IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jekata
    Първоначално изпратено от finansa
    Жека,нали на 28 кат ги купиш,сетълмента е на 30-ти. ;-)
    И ти си прав.
    Самобичувам се

Zdravei, mozhe li nqkoi da me posavetva? Oshte se uca kak da traguvam s akciite .... sega ako stane uvelicenie na kapitala ... shte mi pripishat avtomaticno na edna stara i edna nova akciq, nali? Sega se tragula okolo 26-27 leva, koga shte spadne cenata na polovina? Molq vi za savet ....
    Blagodarq vi predvaritelno....

Коментар

• Първоначално изпратено от botzi
      И последно не разбрах кога е последния ден за търговия с право на участие в увеличението на капитала ?
      Принципно 30-ти, но заради сетълмента както уточнихме вече 28

Коментар

• Първоначално изпратено от 0007
        Anaboli li mu dawat na toq Monbat?
        То бива купуване на стартерни батерии ама чак пък толкова...
        За Олимпиадата ли тренират и показват резултати...
        КОМПАНИЯТА МАЙ Е НАЙ - ДОБРАТА НА БОРСИЧКАТА НИ ...
        Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• И последно не разбрах кога е последния ден за търговия с право на участие в увеличението на капитала ?

Коментар

• 20 лева price target обаче след сплита Стопляте ли

Коментар

• Пак го задъвкахте яко оловото. Мениджънта на компанията е съвсем наясно с текущите котировки на LME и въпреки тови ви е добавил изречението:

Прогнозите на консолидирана база за 2008 г. остават без промяна.
              Има си достатъчно буфери, не ви ли светка!?

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
                Първоначално изпратено от rino
                bobokov beshe kazal che lead pod 2,000 US$ ste narani margins.
                dnes LME ne raboti, no cash buyer na 23 e 1,998 US$

za parvite 3 mesetsa na 2008, net margin idva sredno kam 16.7% ( kato namaliava ot Jan ot 20% na 16% do Mart, taka namaliava i cenata na olovoto)
                za April 2008 praviat prodajbi 14.7mln i 1.5mln pechalba predi danaci, koeto oznachava net margin ot 9.1%
                a spada v prodajbite ot Month/Month e 8%, koeto moje i da e ok za po toplite mesetsi. Obache prognozata za Q2 ot 38mln pravi spad v prodajbite prez Q2 na 2008 s 31%, a prez Q2 07 dori e imalo malak rast... moje bi tova se dalji na novite mostnosti ili Start Dobrich... ne znam ne mi se rovi....
                veche ne sam fen, ste kupuvam na 23-24 max
                smeniam price target na 20lv, sorry
                a osven ako margin na tehnia proizveden lead e kam 27-30% pod LME prices, togava davam fandak za oste 6 lv max!

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
                  bobokov beshe kazal che lead pod 2,000 US$ ste narani margins.
                  dnes LME ne raboti, no cash buyer na 23 e 1,998 US$

za parvite 3 mesetsa na 2008, net margin idva sredno kam 16.7% ( kato namaliava ot Jan ot 20% na 16% do Mart, taka namaliava i cenata na olovoto)
                  za April 2008 praviat prodajbi 14.7mln i 1.5mln pechalba predi danaci, koeto oznachava net margin ot 9.1%
                  a spada v prodajbite ot Month/Month e 8%, koeto moje i da e ok za po toplite mesetsi. Obache prognozata za Q2 ot 38mln pravi spad v prodajbite prez Q2 na 2008 s 31%, a prez Q2 07 dori e imalo malak rast... moje bi tova se dalji na novite mostnosti ili Start Dobrich... ne znam ne mi se rovi....
                  veche ne sam fen, ste kupuvam na 23-24 max
                  smeniam price target na 20lv, sorry

Коментар

• На този етап ще се задоволя и с това да ми кажете просто колко кеш е генериала ккомпанията до въпросния месец. Не се заяждам просто ме мързи да се ровя в е хилядите сайтове, в които се качва счетоводната информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                      Първоначално изпратено от Nikola
                      CFO-то как е? Генерира ли кеш все пак тази компания?
                      какво ще кажеш по въпроса ???, може би, че искаш пак да си купиш ?
                      Аз си имам. Кажете колко кеш са генерирали до момента.
                      Нали се сещаш, че не можеш с точност да кажеш колко ще е въпросният генериран кеш за 1 год. в края на годината?, така или иначе, това ще е стойността в годишния отчет.
                      Искаш най-стабилната акция да се търгува месец за месец ли ? това по фундаментали причини ли се налага ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
                        Първоначално изпратено от Nikola
                        Аз си имам. Кажете колко кеш са генерирали до момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

Коментар

• При сегашната ситуация на забавен растеж и инфлационен натиск не бива да се очакват чудеса...

Коментар

• Първоначално изпратено от forexar
                              Ясно!

Нещо друго - обявено е от кога до кога ще се раздават дивиденти, а някъде да е обявено кога ще се появят новите акции след сплита?
                              появяват се около 2 м. след решението, може и 1,5 месеца може и 3 месеца

не се знае предварително и не зависи от Монбат

Коментар

• Ясно!

Нещо друго - обявено е от кога до кога ще се раздават дивиденти, а някъде да е обявено кога ще се появят новите акции след сплита?
                                Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

X