Няма начин да има отчет към 30 .9. 2010 това да не е някакъв фантастичен филм
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми можеше да погледнеш за кой период е и че има още 15 дена докато всъщност дойде края на този период.
Имам навика да гледам официални отчетиЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
утешителке,
не се излагай!
1. дивидента на привилегированите е ежегоден и договорен.
2. тоя дивидент 1.50 е за 2(или 3 не ми се проверява) години. - дружеството прави яка пачка - защо да няма дивидент за обикновените може и по-висок да е - в крайна сметка и това е риск.
3. от 3400 км се вижда, че се опитваш да натискаш цената, защото изпусна да напълниш кошничката на 3.90-4
4. и аз искам да иде под 4, за да гепя 10К бройки, но не си позволявам да викам на черното бяло само защото имам интерес!
лекатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/bulletin/inde...3/0/0/0/0.html
Инвестора нещо са объркали още не е минал септември какви q3 са изкарали това в твоя линкЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
http://www.investor.bg/bulletin/inde...3/0/0/0/0.html
Инвестора нещо са объркали още не е минал септември какви q3 са изкарали това в твоя линк
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеУчителко да не си забравила някъде цайсите не знам къде го виждаш този собствен капитал от 6,8 милиона. Аз гледам гледам и все 8,3 милиона ми се вижда. Което от 10,8 за Q1 като махнеш 3,3 и остава 7,5 с натрупаната допълнително печалба за второто тримесечие от 850 хиляди и точно излиза 8,3.
защо не погледнеш и тук:
http://www.investor.bg/companies/fin...data/1193.htmlЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Учителко да не си забравила някъде цайсите не знам къде го виждаш този собствен капитал от 6,8 милиона. Аз гледам гледам и все 8,3 милиона ми се вижда. Което от 10,8 за Q1 като махнеш 3,3 и остава 7,5 с натрупаната допълнително печалба за второто тримесечие от 850 хиляди и точно излиза 8,3.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...то и аз на събранието рекох - Аре без дивиденти за обикновените - да остане повече сухо в компанията, шефчетата викат - Споко - сухо има мно-о-ого...
Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениесмех,
я погледни текущите им резултати и кажи, дали не си запазват нормални обемите. Баси, ако не дават дивиденти, що не дават, ако дават що дават и как се декапитализирала компанията...... Умрем от такива умозаключения, предлагам да си купуваш предимно шита, който така или иначе е преимуществен на БФБ и печалбата да си я капитализират всяка година, пък и цената на акция да си стои ниска...
А сега да обобщим фактите:
1. На непривилигированите (обикновените) акции се изплаща дивидент 1,50 лв, а на ПРИВИЛИГИРОВАНИТЕ - 0.71 лв, следователно ПРИВИЛИГИРОВАНИТЕ като че ли имат привилегия да получават и по-малък дивидент от непривилигированите , къде е тогава т.наречената им привилегия ?
2. Както е забелязало прецаканото,:
Първоначално изпратено от прецаканото..преди да пуснат 3мил дивидент на другите акции, активите им бяха 12мил., сега са 7 и нещо.
И не е препоръка.
Първоначално изпратено от прецаканотоЧовече, компанията се декапитализира, според мен. След още 2-3 такива дивидента отиваме на кино. Не е препоръка.Last edited by mechka uteshitelka; 15.09.2010, 22:05.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение...то и аз на събранието рекох - Аре без дивиденти за обикновените - да остане повече сухо в компанията, шефчетата викат - Споко - сухо има мно-о-ого...
Не обичам да съм краен, но да се казва, че някой не става щото дал дивидент и има нам си колко 3.5 милиона "други" разходи. Тия хора да земат да се гръмнат у дървените философи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеТака е основно разликата идва от плащането на дивидент за обикновените акции
успехтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениесмех,
я погледни текущите им резултати и кажи, дали не си запазват нормални обемите. Баси, ако не дават дивиденти, що не дават, ако дават що дават и как се декапитализирала компанията...... Умрем от такива умозаключения, предлагам да си купуваш предимно шита, който така или иначе е преимуществен на БФБ и печалбата да си я капитализират всяка година, пък и цената на акция да си стои ниска...мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
Коментар