IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още сме твърде далече от момента, джиженията в САЩ да оказват сериозно отражение при нас (за щастие )
    Истината е винаги някъде по средата

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
      Az ochakvam kum esenta da ima sriv v US. Togava moje da se donapulnite.
      Не е сигурно дали срива ще дочака до есента или може да го видим и преди това

Коментар

• Az ochakvam kum esenta da ima sriv v US. Togava moje da se donapulnite.

Коментар

• мда, тук все още е едно от най-подходящите места за пълнене
          за щастие аз си имам достатъчно
          таргета ми е 18 лв. след НГ

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
            Абе то нужда от препоръка вече няма. Лошото е че и кеш няма. Сега обаче като излязат резултатите от КТБ ще видите какво ще започне.
            Аз не успях с КТБ. Определено ще допълвам тука.

Коментар

• Шшшт, тихо да не уплашите бичето. Че е малко още, неукрепнало и се плаши от всеки звук. Шубе го е от че може пак да изскочи мечка от храстите.

Коментар

• Бах маамууу ма бикове ли играят тука

1.Дерем мечи кожи и на простора.
                2.Дерем мечи кожи и на простора.
                3.Дерем мечи кожи и на простора.

Коментар

• хе-хе
                  каква ирония
                  КТБ е на мах бида при Монбат
                  Василев да не вкарва парите от ИПО-то в качествени акции :lol:

Коментар

• Абе то нужда от препоръка вече няма. Лошото е че и кеш няма. Сега обаче като излязат резултатите от КТБ ще видите какво ще започне.

Коментар

• Чакайте де, то цената тепърва тръгва нагоре. Ако сега се въодошевявате след 18ти направо ще ви се завие свят.
                      Няма да Ви казвам, че това не е препоръка, защото всъщност препоръката съм я направил отдавна и не е късно все още да се възползвате.

Коментар

• Ааах, густо майна. Най-после някоя позиция да се събуди. Добре, че бях натоварл когато му беше времето.

Коментар

• Ефекта на пружината е в ход!

ех Гари,
                          не успя ли да нат`вари :lol:

Коментар

• Ако спрат Капман да купуват знам накъде ще върви.

Коментар

• Има ли още някой да не е наясно на къде ще върви тази акция!?

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                                Ne se pritesnqvajte za KAO, inflaciqta debne zad vseki ugul, stroitelstvoto v eastern europe e vuv vuzhod, glinata ste poskupne i togava 25 euro per share
                                KAO e long-term investment )
                                Amaa moooo LONG TERM INVESTMENT

Batґ Xoce i nie sme na tova mnenie, no i Elana si ima stabilna pozizijka ... ne gi misli

Коментар

Working...
                                X