Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеи за да завърша - лятото акцията беше 2.85, сега е 3.30 , ръст от 15,7%
капитализацията по моя метод() при цена от 2.85 беше 96.45 милиона(48/2.85=16.84 + 17= 33.84*2.85= 96.45) , а сега е 104.1 милиона(48/3.30=14.54+17=31.54*3.30=104.1), ръст от 7.9%
дивидентната доходност зависи от дивидента къмто капитализацията, та реално дългосрочната дивидентната доходност е намаляла горе-долу наполовина по-малко от ръста при цената което значи че при спад на цената дългосрочната дивидентната доходност ще расте с по-бавен темп от спада на цената, ако продължат увеличенията на капитала
кой с какво се занимава
Късно си се усетил !
Сега като расте капиталовата - как ли ще си смятаме дивидентната
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение3.50 от една страна държа кеш и се минах, от друга нищо не съм продал здраве да е
тази статия от вчера е показателна http://www.investor.bg/po-sveta/453/...2014-g-186658/
и с тия лихви абсурдни лихви по облигациите
http://europe.deposits.org/
0.8% лихва за депозит за година в Германия, дори REIT с 3% доходност изглежда страхотноdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
3.50 от една страна държа кеш и се минах, от друга нищо не съм продал здраве да е
тази статия от вчера е показателна http://www.investor.bg/po-sveta/453/...2014-g-186658/
и с тия лихви абсурдни лихви по облигациите
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекогато - тогава, аз няма да ги търгувам!
интересно, очаквах бройките от ляво да намалеят?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Forton: Нова вълна от инвестиции и жилища през 2015 година
най-накрая вчера са дръпнали и моите пари!Last edited by tony1975; 30.12.2014, 09:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеne знам какво очакваш, ама май ви се очертават 10-тина години още да изплащате с дивидента заемите на чичката.
А в атерата поне заеми няма А и няма такъв зле прикрит мажовец, който да владее над 50% както тоя, дето се е прикрил през няколко компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеочаквам добър отчет!
Дивидента го дават сега за да полеем именния и рожденния ден на чичо Оги Ха да му е живо и здраво името!
п.п. Моята брокерка ми каза че пари4ките за увеличението ще ми ги дръпнат на 29.12
А в атерата поне заеми няма А и няма такъв зле прикрит мажовец, който да владее над 50% както тоя, дето се е прикрил през няколко компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеНека дойде отчета, ще направим сметките как ще се движи в следващите години. Мисля, че малки подобрения ще има и за напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеочаквам добър отчет!
Дивидента го дават сега за да полеем именния и рожденния ден на чичо Оги Ха да му е живо и здраво името!
п.п. Моята брокерка ми каза че пари4ките за увеличението ще ми ги дръпнат на 29.12
Коментар
Коментар