IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dobrichka
    Първоначално изпратено от plus
    Първоначално изпратено от Ан МакГърч
    Много сме тихи днеска. ???
    Днес малко се нагърчи акцията, но какво да се прави, има и такива дни. Ако спадне на 22, както се пророкува от големите разбирачи, съм решила да пълня. Аз специално така виждам нещата.
    Само внимавай, да не купиш на 29-ти на 22лв.
    Абе с този ръст на приходите от продажби за април (82,75 % в сравнение с месец април на 2007 г.) не знам как ще стане 22 лв., ама вие си знаете ...
    kav rast be dobrichke, sto ne mi prochetesh posta malko po nadolu i ne porazsajdavash?! absolutna tapnia e da sravniavate kompnia Y/Y pri polojenie che ima tolkova mnogo investicii prez tova vreme - rast 10000% aide be

Коментар

• Мдаа, интересни месеци се очертават. До постъпването на новите акции предлагането тук ще е 1/2 като стойностен обем. Дали тогава бичетата няма да я избичат където и е мястото - 22 лв към края на Юни както пророкува видния депозито-държач

Коментар

• На някои не им се чака 3 месеца за да си получат акциите и затова спекулират - но на 29 дали ще има кой да им продаде на текущите нива за да си ги възстановят

Коментар

• Първоначално изпратено от plus
          Първоначално изпратено от Ан МакГърч
          Днес малко се нагърчи акцията, но какво да се прави, има и такива дни. Ако спадне на 22, както се пророкува от големите разбирачи, съм решила да пълня. Аз специално така виждам нещата.
          Абе с този ръст на приходите от продажби за април (82,75 % в сравнение с месец април на 2007 г.) не знам как ще стане 22 лв., ама вие си знаете ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч
            foreksa не е голям разбирач аз не го следя от самото начало но откакто го следя ги разправя наи различни неща

в темата за оптимизма през април - нямал акции бил на депозити и бил спечелил от депозитите много повече отколкото ние дето сме на акции.....

в темата за еу бг изведнъж се оказва че имал акции че му се били много набалончили и че 6.30 му бил таргета....

тук за 22.37 сигурно на толкова ги е продал през януари и е вкарал парите на депозит и сега нито са по евтини да купи и да вземе бонусите нито има кеш а ако развали депозита отива лихвата...

пп в другиден ще видим къде ще се закотви новата цена докато си чакаме безплатните затова умната
            Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Ан МакГърч

Коментар

• Много сме тихи днеска. ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Даниела Пеева
                  Виждам, че въпросите относно новите акции зачестяват и за да няма неточности, нека да разясним:
                  1. Съгласно решението на ОСА всеки акционери, придобил акции - т.е. вписан в книгата на акционерите към 30 май 2008 г. срещу една своя акция получава една безплатна. Поради периода за сетълмент е необходимо акциите, които носят допълнителни акции да бъдат закупени най-късно до 28 май, за да постъпят в сметката на акционера на 30 май.
                  2. За да се получат безплатните акции никой от акционерите не следва да предприема каквито и да е било действия - те автоматично се получават автоматично по сметките на всеки един - лични сметки - за тези, които са в регистър А на Централен депозитар и подсметката при съответния инвестиционен посредник, които са в регистър Б на Централен депозитар.
                  3. Принципно процедурата по подобно увеличение на капитала протича в следния ред:
                  - вписване на увеличението на капитала в Търговския регистър - на този етап не можем да посочим конкретен срок за вписване, поради съществуващите проблеми с бързината в търговския регистър
                  - вписване на емисията в регистъра на Централен депозитар - документите се подават в ЦД в седемдневен срок от вписването в Търговския регистър
                  - вписване на емисията в Регистъра на КФН - документите се подават в КФН в седемдневен срок от вписването в Търговския регистър, но е необходимо да бъде приложен и Акт за регистрация от Централен депозитар, което означава, че все пак сроковете не се препокриват и следва да се изчака вписването на емисията в регистъра на ЦД.
                  - допускане до търговия на емисията на БФБ с решение на СД на БФБ
                  Дружеството ще извърши всички необходими правни и фактически действия в законоустановените срокове по описаната процедура, но с конкретен срок не може да се ангажираме.
                  Само за пример - такова увеличение отнема около 3 месеца.
                  Желая успех на всички инвеститори.
                  Ама е яко дви-то да отговаря а ? готина позиция тук съм за повече от три месеца затова ще се въздържа от спекулиране дуги ден успех на всички и не е препоръка ...
                  Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                    Май монбатката отива под 22 лева?!
                    и 37стотинки

Коментар

• Май монбатката отива под 22 лева?!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
                        На 29 може да е 29 лв
                        Чудя се тия де купиха Медика на 90 + дали са го направили за чест и слава
                        Интересно е също как подобни процедури траят различно време. Нищо против конкретна компания, но за едни става за отрицателно време едва ли не, а други доколкото чух имало случай и на близо година.

Успех на инвестиралите тук !
                        Нямам препоръки !

Коментар

• Виждам, че въпросите относно новите акции зачестяват и за да няма неточности, нека да разясним:
                          1. Съгласно решението на ОСА всеки акционери, придобил акции - т.е. вписан в книгата на акционерите към 30 май 2008 г. срещу една своя акция получава една безплатна. Поради периода за сетълмент е необходимо акциите, които носят допълнителни акции да бъдат закупени най-късно до 28 май, за да постъпят в сметката на акционера на 30 май.
                          2. За да се получат безплатните акции никой от акционерите не следва да предприема каквито и да е било действия - те автоматично се получават автоматично по сметките на всеки един - лични сметки - за тези, които са в регистър А на Централен депозитар и подсметката при съответния инвестиционен посредник, които са в регистър Б на Централен депозитар.
                          3. Принципно процедурата по подобно увеличение на капитала протича в следния ред:
                          - вписване на увеличението на капитала в Търговския регистър - на този етап не можем да посочим конкретен срок за вписване, поради съществуващите проблеми с бързината в търговския регистър
                          - вписване на емисията в регистъра на Централен депозитар - документите се подават в ЦД в седемдневен срок от вписването в Търговския регистър
                          - вписване на емисията в Регистъра на КФН - документите се подават в КФН в седемдневен срок от вписването в Търговския регистър, но е необходимо да бъде приложен и Акт за регистрация от Централен депозитар, което означава, че все пак сроковете не се препокриват и следва да се изчака вписването на емисията в регистъра на ЦД.
                          - допускане до търговия на емисията на БФБ с решение на СД на БФБ
                          Дружеството ще извърши всички необходими правни и фактически действия в законоустановените срокове по описаната процедура, но с конкретен срок не може да се ангажираме.
                          Само за пример - такова увеличение отнема около 3 месеца.
                          Желая успех на всички инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                            Би трябвало на 29-ти май да се търгува около половината от сегашната й цена. Ама пазар, недоразбрали хора... знае ли човек
                            Нямам препоръки !
                            На 29 може да е 29 лв

Коментар

• Би трябвало на 29-ти май да се търгува около половината от сегашната й цена. Ама пазар, недоразбрали хора... знае ли човек
                              Нямам препоръки !

Коментар

• Първоначално изпратено от PJD
                                Първоначално изпратено от Jekata
                                Първоначално изпратено от finansa
                                Жека,нали на 28 кат ги купиш,сетълмента е на 30-ти. ;-)
                                И ти си прав.
                                Самобичувам се

Zdravei, mozhe li nqkoi da me posavetva? Oshte se uca kak da traguvam s akciite .... sega ako stane uvelicenie na kapitala ... shte mi pripishat avtomaticno na edna stara i edna nova akciq, nali? Sega se tragula okolo 26-27 leva, koga shte spadne cenata na polovina? Molq vi za savet ....
                                Blagodarq vi predvaritelno....
                                na 29

Коментар

Working...
                                X