If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И да гръмнат ако има ще бъде в понеделник....
така че в края на работния ден ще има яко нагоре или яко надолу....:
мисля че би трябвало репата да са при обикновените....
там ще е играта..май...
Не е препоръка..
ти гледай прогнозата ми до края на месеца за ССВ-лефче , ХИМ на 1,70 и ЗХБГ на 40 ст....
Иначе лимонката ще избухне или нагоре или яко надолу...
за сега е второто и не мисля да я подпирам ,докато не се уверя че има и друг желаещ да не пада.... от големите...
Ами ако е вярно с репата ,купува и ще купува......
Само ,че се съмнявам в това....за репата ..не изглежда много притеснен... да брани цената....
на всяка сесия купува по 300 бр от енемона об. и енемона прив. дали са в долно ,дари са в горно ,но пазарува..... и то на сутрешния и на вечерен аукцион по равно....
Не знам кога, но тогава сигурно ще е мазало... Просто, защото ми се струва, че няма да си ги плати... Просто така ми се струва, не че искам да препоръчам нещо... Това не са малко парички... Особено, когато ги нямаш...
Аз пък се чудя на акъла на тия дето му дават репа.. в такъв размер
А че шанса за изчистване на акцията е голям си пролича още преди 2 г. при заигравката с мега шита Енергони. От тогава съм наясно че тази кама не бива да се пипа...
Не знам кога, но тогава сигурно ще е мазало... Просто, защото ми се струва, че няма да си ги плати... Просто така ми се струва, не че искам да препоръчам нещо... Това не са малко парички... Особено, когато ги нямаш...
Коментар