IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук, какво стана с акциите от увеличението?
    Кога ще се търгуват?

Коментар

• нЕква идея, кога да очакваме акциЙте ?
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Forton: Нова вълна от инвестиции и жилища през 2015 година

най-накрая вчера са дръпнали и моите пари!
        Last edited by tony1975; 30.12.2014, 08:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
          ne знам какво очакваш, ама май ви се очертават 10-тина години още да изплащате с дивидента заемите на чичката.
          А в атерата поне заеми няма А и няма такъв зле прикрит мажовец, който да владее над 50% както тоя, дето се е прикрил през няколко компании
          не мога да намеря нещо, за което да си прав в случая

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            очаквам добър отчет!
            Дивидента го дават сега за да полеем именния и рожденния ден на чичо Оги Ха да му е живо и здраво името!

п.п. Моята брокерка ми каза че пари4ките за увеличението ще ми ги дръпнат на 29.12
            ne знам какво очакваш, ама май ви се очертават 10-тина години още да изплащате с дивидента заемите на чичката.
            А в атерата поне заеми няма А и няма такъв зле прикрит мажовец, който да владее над 50% както тоя, дето се е прикрил през няколко компании

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              Нека дойде отчета, ще направим сметките как ще се движи в следващите години. Мисля, че малки подобрения ще има и за напред.
              ааааа по-висок наем не плащам!

Коментар

• Нека дойде отчета, ще направим сметките как ще се движи в следващите години. Мисля, че малки подобрения ще има и за напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  очаквам добър отчет!
                  Дивидента го дават сега за да полеем именния и рожденния ден на чичо Оги Ха да му е живо и здраво името!

п.п. Моята брокерка ми каза че пари4ките за увеличението ще ми ги дръпнат на 29.12
                  +1

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    чак сега ли ви превеждат дивидента колеги...бре като по поръчка....за нова година
                    тука не е лошо за инвестиране като гледам...хубава позиция и според мен-ако падне повечко кеш(едни заплатки там) ще станем съакционери,стига да не се балонирате много дотогава
                    очаквам добър отчет!

Last edited by tony1975; 20.12.2014, 23:17.

Коментар

• чак сега ли ви превеждат дивидента колеги...бре като по поръчка....за нова година
                      тука не е лошо за инвестиране като гледам...хубава позиция и според мен-ако падне повечко кеш(едни заплатки там) ще станем съакционери,стига да не се балонирате много дотогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                        докато картоиграчът и картите са на масата печалби не се броят

ЩО ДА НЕ СЕ БРОЯТ ? аз си броя ето такаааа, -

**31*12**2012г.** ГОДИНА **31*12** 2013г. *******20*12*2014г.**или сега **

1260x2,143 = 2700 *Sfi * 1570x2,0967= 3292 *****Sfi 5528+870нови x2,402=

брой сделки по позицията 78 за трите години
                        Last edited by inta53; 20.12.2014, 18:03.

Коментар

• докато картоиграчът и картите са на масата печалби не се броят

Коментар

• По сметките на Евро-Финанс също са преведени
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• По сметките на Карол също има дивиденд.
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                                мене вчера са ми дръпнали пари за увеличението, ето къде са отишли но дивидент още няма, аз и не мисля че имат пари да го платят на всички веднага
                                Е, моят е пъкнал днес: все пак аз съм Императорът.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X