глупости.........ама ми се струва, че и тука акцията се е запътила към патките.....

Коментар

• Енемона увеличи загубите си за 2012 и 2013 г. с 31,4 млн. лв.
              Така собственият капитал се стопява до едва 21,3 млн. лв. към 31 декември 2013 г., което е 7 пъти по-малко от пасивите

http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv-191285/

Коментар

• Консолидиран Финансов отчет за четвърто тримесечие на 2014 г.
                http://enemona.bg/reports.php

Коментар

• Много сериозно присъствие на ИОСА от бамките
                  Ще я бъде ли тая ..... няма лииии ?

http://www.investor.bg/bulletin/

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
                    ... аз преди няколко години разправях на разбирачите тук (които залагаха на "фундамента"), че не всичко което лети се яде амааааааааа ............
                    Е те разбраха че не се яде ами се гризе дръвцето .

Коментар

• ... аз преди няколко години разправях на разбирачите тук (които залагаха на "фундамента"), че не всичко което лети се яде амааааааааа ............
                      Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Тия вчера май са рекордьори по спад.

Коментар

• Пишмян артия !!

Коментар

• Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
                            Обясниха ми, че щото има повече репа на обикновените и затова имат нужда да крепят тяхната цена повече.
                            Разбрах - така да се каже от грижа за клиента ...
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Един лаишки въпрос - защо прив. акции на Енемоната се търгуват по-евтино от обикновените ?
                              Обясниха ми, че щото има повече репа на обикновените и затова имат нужда да крепят тяхната цена повече.

Коментар

• Един лаишки въпрос - защо прив. акции на Енемоната се търгуват по-евтино от обикновените ?
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X