дивидента идва преди ЧНГ!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма имоти АДСИЦ (SFI)
Collapse
X
-
Определено има такава тенденция:
http://stroitelstvo.info/show.php?storyid=2355699
"Не случайно към края на второто тримесечие незаетите площи в топ 10 на действащите офис проекти в София бяха едва 6.6%."
"В офис сектора те търсят изключително клас А офис сгради на много комуникативни местоположения."
доклад за q3:
http://forton.mk/uploads/research-20...ice_Q32014.pdf
"Vacancy subsided further in Q3 to an overall rate of 27.5, 1.2
percentage points below the previous quarter reading. The
top ten project vacancy compressed further to 4.25 per cent,
indicating strong performance in the first-tier offices. "destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениее да рухване е малко пресилено но си има амортизация в такъв смисъл наистина и след 30-40 г ще стават за наеми ама няма да са чистак нови като сега идеята ми е че примерно атерата може да има 2% по-ниска доходност от наем защото земята си е вечна
ама това е много дългосрочно и никой не го мисли сега и няма и защо, дотогава я камилата я ...
А относно Атера, чел ли си изобщо някой отчет?
http://www.advanceterrafund.bg/vrzki...umenti-za-osa/
За деветмесечието рентите им са по-ниски дори от възнаграждението на обслужващото дружество. Никакъв наем не генерира тази компания, прави парички от препродажба.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениее да рухване е малко пресилено но си има амортизация в такъв смисъл наистина и след 30-40 г ще стават за наеми ама няма да са чистак нови като сега идеята ми е че примерно атерата може да има 2% по-ниска доходност от наем защото земята си е вечна
ама това е много дългосрочно и никой не го мисли сега и няма и защо, дотогава я камилата я ...
много добре си го казал между другото...поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеСтана ми интересно кога го виждаш рухването. Тая стомано-бетонна конструкция че седи там поне още 200 години. Освен, ако нема земетресение, което да срути държавата.
Flatiron Building, която е завършена през 1903 година, всеки момент ли я чакаме да се строполи?
Ако рече да рухва: ще я застраховаме.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеСтана ми интересно кога го виждаш рухването. Тая стомано-бетонна конструкция че седи там поне още 200 години. Освен, ако нема земетресение, което да срути държавата.
Flatiron Building, която е завършена през 1903 година, всеки момент ли я чакаме да се строполи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениея аз пак да си направя бакалската сметка, пасиви 52.3 милиона / 3.15 = 16.6 милиона нови акции по сегашните цени, 16.6 + 17 дето ще станат сега = 33.6 * 3.15 = 106 милиона капитализация без заем, ако правят по 7-7.5 милиона свободен кеш годишно това са си 6.5-7% сега по-дългосрочно трябва се отчете че кулите ще рухнат рано или късно та е хубаво да си намаляваме сегашната доходност с 2-3%
абе работата е search for yield bubble ма като няма друго и това става
Коментар
-
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениеКак може човек да си купи акции с права от увеличението?
Може ли да купи директно през онлайн платформата на брокера?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
я аз пак да си направя бакалската сметка, пасиви 52.3 милиона / 3.15 = 16.6 милиона нови акции по сегашните цени, 16.6 + 17 дето ще станат сега = 33.6 * 3.15 = 106 милиона капитализация без заем, ако правят по 7-7.5 милиона свободен кеш годишно това са си 6.5-7% сега по-дългосрочно трябва се отчете че кулите ще рухнат рано или късно та е хубаво да си намаляваме сегашната доходност с 2-3%
абе работата е search for yield bubble ма като няма друго и това става
Коментар
-
Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнениеЗдравейте
колко стотинки е приблизителния дивидент който се очаква за 2014?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПреди три години бяха едни празни сгради!!!
Поздрави на акционерите и на Бачо Евгений, който пак е в УСА!!!
п.п. абе къде изчезна г-жа Вячева?
Коментар
Коментар