Първоначално изпратено от Каммен
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеСпоред мен цената е леко надута,но все пак да не забравямв,че има обявено и обратно изкупуване.
Това за Вл,Панев може ли да кажеш къде го видя?
справка - Акт за актуално състояние в Централен Депозитар АД към 05 юни 2009г и Акт за актуално състояние в Централен Депозитар АД към 01 юни 2010г - от мен толкова, който иска бройки/това са си отвсякъде лични данни/ да си ги намери и сам да се убеди кой купува и кой продава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеВиждал съм т.2 отразена в апис, но и платено инфо от ЦД не е за пренебрегване.
(дали 1 или 2, важно е да имаш инфо, въпроса беше друг. Може ли авера да е сигурен в това което казва, при положение, че няма 1 и 2, или 3 - вътрешняр, а само се опитва да налучква)
поздрави.
а продажбите на статуса бяха след това..
сигурно предполага...
не знам.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеzaki,
не ползвам апис, но не мисля, че и те могат да подават инфо от Централен Депозитар в реално време.
Вариантите са 2 :
1. да имаш достъп до инфото от ЦД
2. да имаш достъп до книга на акционерие, която обаче се прави обикновено за ОСА.
Поздрави
(дали 1 или 2, важно е да имаш инфо, въпроса беше друг. Може ли авера да е сигурен в това което казва, при положение, че няма 1 и 2, или 3 - вътрешняр, а само се опитва да налучква)
поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеНе може да каже, естествено. Откъде пари за апис-абонамент. Надлъгват се, белким се вдигне акцията.
не ползвам апис, но не мисля, че и те могат да подават инфо от Централен Депозитар в реално време.
Вариантите са 2 :
1. да имаш достъп до инфото от ЦД
2. да имаш достъп до книга на акционерие, която обаче се прави обикновено за ОСА.
Поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеСпоред мен цената е леко надута,но все пак да не забравямв,че има обявено и обратно изкупуване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениеи аз очаквах подобно развитие и цена 4.30 - 4.50 около зимата, а относно зора на статуса да излизат, по показателен е факта, че шефа им /Вл Панев/ през това време си е удвоил дела тук , а става въпрос за бройки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениекоментирам само привилигированите /то там е и реалната им търговия на акциите/ , там кредит груп не фигурират, в обикновенните какви врътки правят, ако някой има инфо да коментира
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениедоста колеги очакваха след изплащането на дивидента цената на привилегированите да спадне устойчиво под 4 кинта... но въпреки зор-а на статус да излизат .. центата е 4.40
....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениедоста колеги очакваха след изплащането на дивидента цената на привилегированите да спадне устойчиво под 4 кинта... но въпреки зор-а на статус да излизат .. центата е 4.40
....“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеПреди малко Alee написа, че и от кредит-груп са си намалили дела. Не съм сигурна дали са през статус. Т.е. може да се окаже, че не са само те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениенапротив, ще става все по-безинтересна - с голяма вероятност това може да са финалните бройки на статус, пък като гледам, никой от новите не бърза да кешира на тези нива - спреда купува/продава ще се разтегне и от там ликвидността ще паднеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеТук малко взе да става интересна, едни дребни помпят, други големи излизат, но пък на добри нива, ще видим накрая какво ще излезе.
Коментар
Коментар