If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти що нямаш акции на Енемона, или на ХД ПАт? Или нямаш от Софарма Имоти..щото ти си правиш сметката, а на тях никой не търси отговорност.
Или що не си продаваш Цекабето на 1 лв., а те го правят - за два дена продаха над 200К, при КТБ продадоха над 1 милион. Някой да им търси отговорност?
Като направят губещи инвестиции изкарват ниска доходност и клиентите им се преместват другаде. Това е пазарния механизъм за носене на отговорност - пазара те изхвърля.
Къде видяхте далавера и некомпетентност?Фондовете следят определени показатели и ако не се вместиш те разпродаватА Бойко отговаря компетентно само на въпроси за прасета,бройлери и т.н
Kak лесно звучат нещата - е точно по този начин ли разпродават фондовете винаги,кога показателите не излизат??!! До сега излизаха ли?
На всички други позиции ли им излизат показателите?
Имам и не е препоръка!
Къде видяхте далавера и некомпетентност?Фондовете следят определени показатели и ако не се вместиш те разпродаватА Бойко отговаря компетентно само на въпроси за прасета,бройлери и т.н
Вземи Капитал от 2008. Енемона, беше препоръчваната акция номер 1 от фонд мениджерите. Аз знам, че тази акция е шит и не я следя, но мисля под тяхно давнение е и в горния сегмент акции, в индекса за добро корпоративно управление. Димек лъжа и некомпетентност до дупка.
това е в компетенциите на бат ти бойко, само той може да ти даде решение на въпроса стига някои да му го зададе
Много си зле!
Инвестирането на фин. пазари е свързано с поемане на риск! Като са спечелили 150% от акциите на Рено (примерно) не се жалва за некомпетентност, нали!?
Много свалихте нивото на форума!
Ти що нямаш акции на Енемона, или на ХД ПАт? Или нямаш от Софарма Имоти..щото ти си правиш сметката, а на тях никой не търси отговорност.
Или що не си продаваш Цекабето на 1 лв., а те го правят - за два дена продаха над 200К, при КТБ продадоха над 1 милион. Някой да им търси отговорност?
Ами моя ПФ има от Енемонка. Чудя се дали има смисъл да се жалвам. Така съм коствено ощетен от престъпната им некомпетентност
Много си зле!
Инвестирането на фин. пазари е свързано с поемане на риск! Като са спечелили 150% от акциите на Рено (примерно) не се жалва за некомпетентност, нали!?
Мдаа, такива количества дето се продават само пф-тата могат да имат като гледам...те ИНГ и при бенчмарк разчистиха на 5 стинки, да им е честито на пенсиите...иначе по НГ цената е била 1,5 лв., така че да са имали по 150-200к акции...
от 24 април насам са минали над 230к акции
Кой и дали ще се разследва тази далавера и престъпна некомпетентност?
Разрових се малко открих следното:
УПФ Доверие към 31/12/2014 имат 249 хил. лева в привилигированите
Към същата дата УПФ на ИНГ показва инвестиции за 289 хил.лева в привилигированите.
Мдаа, такива количества дето се продават само пф-тата могат да имат като гледам...те ИНГ и при бенчмарк разчистиха на 5 стинки, да им е честито на пенсиите...иначе по НГ цената е била 1,5 лв., така че да са имали по 150-200к акции...
Коментар