IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Тоя дето е записвал на 9,92 лева, а днес продава на 0,20 сигурно доста го боли
    Гледам, че е клиент на ПФБК..може ли да е чужденец?
    Разрових се малко открих следното:
    УПФ Доверие към 31/12/2014 имат 249 хил. лева в привилигированите
    Към същата дата УПФ на ИНГ показва инвестиции за 289 хил.лева в привилигированите.

Ако продават фондовете, според теб дали ги боли? Ще ни боли нас, като стане време за пенсии, те и на 99 лева да са ги купили са си взели 5 -те % вноска за всеки постъпил лев, и като продадат на 0,2 ще си удържат и 1 % такса управление, забележи за целият път от 9,92 до 0,2 - всяка година
    https://www.poc-doverie.bg/files/Res...dqlovi_key.pdf
    https://www.nnbulgaria.com/Media/Def...20Equities.pdf
    lipsata

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Да, но някои се хвалеха, че са купили на 37 стотинки а сега са 20. Има няма преди една седмица. Спекулата не е за всеки. За всяко нещо си има време.

купих малко на 36 ,продадох малко над 36 и останаха още малко... и сега чакам да видя доколко ще издържи мажо в обикновените....
      А ти да кажеш нещо за Домуза и биоветчето....има ли печалбица...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Ама те прив не са толкова много.... за още 100 К в лева и ще свършат....
        Да, но някои се хвалеха, че са купили на 37 стотинки а сега са 20. Има няма преди една седмица. Спекулата не е за всеки. За всяко нещо си има време.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
          През ПФБК работят пенсионните фондове, които наскоро смениха името си, а те бяха и най-големият привилегирован акционер някога и постепенно май си търсеха изход. Може и да са се разбързали.

Ще ми е интересен баланса през следващото тримесечие....

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            И аз така го виждам. Затова стоя в страни. Наблюдавам с интерес и не пипам нищо.
            Ама те прив не са толкова много.... за още 100 К в лева и ще свършат....

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              През ПФБК работят пенсионните фондове, които наскоро смениха името си, а те бяха и най-големият привилегирован акционер някога и постепенно май си търсеха изход. Може и да са се разбързали.
              И аз така го виждам. Затова стоя в страни. Наблюдавам с интерес и не пипам нищо.

Коментар

Коментар

• То спада е все 100% ако една компания върви към фалит.

Коментар

Абе той и на лев да ги е купувал, пак ще боли, няма начин!!! А камо ли на 9,92...

Коментар

• Тоя дето е записвал на 9,92 лева, а днес продава на 0,20 сигурно доста го боли

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        Тук скоро аз ще мога да направя hostile takeover на такива цени....

Няма препоръка
                        То върви като към варантите, какви ти препоръки...

Коментар

• Тук скоро аз ще мога да направя hostile takeover на такива цени....

Няма препоръка
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Кво става тук с тия репа?!? (Евентуални... )

Коментар

За мен фактът, че не си ги купува на 40 стинки означава, че много е закъсал за кеш..то има само 1 мил. привилегии, колко от тях да се продават на тия цени....
                              забелязах че всички пари на мажо са концентрирани на аукциона в 17 ч...на обикновените енемонки....и така вече 10 дни....
                              За това писах ,че ако мажо издържи на обикновените тук ще видим лефче до месец.....след като изчезне натиска на обикн.
                              Ама дали ще издържи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Според мен...
                                Енемона прив. са акции който мажо хариза на инвеститори за да натовари допълнителен кеш....
                                Характерно е че не плаща дивидент на тези акции....
                                може и даже да купува от тях...
                                за него колкото по малка е цаната ,толкова е по добре...
                                може да си ги купи обратно заедно с недадения дивидент.....
                                Докато обикн са на репо и ако им гръмне репото ще стане мазало ъс цялата компания.....

По долу съм пуснал пост от статия на инвестора за неплащане на дивидент....
                                За мен фактът, че не си ги купува на 40 стинки означава, че много е закъсал за кеш..то има само 1 мил. привилегии, колко от тях да се продават на тия цени....

Коментар

Working...
                                X