IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Късно си се усетил !
    Сега като расте капиталовата - как ли ще си смятаме дивидентната
    днес е Ивановден и може да смяташ в твоя полза

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      и за да завърша - лятото акцията беше 2.85, сега е 3.30 , ръст от 15,7%
      капитализацията по моя метод() при цена от 2.85 беше 96.45 милиона(48/2.85=16.84 + 17= 33.84*2.85= 96.45) , а сега е 104.1 милиона(48/3.30=14.54+17=31.54*3.30=104.1), ръст от 7.9%
      дивидентната доходност зависи от дивидента къмто капитализацията, та реално дългосрочната дивидентната доходност е намаляла горе-долу наполовина по-малко от ръста при цената което значи че при спад на цената дългосрочната дивидентната доходност ще расте с по-бавен темп от спада на цената, ако продължат увеличенията на капитала
      кой с какво се занимава

Късно си се усетил !
      Сега като расте капиталовата - как ли ще си смятаме дивидентната

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
        3.50 от една страна държа кеш и се минах, от друга нищо не съм продал здраве да е
        тази статия от вчера е показателна http://www.investor.bg/po-sveta/453/...2014-g-186658/
        и с тия лихви абсурдни лихви по облигациите
        Нормално е, REIT сега са привлекателни заради нивата на депозитите. Например при депозити от по над 7% преди няколко години, никой няма да погледне АДСИЦ с дивидентна доходност 5-6%. Сега обаче когато депозитите са под 3%, АДСИЦ с 5% доходност изглежда много добре. Ето как са лихвите по депозитите в Европа:
        http://europe.deposits.org/
        0.8% лихва за депозит за година в Германия, дори REIT с 3% доходност изглежда страхотно
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• 3.50 от една страна държа кеш и се минах, от друга нищо не съм продал здраве да е
          тази статия от вчера е показателна http://www.investor.bg/po-sveta/453/...2014-g-186658/
          и с тия лихви абсурдни лихви по облигациите

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            когато - тогава, аз няма да ги търгувам!

интересно, очаквах бройките от ляво да намалеят?
            Твое ляво или мое дясно ???
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ЕЕЕ,стига де -обрахте ме , те новите не са дошли още , а печалбата трябва да прибирам

Коментар

• когато - тогава, аз няма да ги търгувам!

интересно, очаквах бройките от ляво да намалеят?

Коментар

• Тук, какво стана с акциите от увеличението?
                  Кога ще се търгуват?

Коментар

• нЕква идея, кога да очакваме акциЙте ?
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Forton: Нова вълна от инвестиции и жилища през 2015 година

най-накрая вчера са дръпнали и моите пари!
                      Last edited by tony1975; 30.12.2014, 09:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                        ne знам какво очакваш, ама май ви се очертават 10-тина години още да изплащате с дивидента заемите на чичката.
                        А в атерата поне заеми няма А и няма такъв зле прикрит мажовец, който да владее над 50% както тоя, дето се е прикрил през няколко компании
                        не мога да намеря нещо, за което да си прав в случая

Коментар

очаквам добър отчет!
                          Дивидента го дават сега за да полеем именния и рожденния ден на чичо Оги Ха да му е живо и здраво името!

п.п. Моята брокерка ми каза че пари4ките за увеличението ще ми ги дръпнат на 29.12
                          ne знам какво очакваш, ама май ви се очертават 10-тина години още да изплащате с дивидента заемите на чичката.
                          А в атерата поне заеми няма А и няма такъв зле прикрит мажовец, който да владее над 50% както тоя, дето се е прикрил през няколко компании

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            Нека дойде отчета, ще направим сметките как ще се движи в следващите години. Мисля, че малки подобрения ще има и за напред.
                            ааааа по-висок наем не плащам!

Коментар

• Нека дойде отчета, ще направим сметките как ще се движи в следващите години. Мисля, че малки подобрения ще има и за напред.

Коментар

очаквам добър отчет!
                                Дивидента го дават сега за да полеем именния и рожденния ден на чичо Оги Ха да му е живо и здраво името!

п.п. Моята брокерка ми каза че пари4ките за увеличението ще ми ги дръпнат на 29.12
                                +1

Коментар

Working...
                                X