IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...и какви приходи генерира и откога и аз те подкрепям, въпреки, че за съжаление вече излязох от тук

Коментар

• На твоя въпрос отговарям а и вярвам че ще е 21-22лв. но зависи какви разходи ще глътне Старт.

Коментар

• Къде ще бъде цената на МОНБАТА след година?.................

Коментар

• Просто за пръв път я чувам, както вероятно и повечето хора, които не са с дългогодишен стаж в "колизеумите" Ти не тръгна ли за морето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
            тук цари затрогваща любов
            И скоро няма да стихне

Коментар

• Ханчо ако са ти останали Батки по 9,40 дай ги да допълня бе.Ти си учеееен спекулант,от такива като теб бая спечелих

Коментар

• тук цари затрогваща любов

Коментар

• Eмилчо,
                  много те моля недей да ходиш на море, че кво шъ прайм без тебе? Не само, че аз и лакло чакаме на твоите съдържателни анализи та да разберем какво да купуваме, ами и така хубаво ни разсмиваш. Само не разбрах в кой цирк точно се подвизаваш, та да ида да те гледам на живо.

Коментар

• Първоначално изпратено от laclo
                    Първоначално изпратено от Han Krum
                    Първоначално изпратено от Боримечката
                    Първоначално изпратено от don emilio
                    Важно е количеството и качеството на акциите Пончо,а не кога си ги купил.
                    не мога да разбера какво се нахвърлихте на Хана ... не бил инвеститор, яд го било, че няма Монбат и такива други глупости.
                    Боримечка аз наистина не съм инвеститор, а спекулант....
                    Само четете ...
                    Кое не ти е ясно Дон...льольо..

Коментар

не мога да разбера какво се нахвърлихте на Хана ... не бил инвеститор, яд го било, че няма Монбат и такива други глупости.
                      Само четете ...
                      е ? май не ти достига IQ-то да разбереш каква е разликата

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                        Само четете ...

Коментар

• А за Хан Крум отдавна ми е жал. От него купувах на 9,40...тоз "корифей"

Коментар

• Хане, другия НИК замина на турне Този сигурно ще отиде на ски

Коментар

• Аз найстина мисля да се включа, но на цени около 7.50-8.00лв.
                              Han Krum, ti zapochna kato Facts i vhk

Коментар

Първоначално изпратено от Борис
                                ако ще и за 15 милиарда да продават Монбат ще ги мачка като тахтаби на българския пазар, така както вече .....

а ти хане граби сега евтини Монбатки, че пак ще изтървеш влака и ще си останеш само с напразното лаене във форума
                                Аз найстина мисля да се включа, но на цени около 7.50-8.00лв.
                                Само гледайте смешкото кво чака ...
                                Пиши си с другия НИК или той отиде на море....ееееххххх, колко болни млади хора..

Коментар

Working...
                                X