If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
София комерс кредит груп АД е намалила дела си в София комерс Заложни къщи до под 5% от капитала, показват данните на Централен депозитар.
Защо ли съучастници в едното дружество са решили да изчистят акции от другото дружество ?? Да не би да имат нужда от кеш ?? Странно, уж перспективни акции, пък ги шиткат.
Не е препоръка.
А не е ли логично, като вземеш кредит и го добавиш към пасива, с толкова да се увеличи и абсолютната с-ст на актива. (раглеждано като разлика спрямо предишния отчет) Забелязваме, обаче, че актива не се е увеличил с 3 мил спрямо актива от предишен отчет а само наполовината на дълга. При добро стечение на обстоятелствата (на което всички се надяваме) може би горното не трябва да се гледа като джокер, нито пък на някаква си препоръка. Успех на позиционерите в позицията.
дивидента на обикновенните не е 'изкаран' за една година. Мисля че, 2 или 3 години не бяха разпределяли дивидент там и беше се натрупала доста пара.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
според мен основната част от тези краткросрочни задължения идват от :
Начислени дивиденти (3 300)
А не е ли логично, като вземеш кредит и го добавиш към пасива, с толкова да се увеличи и абсолютната с-ст на актива. (раглеждано като разлика спрямо предишния отчет) Забелязваме, обаче, че актива не се е увеличил с 3 мил спрямо актива от предишен отчет а само наполовината на дълга. При добро стечение на обстоятелствата (на което всички се надяваме) може би горното не трябва да се гледа като джокер, нито пък на някаква си препоръка. Успех на позиционерите в позицията.
къде да ги сложи, на майната си ли ?? ха ха ха
Откъде го чу, и защо реши да ни будалкаш??, ха ха ха да не би да имаш акции и плюс това мнението ти да не е препоръка ??? ха ха ха, Кое се определя като манипулация, знае ли се докъде е разликата, ха ха ха
И защо реши, да купиш само (защо ли само) 20 бройки, ха ха ха
4.40
ха ха
пантерка чакам да сложиш по-ниско
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
някак си не ми вдъхва доверие жокера, защото в отчета пише:
парични средства в брой: 3,7 милонки
парични средства (безсрочни депозити): 1,7 милионки
та не знам какво имаш предвид при това положение
Хубаво си лафите, но забелязали ли сте, че има интересни промени в последния отчет ?
Никой не коментира, че досега дружеството почти нямаше заеми. Нооо ... досега. В последния отчет при текущи пасиви гордо стои 3,2 милионки дълг от тип "други"??? как така стана, че изведнъж се появи и без много обяснения. В междинния доклад няма нищо по въпроса. За сметка на това, в семплия доклад от 2 стр. все пак са си позволили да опишат част от условията на бизнеса: "...Затрудненията на клиентите да погасяват задълженията си към Дружеството завишават общия кредитен риск. "
те така. Дано не стане някоя тъмна игра, с този заем, че и имам акции.... Не е препоръка, нали пантерке, хаха
Чух че продавача щял да сложи още веднъж 1000 бройки и после директно отива на 4.40 предлагането
къде да ги сложи, на майната си ли ?? ха ха ха
Откъде го чу, и защо реши да ни будалкаш??, ха ха ха да не би да имаш акции и плюс това мнението ти да не е препоръка ??? ха ха ха, Кое се определя като манипулация, знае ли се докъде е разликата, ха ха ха
И защо реши, да купиш само (защо ли само) 20 бройки, ха ха ха
Коментар