IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Енемонката зазля нещо.Болничка е ми се струва и има температура

Коментар

• много сме дето го чакаме ама и много време го чакаме! За съжаление обаче не изглежда да са добре нещата! Щом и фондовете почнаха да излизат....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Ами кат са клатят краката на червените се клати и Енемонката.
        И както е казал чичо Уорън:
        "Някой хора четат "Плейбой", аз - финансови отчети".

Та чакаме да си прочетем финансовият отчет

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
          И туй непубликуване на отчетчето отваря още по големи въпросителни или се мъти нещо или в киреча отиват нещата

Не е препоръка за ПК на ЦК
          Ами кат са клатят краката на червените се клати и Енемонката.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
            Енемона прогнозира 23% ръст в консолидираните приходи за първото тримесечие

Обещаха. Чакаме
            Едно е да прогнозираш и планиращ, друго е да искаш и постигнеш, а трето е да го реализираш и направиш ...ще видим тук где ще потръгне мача И според мен тук е въпрос на рали тия дни с позицията но да видим накъде ще е посоката
            На мене туй ми прилича на обръщаша фигурка

Attached Files
            Last edited by COBOSCHETO; 11.06.2014, 15:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Съмнителна е работата тук...
              До преди няколко месеца така редовно облъчваха инвеститорите с инфо, хвалеха се за спечелени проекти и пр. ... и изведнъж такава тишина... не ми харесва и затова не мисля да я хващам тая падаща кама
              Тая позиция е идеална за контра - въпрос на вход
              Признавам, никога не я бях поглеждал..... такива цени бяха такава скука ......
              Ако pipbel напише нещо тук - значи и той я наглежда .....
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Енемона прогнозира 23% ръст в консолидираните приходи за първото тримесечие

Обещаха. Чакаме

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Ами скачат от дръвцето.Размъти се видата около Станишевчето и бегат ората .
                  И туй непубликуване на отчетчето отваря още по големи въпросителни или се мъти нещо или в киреча отиват нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                    Брей ..бая голям излиза тук ....що така бе ГОЛЕМ ....?! Чак на паническо излизане ми заприличва това

Ами скачат от дръвцето.Размъти се видата около Станишевчето и бегат ората .

Коментар

До преди няколко месеца така редовно облъчваха инвеститорите с инфо, хвалеха се за спечелени проекти и пр. ... и изведнъж такава тишина... не ми харесва и затова не мисля да я хващам тая падаща кама
                      Брей ..бая голям излиза тук ....що така бе ГОЛЕМ ....?! Чак на паническо излизане ми заприличва това

Коментар

Има оборотец днес тук, но мен лично ме притеснява намалението на паричните средства от почти 4,5 милки през 2012 година до 1,22 милки в края на 2013 година гледайки отчета за 2013 година
                        Инак липсата на отчет за Q1 до момента също леко ме притеснява

Коментар

• Съмнителна е работата тук...

Коментар

• Чакаме го

Коментар

• Въпросът не е в крепеното, а в съдържанието на отчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                                С 1000бр. в края на сесията дали не мога да им изгърмя репата на Прокопитата?
                                Ако му се налага дали няма да си подкрепи позицията?

Коментар

Working...
                                X