If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
спокойно таше ще има хубав отскок от 853 . и пак ти казвам не се опитвай да даваш прогнози на теб Монти по прякор мойсейчо ама ич не ви се отдава . знам че вие хората от америка искате да занулите всичко тука в бегето обаче архитектчето ще ви разкаже играта на вас хрантутниците американски
сеч съм казал ще има . да не циврите после
Нещо си объркал зидарче.Колкото пъти съм казал че борсата ще пада толкова пъти се е случило.Много си далеч от нещата.Добре че ви пращаме американски пари в бг-то че иначе ще питаш къде ходят по голяма нужда гладните .
спокойно таше ще има хубав отскок от 853 . и пак ти казвам не се опитвай да даваш прогнози на теб Монти по прякор мойсейчо ама ич не ви се отдава . знам че вие хората от америка искате да занулите всичко тука в бегето обаче архитектчето ще ви разкаже играта на вас хрантутниците американски
сеч съм казал ще има . да не циврите после
И да гръмнат ако има ще бъде в понеделник....
така че в края на работния ден ще има яко нагоре или яко надолу....: мисля че би трябвало репата да са при обикновените....
там ще е играта..май...
Не е препоръка..
дааа,
репата май са при обикновените между 70 и 90 ст...... и всеки леф ще отиде да брани цената ..там ...
Не е препоръка....
За да играеш на късо трябва акцията да отговаря на определени изисквания - дни на търгуване, обеми и др. Енемона не отговаря. Всеки ден на сайта на борсата има информация за дружествата, които може да се търгуват на късо.
23-04-2015 - Инструменти, отговарящи на изискванията на чл. 8, ал. 1, т. 1 от Наредба № 16 на КФН
Във връзка с разпоредбата на чл. 8, ал. 1, т. 1 от Наредба № 16 на КФН, на сесията, която ще се проведе на 24.04.2015 следните емисии финансови инструменти могат да служат за обезпечение при извършване на маржин покупки и къси продажби:
Код Име Среднодневен обем Бр. дни Ср.брoй сделки Free float
T43 Зърнени Храни България АД-София 37971.80 20 17.45 15.04
6A6 Адванс Терафонд АДСИЦ-София 17387.95 20 19.70 41.07
6C4 Химимпорт АД-София 43421.30 20 51.25 17.86
Нищо подобно, можеш да шортиш каквото ти даде брокера. Тези списъци които ги дава борсата са за дружества чиито акции могат да служат като обезпечение при къси рподажби.
Как ще няма, който иска мисля че няма проблем да
шорти. Аз не съм го пробвал още, но сериозно се замислям
За да играеш на късо трябва акцията да отговаря на определени изисквания - дни на търгуване, обеми и др. Енемона не отговаря. Всеки ден на сайта на борсата има информация за дружествата, които може да се търгуват на късо.
23-04-2015 - Инструменти, отговарящи на изискванията на чл. 8, ал. 1, т. 1 от Наредба № 16 на КФН
Във връзка с разпоредбата на чл. 8, ал. 1, т. 1 от Наредба № 16 на КФН, на сесията, която ще се проведе на 24.04.2015 следните емисии финансови инструменти могат да служат за обезпечение при извършване на маржин покупки и къси продажби:
Код Име Среднодневен обем Бр. дни Ср.брoй сделки Free float
T43 Зърнени Храни България АД-София 37971.80 20 17.45 15.04
6A6 Адванс Терафонд АДСИЦ-София 17387.95 20 19.70 41.07
6C4 Химимпорт АД-София 43421.30 20 51.25 17.86
Пък тук няма и 10К свободни акции ...който някой ИП да ти даде да шортиш...
то като се шорти така че да можеш да си ги купиш обратно ако сбъркаш. Да кажем че има един шорт само на енемона нормално там са въртят едни 2 хил акции на ден, така че абсолютния що годе безопасен шорт е за не повече 4 хил акции.
Коментар