IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дивиден

Добър ден, купих акции на Софарма имоти АДСИЦ през първа инвестиционна банка (нещо, което не препоръчвам на никой). Въпросът ми е възможно ли е още да не са превели дивидента по сметката ми или е възникнал някакъв проблем?

Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
      когато е облачно всеки предпочита "сухо"
      знаеш отговора, но да опитам и аз:
      -предвидимост, 10млн.год.с дългосрочни договори
      -аритметика: 2.7%, вероятни, < от 5.8%, почти сигурни
      -акционерна структура
      -покупки на инсайдери през последните месеци: 28 000 е повече от 6 000

ти ли накупи - през твоя ИП засмукаха
      знам, просто се размечтах!
      Де да бях аз с такива пари....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        ех, защо не виждахме такава подкрепа и при майката....
        когато е облачно се предпочита "сухо"
        знаеш отговора, но да опитам и аз:
        -предвидимост, 10млн.год.с дългосрочни договори
        -аритметика: 2.7%, вероятни, < от 5.8%, почти сигурни
        -акционерна структура
        -покупки на инсайдъри през последните месеци: 28 000 е повече от 6 000

ти ли накупи - през твоя ИП засмукаха
        Last edited by 1984; 04.07.2016, 19:13.

Коментар

Ами защото за едни майка за други мащеха Айде тука до месец дано си върнем стойността преди дивидента

Коментар

Ти се моли да не стане същото и със "Миската" от групата !

Коментар

• ех, защо не виждахме такава подкрепа и при майката....

Коментар

• Тук от четвъртък до днес, като последен ден с право на дивидент, ми удовлетвориха /и не само на мен/ всяко търсене на 4,90-1 , като всички бяха през БМ!
                С интерес пестеливо ще супортствам на реципрочна с годишен дисконт , може и азиатска чернобяла компанийка да имам!
                Филма стана интересен !

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                  има ли някакъв срок до когато трябва да се подадат тия заявления за правата или някой знае ли дали при каролци автоматично се появяват?
                  Като дойде време ще ти се появят във платформата. Няма как да ги изтървеш. Срокове след като КФН се произнесе.

Коментар

• има ли някакъв срок до когато трябва да се подадат тия заявления за правата или някой знае ли дали при каролци автоматично се появяват?

Коментар

• Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
                      Някакво инфо да споделите, кога започва увеличението на капитала?
                      Отделно това за увеличението до 90 млн акции, за какво става дума точно?
                      Може би вместо всяка година да изменят нещо за издаването на нови акции за поредното спонсорирано увеличение на капитала да го направят от сега с лимит до 90млн за период до 5 години. Но пък чак до 90 не знам какво ще правят. Ако сега са 15 права за акция, то ако следващото увеличение е пак за около 5,5млн лв то другата година ще е с 1 млн акции на 5,5лв да речем с 19 права всяка.
                      Last edited by Petar; 21.06.2016, 00:33.

Коментар

• Някакво инфо да споделите, кога започва увеличението на капитала?
                        Отделно това за увеличението до 90 млн акции, за какво става дума точно?
                        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          Да Тони , присъствах на упражнението !
                          На 16,06, ~ 11,00 започна внасянето и застилането на маси , и разполагане на продукти от производители от бижутерия през сирена, местни продукти /сушеници, пъстърми, перохани/ , тестени изделия, мед и негови продукти, и ттт. ннн.... ,
                          И всичко това пред витрините на бъдещата търговска площ, а вътре се работи интензивно по преструктурирането й за въпросните изложители на продукцията си .
                          Към 14,00ч. мисля че ги прибраха, но на следващия ден не ги отразих , дали съм се разсеял не знам
                          мммммм че вкусно!
                          ами аз на 17ти не видях никакво движение и даже ми казаха че на събранието на 16ти говорили още за преговори с големи вериги, та се учудих че проекта е вече в ход - браво!
                          Моята принцеса и без това ме врънка все че иска да види Кулите, значи ще направим една екскурзия септември тогава до кулите, возене с метро и т.н.

Коментар

от толкова събрания това съм го пропуснал:

"Сходен проект в "Софарма тауърс"

"Забелязваме тенденция, че редица малки български производители не успяват да стигнат до супермаркетите. Те наемат обекти, пръснати из града. Бихме искали да ги подпомогнем в промотирането и в организирането и да улесним клиента, за да може да пазарува на едно място". Това каза преди седмици за "Регал" Владимир Иванов, съсобственик в "Прайм парк". Анонсът за предстоящото откриване на PrimePark се появи преди месеци в опразненото от "Пикадили" помещение в "Софарма тауърс", София.

Иванов обясни, че концепцията е микс от няколко успешни подобни обекта в Испания и в САЩ. Търговският обект ще пресъздава изцяло усещането на затворен град. Той ще е тип хали, но по-премиум. В него върху 2000 кв. м ще бъдат разположени 27 обекта. Ще има супермаркет, магазини за месо, за плодове и зеленчуци, за фрешове. Ще бъдат предложени различни услуги - застраховки, плащане на битови сметки, фризьорски салон и бръснарница, ще има магазин за вино и отделно магазин за алкохол. Нехранителните стоки ще бъдат представени с домашни потреби, дрехи, кожен асортимент и пр.

Инвестицията е на съдружниците. Производителите ще плащат само наем, а от "Прайм парк" ще се грижат за цялостното маркетиране на обекта. Планът на Иванов е обектът в "Софарма тауърс" да заработи през септември."

линк Капитал

ето и интервюто в Регал
                            е значи момещението е наето?

Да Тони , присъствах на упражнението !
                            На 16,06, ~ 11,00 започна внасянето и застилането на маси , и разполагане на продукти от производители от бижутерия през сирена, местни продукти /сушеници, пъстърми, перохани/ , тестени изделия, мед и негови продукти, и ттт. ннн.... ,
                            И всичко това пред витрините на бъдещата търговска площ, а вътре се работи интензивно по преструктурирането й за въпросните изложители на продукцията си .
                            Към 14,00ч. мисля че ги прибраха, но на следващия ден не ги отразих , дали съм се разсеял не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                              мое мнение е че до края на лятото ще имаме сключени сделки над 5.50 но това си е мое лично Сънуване което не е обвързано с препоръки за каквото и да било Успех на всички
                              Не е Препоръка!!!
                              Ако продължат по същия начим да изплащат заема големите имат интерес цената на акцията да расте и да увлечат и малките.......нищо чудно да видим цени около 6 лв и малко отгоре даже при дивидент 0.3 лв х 20 (5%дивидент) е точно 6 лева

Коментар

от толкова събрания това съм го пропуснал:

"Сходен проект в "Софарма тауърс"

"Забелязваме тенденция, че редица малки български производители не успяват да стигнат до супермаркетите. Те наемат обекти, пръснати из града. Бихме искали да ги подпомогнем в промотирането и в организирането и да улесним клиента, за да може да пазарува на едно място". Това каза преди седмици за "Регал" Владимир Иванов, съсобственик в "Прайм парк". Анонсът за предстоящото откриване на PrimePark се появи преди месеци в опразненото от "Пикадили" помещение в "Софарма тауърс", София.

Иванов обясни, че концепцията е микс от няколко успешни подобни обекта в Испания и в САЩ. Търговският обект ще пресъздава изцяло усещането на затворен град. Той ще е тип хали, но по-премиум. В него върху 2000 кв. м ще бъдат разположени 27 обекта. Ще има супермаркет, магазини за месо, за плодове и зеленчуци, за фрешове. Ще бъдат предложени различни услуги - застраховки, плащане на битови сметки, фризьорски салон и бръснарница, ще има магазин за вино и отделно магазин за алкохол. Нехранителните стоки ще бъдат представени с домашни потреби, дрехи, кожен асортимент и пр.

Инвестицията е на съдружниците. Производителите ще плащат само наем, а от "Прайм парк" ще се грижат за цялостното маркетиране на обекта. Планът на Иванов е обектът в "Софарма тауърс" да заработи през септември."

линк Капитал

ето и интервюто в Регал
                                е значи момещението е наето?
                                добра идея е

Коментар

Working...
                                X