Първоначално изпратено от Han Krum
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DeveloperПървоначално изпратено от justpassingbyPichove, tova e porednia borsov onanist s 20 brojki Monabat i 1000 br. Himko.
mislaj, che vsichko okolo nego e veche jasno i razgovora s nego e prosto zaguba na vreme. Krajno vreme e investora da go blokira (i dvata nika)
Sega po sustesvo - pojara ot ponedelnik ne smjatam, che ste se otrazi po njakakuv nachin vurhu MONAT, dori i proizvodstvoto da spre za den-dva (koeto njama da se naloji) imat mnogo stabilni zabasi s gotova stoka i tova njama po nikakuv nachin da se otrazi na prodajbite
Коментар
-
Re: .
Първоначално изпратено от DeveloperПървоначално изпратено от don emilioPOZNA BALUK SAMO 4E BATA MI E 13 BROIKI NEMAH KINTI ZA POVE4E
Abe tezi 13 brojki sum siguren, che gi e kupil na njakolko puti - za da postigne po dobra sredna zena)) i e diversifiziral s 5 broja KAO i 2 broja EUBG, taka de, kak ste poeme takiva riskove
Коментар
-
Първоначално изпратено от justpassingbyPichove, tova e porednia borsov onanist s 20 brojki Monabat i 1000 br. Himko.
mislaj, che vsichko okolo nego e veche jasno i razgovora s nego e prosto zaguba na vreme. Krajno vreme e investora da go blokira (i dvata nika)
Коментар
-
Re: .
Първоначално изпратено от DeveloperПървоначално изпратено от don emilioPOZNA BALUK SAMO 4E BATA MI E 13 BROIKI NEMAH KINTI ZA POVE4E
Коментар
-
Първоначално изпратено от Developerтой не претендира за големи бройки за разлика от теб. аз смятам, че при условие, че твърдиш нещо което е малко вероятно е коректно да го докажеш. пък и ако той пусне на 15,78, ти ще си последния който ще се дореди да продава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DeveloperПървоначално изпратено от HakkinenЗащо се заяждаш и търсиш под вола теле?
Мненията на La Costa обикновено са обосновани и от тях има какво да се научи, за разлика от нечии други мнения, които ни казват само колко е велик автора им и колко прости и нищожни са тези, които не са съгласни с изказаното мнение...
Но аз ще ви кажа какво е станало. Първо си е направил 2 ника, след което си е казал: "Хмм, писна ми да съм най-големия палячо сред хората които ме познават. Чакай ще почна да разправям във форума че имам 2 млн портфолио и ще вземат да ме помислят за велик. " Споделил това с приятелите от квартала - кифладжията, тоя дето работи в денонощното и естесвено най-големия идол - съдържателя на кафето. Естествено по-умните от тях изразили съмнение относно успеха на подобна стратегия, тъй като го познавали добре и знаели, че дори скрит зад монитора на Правец 16, той отново ще се изложи. Но той решил да опита и какво станало - целия форум се смеел докато четял на постингите и "не вярвал на ушите си".
Коментар
Коментар