Za 60 000 MONBAT-ki li da pusna ili samo za 60? Kak ja iskash ofertata? hahahaha
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от justpassingbyChudesna ideja, neja pusne order prodava za 60 000 Monat na 300 lv, vsichki ste go vidim v cobosa. Inache da se vrusta pri svinete ili v zirka.
Kasata s whisky pri polojenie che naistina ima tezi akzii si ostava, ste se radvam da se zapoznaja i lichno s takuv chovek) No az sum 99.99999% siguren, che e porednia pernishki golf I s evtina sound uredba ot bitaka
Коментар
-
Chudesna ideja, neja pusne order prodava za 60 000 Monat na 300 lv, vsichki ste go vidim v cobosa. Inache da se vrusta pri svinete ili v zirka.
Kasata s whisky pri polojenie che naistina ima tezi akzii si ostava, ste se radvam da se zapoznaja i lichno s takuv chovek) No az sum 99.99999% siguren, che e porednia pernishki golf I s evtina sound uredba ot bitaka
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenЗащо се заяждаш и търсиш под вола теле?
Мненията на La Costa обикновено са обосновани и от тях има какво да се научи, за разлика от нечии други мнения, които ни казват само колко е велик автора им и колко прости и нищожни са тези, които не са съгласни с изказаното мнение...
Но аз ще ви кажа какво е станало. Първо си е направил 2 ника, след което си е казал: "Хмм, писна ми да съм най-големия палячо сред хората които ме познават. Чакай ще почна да разправям във форума че имам 2 млн портфолио и ще вземат да ме помислят за велик. " Споделил това с приятелите от квартала - кифладжията, тоя дето работи в денонощното и естесвено най-големия идол - съдържателя на кафето. Естествено по-умните от тях изразили съмнение относно успеха на подобна стратегия, тъй като го познавали добре и знаели, че дори скрит зад монитора на Правец 16, той отново ще се изложи. Но той решил да опита и какво станало - целия форум се смеел докато четял на постингите и "не вярвал на ушите си".
Коментар
-
Абсолютно, да пусне една поръчка "продава" утре в 9:30, може и на 300лв(за да не му ги купи някой ), за 60,000 бр. да видим дали все пак ни казва истината, защото всеки тук може да каже че има 60,000 монбата и то накрая ще се окаже, че целия free-float се държи от пишещите форумци. Ако това не стане утре, най-вероятно ще се окажа прав, че лицето дон емилио както и клонинга му лакТо притежава 60,000 трика да разсмива аудиторията в цирка, включително, но не само: червен нос, жонглиране с кегли и портокали, вадене на заек от шапка, червена къдрава перука, костюм на точки, обувки 62ри номер и шарена конусовидна шапка.
Коментар
Коментар