If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледам даже че и на 4.5-4.6 е имало сделки последната година на златните, което прави 13+% доходност. Импе, ти ли грухтя на 4.60?
Да, балансирах си простите и привилегированите. 2.60 просто няма как да станат - това означава да дублират горе-долу цената от тоталното дъно на борсата девета година. Дори и така да е - щом дивидентът ти върви - ами на 2.60 няма ли да си струва да се донагувичиш?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Що да не е окейче? А ако от цена 2.60 продължи да получава още и още и още и още дивиденти по своите вече прости акции - в размер на 20-30 стинки годишно? Сегашните прости жабоци 2.60 ли струват?
ако цената е 2.60 тая инвестиция е дизастър, ако е 3.60 пак е посредствена доходноста за ликвидноста и риска които има
разгледай предишната емисия, общо взето обикновенните търгуваха 5-6 лв, а при конвертирането им цената беше 3.6 (говоря по спомен) ако пак
се развият нещата така, доходноста отива в канала
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
ами не си ок при тая ситуация, направи си ексел таблица и сметни IRR или нещо от сорта
Така де ако са 2.60 след 4 години парите не са правили абсолютно нищо тези 4 години. Даже са назад с инфлацията. Ама ако са 3.60 има някъф кяр. Или бъркам?
ами не си ок при тая ситуация, направи си ексел таблица и сметни IRR или нещо от сорта
Що да не е окейче? А ако от цена 2.60 продължи да получава още и още и още и още дивиденти по своите вече прости акции - в размер на 20-30 стинки годишно? Сегашните прости жабоци 2.60 ли струват?
Доколкото четох в проспекта на привите тези 12% са гарантирани. Има ли вариант да не се раздават по 60 стинки още 4 пъти докато станат обикновени. Как стават обикновени - вливат се във останалите или си запазват кода или как става 2021ва година?
Днес купувам приви за 5 лева. Трябва 4 години да взема по 60 стинки демек 2.40 до 2021ва. После ако цената на обикновените е над 2.60 съм ок. Къде е уловката? Аз ли нещо пропускам? Що не грухти маса народ на 5 лева за 4 години с 12% доходност?
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Днес купувам приви за 5 лева. Трябва 4 години да взема по 60 стинки демек 2.40 до 2021ва. После ако цената на обикновените е над 2.60 съм ок. Къде е уловката? Аз ли нещо пропускам? Що не грухти маса народ на 5 лева за 4 години с 12% доходност?
Задаваш въпрос, на който никой не може да даде смислен отговор вече 12-а година. Въпреки, че Жабокът за това време се е доказал като свръхкоректен и изключително сгоден, огромната част от инвеститорите му нямат доверие. Нека те се опитат да обяснят защо.
Което е плюс за останалите, включително за тебе. Нагувичи си се спокойно, ако си уверен.
И цената им много вероятно ще отиде пак в киреча като предната емисия
Нека плащат по 25-30 стинки след като станат прости акции, пък цената не ме интересува в какъв е киреч.
Какво е киречът?
7.64% дивидентна доходност на простите акции. Посочете ми друга акция на БФБ, даваща толкова.... освен Златното лев, дето си разпродава активите, за да плаща дивиденти.
Апропо - в x3news - дивидент по простите - потвърден е.
Last edited by Императорът; 23.05.2018, 18:20.
Причина: Гувик-гувик
Коментар