If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Енемона прогнозира 23% ръст в консолидираните приходи за първото тримесечие
Обещаха. Чакаме
Едно е да прогнозираш и планиращ, друго е да искаш и постигнеш, а трето е да го реализираш и направиш ...ще видим тук где ще потръгне мача И според мен тук е въпрос на рали тия дни с позицията но да видим накъде ще е посоката
На мене туй ми прилича на обръщаша фигурка
Съмнителна е работата тук...
До преди няколко месеца така редовно облъчваха инвеститорите с инфо, хвалеха се за спечелени проекти и пр. ... и изведнъж такава тишина... не ми харесва и затова не мисля да я хващам тая падаща кама
Тая позиция е идеална за контра - въпрос на вход
Признавам, никога не я бях поглеждал..... такива цени бяха такава скука ......
Ако pipbel напише нещо тук - значи и той я наглежда .....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
До преди няколко месеца така редовно облъчваха инвеститорите с инфо, хвалеха се за спечелени проекти и пр. ... и изведнъж такава тишина... не ми харесва и затова не мисля да я хващам тая падаща кама
Брей ..бая голям излиза тук ....що така бе ГОЛЕМ ....?! Чак на паническо излизане ми заприличва това
Има оборотец днес тук, но мен лично ме притеснява намалението на паричните средства от почти 4,5 милки през 2012 година до 1,22 милки в края на 2013 година гледайки отчета за 2013 година
Инак липсата на отчет за Q1 до момента също леко ме притеснява
Коментар