IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма имоти АДСИЦ (SFI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнение
    Стана ми интересно кога го виждаш рухването. Тая стомано-бетонна конструкция че седи там поне още 200 години. Освен, ако нема земетресение, което да срути държавата.

Flatiron Building, която е завършена през 1903 година, всеки момент ли я чакаме да се строполи?
    е да рухване е малко пресилено но си има амортизация в такъв смисъл наистина и след 30-40 г ще стават за наеми ама няма да са чистак нови като сега идеята ми е че примерно атерата може да има 2% по-ниска доходност от наем защото земята си е вечна
    ама това е много дългосрочно и никой не го мисли сега и няма и защо, дотогава я камилата я ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      я аз пак да си направя бакалската сметка, пасиви 52.3 милиона / 3.15 = 16.6 милиона нови акции по сегашните цени, 16.6 + 17 дето ще станат сега = 33.6 * 3.15 = 106 милиона капитализация без заем, ако правят по 7-7.5 милиона свободен кеш годишно това са си 6.5-7% сега по-дългосрочно трябва се отчете че кулите ще рухнат рано или късно та е хубаво да си намаляваме сегашната доходност с 2-3%
      абе работата е search for yield bubble ма като няма друго и това става
      Стана ми интересно кога го виждаш рухването. Тая стомано-бетонна конструкция че седи там поне още 200 години. Освен, ако нема земетресение, което да срути държавата.

Flatiron Building, която е завършена през 1903 година, всеки момент ли я чакаме да се строполи?

Коментар

• Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнение
        Как може човек да си купи акции с права от увеличението?
        Може ли да купи директно през онлайн платформата на брокера?
        Не, отиваш до брокера и попълваш документите. Всичко отнема към 20 минути.
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Как може човек да си купи акции с права от увеличението?
          Може ли да купи директно през онлайн платформата на брокера?

Коментар

• я аз пак да си направя бакалската сметка, пасиви 52.3 милиона / 3.15 = 16.6 милиона нови акции по сегашните цени, 16.6 + 17 дето ще станат сега = 33.6 * 3.15 = 106 милиона капитализация без заем, ако правят по 7-7.5 милиона свободен кеш годишно това са си 6.5-7% сега по-дългосрочно трябва се отчете че кулите ще рухнат рано или късно та е хубаво да си намаляваме сегашната доходност с 2-3%
            абе работата е search for yield bubble ма като няма друго и това става

Коментар

• Първоначално изпратено от dian88 Разгледай мнение
              Здравейте
              колко стотинки е приблизителния дивидент който се очаква за 2014?
              ами зависи, дали ще е 90% или 100% от печалбата, какво увеличение на капитала ще правят(), абе над 20 и под 30 кажи го 25 пък и няколко стотинки отгоре или отдолу не е фатално

Коментар

• Здравейте
                колко стотинки е приблизителния дивидент който се очаква за 2014?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Преди три години бяха едни празни сгради!!!

Поздрави на акционерите и на Бачо Евгений, който пак е в УСА!!!

п.п. абе къде изчезна г-жа Вячева?
                  Може да са били празни, ама я ги виж сега!

Коментар

• Преди три години бяха едни празни сгради!!!

Поздрави на акционерите и на Бачо Евгений, който пак е в УСА!!!

п.п. абе къде изчезна г-жа Вячева?

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                      Май миналата година не дадоха дивидент по обикновените акции. Аз си спомням само една година в която даваха, или греша?
                      Давали са повече от една година, но скоро не са – но в компанията има генерирано доста сухо, така че биха и могли да.

Но нека не говорим за Жабоци в темата на секси кулите.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Със сигурност ще си оставя някой и друг Жабок: след като спрат да плащат лихви по облизвации и дивиденти по привилегировани, ще има за дивиденти и на простите акции, а и г-н Вачев има разни идеи...
                        Май миналата година не дадоха дивидент по обикновените акции. Аз си спомням само една година в която даваха, или греша?

Коментар

ми така ми се струва че наближава края на хубавия дивидент при СОФКОМ, АТЕРА и т.н., та се чудех къде се насочваш?
                          аз тук поувеличих!
                          Със сигурност ще си оставя някой и друг Жабок: след като спрат да плащат лихви по облизвации и дивиденти по привилегировани, ще има за дивиденти и на простите акции, а и г-н Вачев има разни идеи...
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ми така ми се струва че наближава края на хубавия дивидент при СОФКОМ, АТЕРА и т.н., та се чудех къде се насочваш?
                            аз тук поувеличих!
                            Моите уважения бате Тони,но според мен в Атера има още много хляб...а те се занимават със земя,която ни храни добре във всякакъв смисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                              Какво са жабоците?
                              СОФКОМ

Коментар

аз тук поувеличих!
                                Какво са жабоците?
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X