IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    В някакъв смисъл на резултатите можем да гледаме като сговнени. Защото преди да пуснат 3мил дивидент на другите акции, активите им бяха 12мил., сега са 7 и нещо. Човече, компанията се декапитализира, според мен. След още 2-3 такива дивидента отиваме на кино. Не е препоръка.
    смех,
    я погледни текущите им резултати и кажи, дали не си запазват нормални обемите. Баси, ако не дават дивиденти, що не дават, ако дават що дават и как се декапитализирала компанията...... Умрем от такива умозаключения, предлагам да си купуваш предимно шита, който така или иначе е преимуществен на БФБ и печалбата да си я капитализират всяка година, пък и цената на акция да си стои ниска...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      ще ни се, но честно да си кажа не виждам как ще стане ако компанията продължи с добрите резултати, а ако сговни резулатата...за кво са ни ?
      В някакъв смисъл на резултатите можем да гледаме като сговнени. Защото преди да пуснат 3мил дивидент на другите акции, активите им бяха 12мил., сега са 7 и нещо. Човече, компанията се декапитализира, според мен. След още 2-3 такива дивидента отиваме на кино. Не е препоръка.
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Правописна грешка. Имах предвид под 4, на 3 и нещо.
        ще ни се, но честно да си кажа не виждам как ще стане ако компанията продължи с добрите резултати, а ако сговни резулатата...за кво са ни ?
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Правописна грешка. Имах предвид под 4, на 3 и нещо.
          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            да ви се незнае
            расърдихте алонсо с тези 'опипвания' кой продава.

тамън щях да му ги зимам хартииките
            Не му се вързвай. Изчакай го, да кешира под 3 кинта. Може да е на зор.
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• да ви се незнае
              расърдихте алонсо с тези 'опипвания' кой продава.

тамън щях да му ги зимам хартииките
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ами така ще да е, как иначе?

Да бяха хартиени акциите - да речем - да тръкат со гумата и да поправят или да печатат нови - а те - виртуални един вид.
                Казва се (петнайста година) "Оттуканка-нататък тези 400 000 акции се приравняват со обикновените и вече нямат гарантиран дивидент" и туйто.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Като начинаещ да задам един въпрос. Когато се конвертират привилегированите акции в обикновенни как става това. Смисъл, като дойде време за конвертирането, привилегированата акция просто се трансформира в обикновенна или има друга врътка?
                  Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Ако имаха опция, като Хим-а за конвертиране по всяко време щяха да вървят заедно с обикновенните, но уви!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Ronnie James,
                      какъв гугъл те тресе пък тебе ?
                      Такъв готин ник си избрал, пък пишеш глупости.
                      Върни се няколко страници, прочети, виж кой какво е казал, виж на кого му са се сбъднали прогнозите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                        хм, от откровенността на Алонсо стана ясно, че основните продавачи статус и бенчмарк са на приключване, не че не беше ясно, но факта че го пуснаха да продава, без да се намесват, показва че за останалите бройки ще се търсят съвсем други нива
                        Google “уврежда мозъка на потребителите“

Коментар

хм, от откровенността на Алонсо стана ясно, че основните продавачи статус и бенчмарк са на приключване, не че не беше ясно, но факта че го пуснаха да продава, без да се намесват, показва че за останалите бройки ще се търсят съвсем други нива
                          Аз също мисля, че акциите се завъртяха и са основно в акционери, които ще търсят 6 лева поне.

Коментар

• хм, от откровенността на Алонсо стана ясно, че основните продавачи статус и бенчмарк са на приключване, не че не беше ясно, но факта че го пуснаха да продава, без да се намесват, показва че за останалите бройки ще се търсят съвсем други нива

Коментар

абе и за мен няма логика да са под 6лв/12.5%/,ама как щяхме да реализираме 30% доходност за 6 месеца
                              Ами ще реализираме и по-голяма, като отидат на 6. А то пътя за натам е открит. Няма да стане веднага, но то по време на кризата се видя, че това е една от най-качествените акции. Не че кризата е минала и някои акции няма да се сриват още. Но като цяло хубавите неща ще вървят нагоре вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                                Айде до 5лв не останаха!!!
                                продавач на 3-те хиляди беше през Делтасток , който го интересува.
                                Аз бях продавача Като не щете на 4.43, сега ще ги купите на 4.889 Не че имам нещо против компанията, ами не ми се разправя да мисля и тях за малко бройки и затова ги продавам
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X