Хъмммм ... това накрая беше неочаквано ... направо ми изяде убавия дивидент : )
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vitanПичове, имам малко акции от Монбат, купувах ги чрез брокерче в ОББ. Сега обаче фенчето е напуснало, а някви лелки ми се дръвчат и нищо не могат да ми обеснят. Всичката документация свързана с акциите ми е в ОББ. Въпросът ми е : Следва ли да предприемам нещо, за да получа новите си акции или те направо ще ми бъдат приведени в банката. Същото се отнася и за полагащите ми се скромни дивиденти. Предварително благодаря !
не е необходимо нищо да правиш
новите акции сами ще дойдат при теб
Коментар
-
Мдаааа - струва ми се, че тук цената вече твърде се вдигна на фона на изявленията за намаляване на печалбата.
Гледам също станалото след сплита на Момина Крепост и ми се струва, че вече няма далавера от сплитовете.
Иначе имам акции тук и се чудя тези 3 дни преди сплита дали да не използвам момента и се отърва? Дайте идеи?
Коментар
-
Bobi75
...
Коментар
-
Пичове, имам малко акции от Монбат, купувах ги чрез брокерче в ОББ. Сега обаче фенчето е напуснало, а някви лелки ми се дръвчат и нищо не могат да ми обеснят. Всичката документация свързана с акциите ми е в ОББ. Въпросът ми е : Следва ли да предприемам нещо, за да получа новите си акции или те направо ще ми бъдат приведени в банката. Същото се отнася и за полагащите ми се скромни дивиденти. Предварително благодаря !
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от arsenalМисълта ми е нали 28.05 е последния срок за закупуване на акции демек в сряда трябва да са сплитнати? Незнам затова питам ако някой знае да каже и кога новите акции ще се отразат в кобосите, че едно френдче още не си е получил акциите от сплита на Арома, а вече бая време мина
Коментар
-
Първоначално изпратено от arsenalМисълта ми е нали 28.05 е последния срок за закупуване на акции демек в сряда трябва да са сплитнати? Незнам затова питам ако някой знае да каже и кога новите акции ще се отразат в кобосите, че едно френдче още не си е получил акциите от сплита на Арома, а вече бая време минаВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETOСплита по цената на акцията ще го познаетеАко цената е 13.50-13.55 е минал сплита и си имате 2 но повече акцийки в кобоса
и пак тръгваме по "байра" към 27 кинта поне
Нямам препоръки, освен пожелания за успех на акционерите тук!
Коментар
Коментар