IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
    ще ти отговоря на теб ,троленето на заки го оставям без коментар
    справка - Акт за актуално състояние в Централен Депозитар АД към 05 юни 2009г и Акт за актуално състояние в Централен Депозитар АД към 01 юни 2010г - от мен толкова, който иска бройки/това са си отвсякъде лични данни/ да си ги намери и сам да се убеди кой купува и кой продава
    TNK.Мислех ,че е нещо по-ново.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
      Според мен цената е леко надута,но все пак да не забравямв,че има обявено и обратно изкупуване.
      Това за Вл,Панев може ли да кажеш къде го видя?
      ще ти отговоря на теб ,троленето на заки го оставям без коментар
      справка - Акт за актуално състояние в Централен Депозитар АД към 05 юни 2009г и Акт за актуално състояние в Централен Депозитар АД към 01 юни 2010г - от мен толкова, който иска бройки/това са си отвсякъде лични данни/ да си ги намери и сам да се убеди кой купува и кой продава

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
        Виждал съм т.2 отразена в апис, но и платено инфо от ЦД не е за пренебрегване.
        (дали 1 или 2, важно е да имаш инфо, въпроса беше друг. Може ли авера да е сигурен в това което казва, при положение, че няма 1 и 2, или 3 - вътрешняр, а само се опитва да налучква)
        поздрави.
        последната книга беше от ОСА.
        а продажбите на статуса бяха след това..

сигурно предполага...
        не знам.
        поздрави
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          zaki,
          не ползвам апис, но не мисля, че и те могат да подават инфо от Централен Депозитар в реално време.
          Вариантите са 2 :
          1. да имаш достъп до инфото от ЦД
          2. да имаш достъп до книга на акционерие, която обаче се прави обикновено за ОСА.

Поздрави
          Виждал съм т.2 отразена в апис, но и платено инфо от ЦД не е за пренебрегване.
          (дали 1 или 2, важно е да имаш инфо, въпроса беше друг. Може ли авера да е сигурен в това което казва, при положение, че няма 1 и 2, или 3 - вътрешняр, а само се опитва да налучква)
          поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
            Не може да каже, естествено. Откъде пари за апис-абонамент. Надлъгват се, белким се вдигне акцията.
            zaki,
            не ползвам апис, но не мисля, че и те могат да подават инфо от Централен Депозитар в реално време.
            Вариантите са 2 :
            1. да имаш достъп до инфото от ЦД
            2. да имаш достъп до книга на акционерие, която обаче се прави обикновено за ОСА.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
              Според мен цената е леко надута,но все пак да не забравямв,че има обявено и обратно изкупуване.
              Не може да каже, естествено. Откъде пари за апис-абонамент. Надлъгват се, белким се вдигне акцията.

Коментар

и аз очаквах подобно развитие и цена 4.30 - 4.50 около зимата, а относно зора на статуса да излизат, по показателен е факта, че шефа им /Вл Панев/ през това време си е удвоил дела тук , а става въпрос за бройки

Коментар

коментирам само привилигированите /то там е и реалната им търговия на акциите/ , там кредит груп не фигурират, в обикновенните какви врътки правят, ако някой има инфо да коментира
                  За последните 3 месеца от обикновените според статистиката на БФБ са минали само 2903 акции,с които едва ли може да се промени % на собственост.

Коментар

доста колеги очакваха след изплащането на дивидента цената на привилегированите да спадне устойчиво под 4 кинта... но въпреки зор-а на статус да излизат .. центата е 4.40

....
                    и аз очаквах подобно развитие и цена 4.30 - 4.50 около зимата, а относно зора на статуса да излизат, по показателен е факта, че шефа им /Вл Панев/ през това време си е удвоил дела тук , а става въпрос за бройки

Коментар

доста колеги очакваха след изплащането на дивидента цената на привилегированите да спадне устойчиво под 4 кинта... но въпреки зор-а на статус да излизат .. центата е 4.40

....
                      Цена 3,90-4,00 лв. беше добра за влизане.
                      “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• доста колеги очакваха след изплащането на дивидента цената на привилегированите да спадне устойчиво под 4 кинта... но въпреки зор-а на статус да излизат .. центата е 4.40

....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                          Преди малко Alee написа, че и от кредит-груп са си намалили дела. Не съм сигурна дали са през статус. Т.е. може да се окаже, че не са само те.
                          коментирам само привилигированите /то там е и реалната им търговия на акциите/ , там кредит груп не фигурират, в обикновенните какви врътки правят, ако някой има инфо да коментира

Коментар

напротив, ще става все по-безинтересна - с голяма вероятност това може да са финалните бройки на статус, пък като гледам, никой от новите не бърза да кешира на тези нива - спреда купува/продава ще се разтегне и от там ликвидността ще падне
                            Преди малко Alee написа, че и от кредит-груп са си намалили дела. Не съм сигурна дали са през статус. Т.е. може да се окаже, че не са само те.
                            Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                              Тук малко взе да става интересна, едни дребни помпят, други големи излизат, но пък на добри нива, ще видим накрая какво ще излезе.
                              напротив, ще става все по-безинтересна - с голяма вероятност това може да са финалните бройки на статус, пък като гледам, никой от новите не бърза да кешира на тези нива - спреда купува/продава ще се разтегне и от там ликвидността ще падне

Коментар

• Тук малко взе да става интересна, едни дребни помпят, други големи излизат, но пък на добри нива, ще видим накрая какво ще излезе.

Коментар

Working...
                                X