If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Иначе каква печалба очаквате за 2014? Аз мисля, че ще е около 5.5 милиона, т.е. по 32-33 стотинки след увеличението, което прави дивидент от около 29 стотинки.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
е разгледах ония ден проспекта за увеличението на капитала
- всички сгради пише че са застраховани
- банката има няква такса 0.3% та май в момента ГПР е 3.2%
ако вноските по кредита са равни то първите години ще се плаща по-малко от главницата и увеличенията няма да са толкова големи
ай дано супер марио ни зарадва както го правеше през миналата година
А какво стана с акциите отувеличението. Няма ли да се търгуват вече?
е разгледах ония ден проспекта за увеличението на капитала
- всички сгради пише че са застраховани
- банката има няква такса 0.3% та май в момента ГПР е 3.2%
ако вноските по кредита са равни то първите години ще се плаща по-малко от главницата и увеличенията няма да са толкова големи
ай дано супер марио ни зарадва както го правеше през миналата година
аз p/b-то много го обичам за индикатор иначе много хубави линкове вадиш все, от къде ги взимаш нз ама продължавай в същия дух
Аз не го обичам изобщо защото много често неликвидните ДМА и като цяло нематериалните активи не са с пазарна цена което много изкривява този показател. Предпочитам да гледам нивото на дълга и ликвидните активи Иначе линковете ги вадя от гугъл, работата ми включва много търсене на информация и съм свикнал да чета и да се ровя.
Тони, да и аз като мине 5 ще направя анализ дали да продавам. При над 90% отдаване на площите в момента възможността за нарастване на приходите е вече ограничена. Гледам на повечето чужестранни REIT имотите са отдадени 90-95%.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
да е от пазара ли, може аз си мисля, че чичо оги "награждава" записалите, ама де да знам...
Казвате 3% доходност от реит в Германия е ОК, ама ние сме малко по-на изток, хайде да дадем прения за риска и да кажем че доходност от дивиденти от 5% ще е ОК, което при 25ст дивидент прави 5лв на акция , Импе записали тоя път или пак чакаш в ниското?
Коментар