Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПравописна грешка.Имах предвид под 4, на 3 и нещо.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеда ви се незнае
расърдихте алонсо с тези 'опипвания' кой продава.
тамън щях да му ги зимам хартиикитеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Ами така ще да е, как иначе?
Да бяха хартиени акциите - да речем - да тръкат со гумата и да поправят или да печатат нови - а те - виртуални един вид.
Казва се (петнайста година) "Оттуканка-нататък тези 400 000 акции се приравняват со обикновените и вече нямат гарантиран дивидент" и туйто.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Като начинаещ да задам един въпрос.Когато се конвертират привилегированите акции в обикновенни как става това. Смисъл, като дойде време за конвертирането, привилегированата акция просто се трансформира в обикновенна или има друга врътка?
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Ronnie James,
какъв гугъл те тресе пък тебе ?
Такъв готин ник си избрал, пък пишеш глупости.
Върни се няколко страници, прочети, виж кой какво е казал, виж на кого му са се сбъднали прогнозите.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениехм, от откровенността на Алонсо стана ясно, че основните продавачи статус и бенчмарк са на приключване, не че не беше ясно, но факта че го пуснаха да продава, без да се намесват, показва че за останалите бройки ще се търсят съвсем други ниваGoogle “уврежда мозъка на потребителите“
Коментар
� -
ОК
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениехм, от откровенността на Алонсо стана ясно, че основните продавачи статус и бенчмарк са на приключване, не че не беше ясно, но факта че го пуснаха да продава, без да се намесват, показва че за останалите бройки ще се търсят съвсем други нива
Коментар
� -
ОК
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениеабе и за мен няма логика да са под 6лв/12.5%/,ама как щяхме да реализираме 30% доходност за 6 месеца
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеАйде до 5лв не останаха!!!
продавач на 3-те хиляди беше през Делтасток , който го интересува.Аз бях продавача
Като не щете на 4.43, сега ще ги купите на 4.889
Не че имам нещо против компанията, ами не ми се разправя да мисля и тях за малко бройки и затова ги продавам
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
�
Коментар