IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• от толкова събрания това съм го пропуснал:

"Сходен проект в "Софарма тауърс"

"Забелязваме тенденция, че редица малки български производители не успяват да стигнат до супермаркетите. Те наемат обекти, пръснати из града. Бихме искали да ги подпомогнем в промотирането и в организирането и да улесним клиента, за да може да пазарува на едно място". Това каза преди седмици за "Регал" Владимир Иванов, съсобственик в "Прайм парк". Анонсът за предстоящото откриване на PrimePark се появи преди месеци в опразненото от "Пикадили" помещение в "Софарма тауърс", София.

Иванов обясни, че концепцията е микс от няколко успешни подобни обекта в Испания и в САЩ. Търговският обект ще пресъздава изцяло усещането на затворен град. Той ще е тип хали, но по-премиум. В него върху 2000 кв. м ще бъдат разположени 27 обекта. Ще има супермаркет, магазини за месо, за плодове и зеленчуци, за фрешове. Ще бъдат предложени различни услуги - застраховки, плащане на битови сметки, фризьорски салон и бръснарница, ще има магазин за вино и отделно магазин за алкохол. Нехранителните стоки ще бъдат представени с домашни потреби, дрехи, кожен асортимент и пр.

Инвестицията е на съдружниците. Производителите ще плащат само наем, а от "Прайм парк" ще се грижат за цялостното маркетиране на обекта. Планът на Иванов е обектът в "Софарма тауърс" да заработи през септември."

линк Капитал

ето и интервюто в Регал
    е значи момещението е наето?
    Attached Files
    Last edited by tony1975; 19.06.2016, 16:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      и аз нещо такова сънувах
      мое мнение е че до края на лятото ще имаме сключени сделки над 5.50 но това си е мое лично Сънуване което не е обвързано с препоръки за каквото и да било Успех на всички
      Не е Препоръка!!!
      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
        E кажи какво чу де... недей така с недомплъвки...
        е не мога тук,
        но догодина може и аз да си взема хотелче и да уважа всички събрания, както бяха направили някои мъдри съфорумци

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          след това което чух, не съм оптимист за голям ръст на цената на позицията! Това в момента, което дава СФИ си е ОК, но за повече........
          Който иска депозит - това е позицията!
          E кажи какво чу де... недей така с недомплъвки...

Коментар

• след това което чух, не съм оптимист за голям ръст на цената на позицията! Това в момента, което дава СФИ си е ОК, но за повече........
            Който иска депозит - това е позицията!

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
              чакай да понакупят още малко пък после може и да ще кажат
              до края на август тук дали ще видим 5.50 че така го сънувах
              Не е Препоръка!!!
              и аз нещо такова сънувах

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                Колеги, някакво друго по-интересно от вчера? Дивидента и размера по принцип не е кой знае каква новина защото се знаеше какъв ще е. Нещо като проекти или азмисли разни?
                Благодаря
                чакай да понакупят още малко пък после може и да ще кажат
                до края на август тук дали ще видим 5.50 че така го сънувах
                Не е Препоръка!!!
                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Колеги, някакво друго по-интересно от вчера? Дивидента и размера по принцип не е кой знае каква новина защото се знаеше какъв ще е. Нещо като проекти или азмисли разни?
                  Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                    е аз тия дни разпродадох тука и се оказах без никакви БФБ акции преди срещата на форума не че не ми харесва вече акцията ама искам да пробвам с covered calls и cash secured puts как ще са нещата пък на БФБ няма опции е ако не потръгнат нещата може пак да търся подслон в кулите единствено не ми хареса че предплащат заема по-бързо от погасителния план и ще правят по-голямо от необходимото увеличение на капитала
                    иначе очаквам като и ако влезем в еврозоната всички имоти да подскочат още ама дотогава явно има време
                    другото е че последната седмица европейските рейтове ги разпродават с банките и може би има възможности и там сега с към 80% кеш трябва го наместваме пак
                    интересно ще е дали ще има някакво увеличение на наемите тука, при фиксирани разходи за лихви дори 1-2% може да са добре дошли то пък с тая дефлация каква индексация да има
                    наемите са обвързани с инфлацията в Е.С.

Коментар

• е аз тия дни разпродадох тука и се оказах без никакви БФБ акции преди срещата на форума не че не ми харесва вече акцията ама искам да пробвам с covered calls и cash secured puts как ще са нещата пък на БФБ няма опции е ако не потръгнат нещата може пак да търся подслон в кулите единствено не ми хареса че предплащат заема по-бързо от погасителния план и ще правят по-голямо от необходимото увеличение на капитала
                      иначе очаквам като и ако влезем в еврозоната всички имоти да подскочат още ама дотогава явно има време
                      другото е че последната седмица европейските рейтове ги разпродават с банките и може би има възможности и там сега с към 80% кеш трябва го наместваме пак
                      интересно ще е дали ще има някакво увеличение на наемите тука, при фиксирани разходи за лихви дори 1-2% може да са добре дошли то пък с тая дефлация каква индексация да има

Коментар

• http://x3news.com/download/?id=320540
                        Софарма имоти АДСИЦ-София представи уведомление за паричен дивидент.
                        Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 16-06-2016 г. в София-1756. На ОСА е гласуван дивидент за 2015 г. в общ размер на 5374202.94 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.2971 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.282245 (само за акционери физчески лица) лв.
                        Last edited by dex; 16.06.2016, 16:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                          Подгответе се психически за празни помещения, особено на първия етаж.
                          Вчера все едно минах през археологически разкопки.
                          Но до ОСАта може и да разчистят де.
                          Освен пикадили друго празно не видях?

Коментар

Да разчистят или да напълнят. Би ли казал какво имаш ппредвид, че се изнасят и други след Пикадили или че се сменя някой и чичо Оги изхвърля някой на улицата дето не си еплатил наема ?

Коментар

В голямото помещение, дето бе суперът, все още никой не живее: да - но друго празно аз последният път - мисля: не видях.

Дано утре успея да пъкна, че трябва да оправям един хаос в кантората...
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Подгответе се психически за празни помещения, особено на първия етаж.

Коментар

Working...
                                X