абе 12% си е баш бая добра доходност
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеМдаа, а след 4.40 следва 4.75. И така докато настигнат обикновените. Няма логика те да са по-скъпи. Не съм убеден, че до конвертирането сумарния дивидент за обикновените акции ще е по-висок отколкото за привилегированите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеМдаа, а след 4.40 следва 4.75. И така докато настигнат обикновените. Няма логика те да са по-скъпи. Не съм убеден, че до конвертирането сумарния дивидент за обикновените акции ще е по-висок отколкото за привилегированите.
Емисията е достатъчно малка и всичко е възможно
Коментар
-
ОК
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЧух че продавача щял да сложи още веднъж 1000 бройки и после директно отива на 4.40 предлагането
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениепакета на Статус май свърши?
Като гледам другите продавачи са над 5лв !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНякой купил сосно обикновени Софкоми.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеНе ми е ясно един Вл. Панев или един статус, колко имат за продаване, че да не могат да се изкупят от заинтересовани инвеститори?
искат хем да излязат хем да изтеглят цената нагоре...и май го правят успешно, но на 4.40 ентусиазма на купувачите охладня.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар