IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хъмммм ... това накрая беше неочаквано ... направо ми изяде убавия дивидент : )
    Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
      на фона на изявленията за намаляване на печалбата.
      Защо някой който иска да продаде следващите 2-3 дни ще пише такава лъжа?!
      Струва ми се че искаш да купиш с няколок ст. по-евтино, но рискуваш КФН да ти посоли жестоко цялата операция

Коментар

• Първоначално изпратено от vitan
        Пичове, имам малко акции от Монбат, купувах ги чрез брокерче в ОББ. Сега обаче фенчето е напуснало, а някви лелки ми се дръвчат и нищо не могат да ми обеснят. Всичката документация свързана с акциите ми е в ОББ. Въпросът ми е : Следва ли да предприемам нещо, за да получа новите си акции или те направо ще ми бъдат приведени в банката. Същото се отнася и за полагащите ми се скромни дивиденти. Предварително благодаря !
        лелките са печени стига да имаш подход

не е необходимо нищо да правиш

новите акции сами ще дойдат при теб

Коментар

• Мисля че ще съжаляваш по-късно, но това си е мое мнение защото тази акция ми спаси портфейла. Според мен след сплита ще продължи покачването и макар и можеби с по- бавни темпове. Притежавам малко и не препоръчвам нищо........УСПЕХИ
          Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Мдаааа - струва ми се, че тук цената вече твърде се вдигна на фона на изявленията за намаляване на печалбата.
            Гледам също станалото след сплита на Момина Крепост и ми се струва, че вече няма далавера от сплитовете.
            Иначе имам акции тук и се чудя тези 3 дни преди сплита дали да не използвам момента и се отърва? Дайте идеи?

Коментар

• ...

Коментар

• Пичове, имам малко акции от Монбат, купувах ги чрез брокерче в ОББ. Сега обаче фенчето е напуснало, а някви лелки ми се дръвчат и нищо не могат да ми обеснят. Всичката документация свързана с акциите ми е в ОББ. Въпросът ми е : Следва ли да предприемам нещо, за да получа новите си акции или те направо ще ми бъдат приведени в банката. Същото се отнася и за полагащите ми се скромни дивиденти. Предварително благодаря !

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                  Първоначално изпратено от arsenal
                  Мисълта ми е нали 28.05 е последния срок за закупуване на акции демек в сряда трябва да са сплитнати? Незнам затова питам ако някой знае да каже и кога новите акции ще се отразат в кобосите, че едно френдче още не си е получил акциите от сплита на Арома, а вече бая време мина
                  нека френдчетото ти се обади в ИП, защото акциите на Арома са преведени по подсметките още през Април - поне при мен е така, но не са отразени в КОБОС-а и аз разбрах едва вчера, като си отворих седмичните справките от ЕЛАНА ;-)
                  Да де не се дооточних и на него му излизат в отчета ама в кобоса не. Много дълго ми се струва

Коментар

• Първоначално изпратено от arsenal
                    Мисълта ми е нали 28.05 е последния срок за закупуване на акции демек в сряда трябва да са сплитнати? Незнам затова питам ако някой знае да каже и кога новите акции ще се отразат в кобосите, че едно френдче още не си е получил акциите от сплита на Арома, а вече бая време мина
                    нека френдчетото ти се обади в ИП, защото акциите на Арома са преведени по подсметките още през Април - поне при мен е така, но не са отразени в КОБОС-а и аз разбрах едва вчера, като си отворих седмичните справките от ЕЛАНА ;-)
                    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Мисълта ми е нали 28.05 е последния срок за закупуване на акции демек в сряда трябва да са сплитнати? Незнам затова питам ако някой знае да каже и кога новите акции ще се отразат в кобосите, че едно френдче още не си е получил акциите от сплита на Арома, а вече бая време мина

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                        Сплита по цената на акцията ще го познаете Ако цената е 13.50-13.55 е минал сплита и си имате 2 но повече акцийки в кобоса и пак тръгваме по "байра" към 27 кинта поне
                        Не, че нещо ама с такова мнение да не стане нещо подобно

Нямам препоръки, освен пожелания за успех на акционерите тук !

Коментар

• Сплита по цената на акцията ще го познаете Ако цената е 13.50-13.55 е минал сплита и си имате 2 но повече акцийки в кобоса и пак тръгваме по "байра" към 27 кинта поне

Коментар

• Абе хора сплита кога ще се осъществи?

Коментар

• БраДчет, мерси!

Коментар

• Първоначално изпратено от pgc
                                Може би трябваше въпроса да бъде - дали се полага девиден за акциите получени от сплита?
                                Не ве браД, как да го обяснят най-точно. Имаш акции-носят ти дивидент. Получаваш новите след крайния срок - не ти носят дивидент.

Коментар

Working...
                                X