Май всичко ще стане ясно, като излезне отчета за първото тримесечие. Въпросът е кога ще го публикуват.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнениеСлаби нерви
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеЧе нямат кеш и имат проблеми знаем одавна. Че са ти забавили плащане... огромни фирми в блестящо състояние бавят плащания, така че това не е критерий. Въпросът е има ли ги тия "договори с чужбина" или не и ако да, колко са големи наистина
Освен това ако не можеш да си контролираш паричните потоци от външните договори, какъв бизнесмен си аджеба, палячовци!И дори да ги има тея договори, в което се съмнявам, те са на толкова нисък марж, че се изисква супер перфектна организация и логистика, за да излезеш на някакъв плюс накрая.Тука ви казвам, че няма нито едното, нито другото.Тоест реално накрая можеш да излезеш на загуба от тея договори и да работиш за име и съответно го духат работници и подизпълнители и доставчици, което става в момента.А, и също така и акционерите го духат!
Истината е, че бяха много силни по времето на тройната коалиция, тогава и поръчваха и плащаха.Тогава от 6 лв бях купил акцията нормалната, беше стигнала около 10, да бях продал тогава, сега нема и 3 лева.
Ама и това им е много, като оценка от пазара, за съжаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеПак казвам, това е мега хипер умряла фирмичка, според мен нямат живи пари в рамките на 10-20 хиляди лева, дет се вика не знам как кафе и вода си поръчват.Какви акции, какви дивиденти, какво цена на акциите, тука работата е на умиране.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеВ Инвестбанк беше репото на Прокопиев,вероятно го е затворилЩо се отнася до недоволни служители,има ги навсякъде
Фирмата явно изпитва затруднения и липсата на каквато и да е информация(от както смениха ДВИ ) прави малки проблеми да изглеждат колосални.
http://www.investor.bg/novini-i-anal...ona-ad,168411/
РЕПО ли е не зная, пише 35%.
От друга страна като гледам, лани привилегированите са били и по-ниско ама знам ли, вече много време чакаме позитивни новини и слушаме, че компанията е ОК ама е в ликвидна криза, бавят се дивиденти, плащат се частични, спират се от КФН... по-различни очаквания имах в началото
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеУжасните неща в синдикалния сайт ги пише от много време. Мисля че някой нещо продаде, инвестбанк ми се върти в главата.... не е на добре. Нещо митичните договори с чужбина никакви се не чуват. Май ще бягам ако и да съм яко вътреЩо се отнася до недоволни служители,има ги навсякъде
Фирмата явно изпитва затруднения и липсата на каквато и да е информация(от както смениха ДВИ ) прави малки проблеми да изглеждат колосални.
Коментар
-
Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнениеКолеги, някой чувал ли е нещо тук? Чета ужасни неща за компанията в синдикалния сайт - http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=1177
Да не са се изпарили нещо?
Коментар
-
Колеги, някой чувал ли е нещо тук? Чета ужасни неща за компанията в синдикалния сайт - http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=1177
Да не са се изпарили нещо?
Коментар
-
Уважаеми госпожи и господа,
Поради възникнал технически проблем, варантите с емитенти Инвестор.БГ АД, борсов код 4INB и Енемона АД, борсов код ZNOA до 12.05.2014 г., включително, ще се търгуват с временни ISIN кодове, както следва: вместо Инвестор.БГ АД, борсов код 4INB, ISIN BG9200002103, ще бъде използван за тази емисия ISIN BG9200002145, съответно вместо Енемона АД, борсов код ZNOA, ISIN BG9200001105 ще бъде използван за тази емисия ISIN BG9200003143.
При сключване на сделки със съответните емисии, към ЦД изпращайте информация с постоянните ISIN кодове - Инвестор.БГ АД, борсов код 4INB, ISIN BG9200002103 и Енемона АД, борсов код ZNOA, ISIN BG9200001105.
В бюлетина на борсата емисиите също ще излизат с постоянните си ISIN кодове. В Xetra, в отчетите за сключени сделки и в отчетите за изпълнени поръчки, както и на официалната страница на борсата до 12.05.2014 г., включително, ще се виждат временните ISIN кодове.
Считано от 13.05.2014 год. горепосочените емисии ще се търгуват с постоянните си ISIN кодове.
При необходимост от допълнителна информация може са се свържете с отдел Търговия на БФБ на следните телефони: 02/9370942 и 02/9370933, както и с отдел Емитенти и членство на телефони: 02/9370930 и 02/9370931.
Извиняваме се за създаденото неудобство!
БФБ-София АД
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениебаси, и аз тъкмо видях и щях да питам...
на варантите пише, че е ДЕЛиийтната емисията от системата??
Не са изтекли още, така че - - какъв е казуса?
Коментар
Коментар