IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Големия продавач се отказа, защото осъзна че няма да продаде над 4.30....така, че естествения път на акцията е под 4.50. Очаквам в идните дни )
    Това е хубаво. Смятам при възможност да гепя още от тая сексапилна акция, а не ми се дава ного сухо 16.8% годишна доходност от дивидент е нещо твърде кефещо, за да бъде изпуснато като възможност.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Импе,едно време един соц.министър ми казваше за Медика:Остави я тази манифактура!!!Ти какво и харесваш!!!Сериозно!!!
      СОЦИАЛЕН министър коментира бизнес и производство.

Без коментар. За мен социален министър значи мангал на висок държавен пост.

През Четвърта година Медика отвори най-модерният цех за превързочни материали в Европа, а компанията е лидер в подотрасълът си. Фирмената политика е добра, прозрачност, редовен дивидент и зачитане на интересите на акционерите. Самият бизнес е такъв, че от кризи не се влияе, стабилна история един вид.

Коментар

• Големия продавач се отказа, защото осъзна че няма да продаде над 4.30....така, че естествения път на акцията е под 4.50. Очаквам в идните дни )
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Няма - то при кежава борса убави акции понякога трудно се намират

Една по една, акцийка по акцийка - както навремето се надцаквахме с г-н Донев за Медика.
          Импе,едно време един соц.министър ми казваше за Медика:Остави я тази манифактура!!!Ти какво и харесваш!!!Сериозно!!!

Коментар

• Няма - то при кежава борса убави акции понякога трудно се намират

Една по една, акцийка по акцийка - както навремето се надцаквахме с г-н Донев за Медика.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Аз мисля - по-сгодно да земете обикновени, вместо да се надцаквате до шестуна.
              импе,
              я ги виж обикновените къде са... ако избухаме 4К къде ли ще литнат ..там предлагане хептен няма
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Аз мисля - по-сгодно да земете обикновени, вместо да се надцаквате до шестуна.

Коментар

Днес стана ясно защо се надуваше така цената... Някой има интерес да продава над 5 лева... и вече се появиха офертите... Да ама не

Ако онзи с 4000 бройки чете форума да знае че ги взимам на 4.00 , но за 5.25 са мечти...
                  не искам да те дразня, но ще те надцакам

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    е да де
                    Не по врат, а по шия.

Коментар

Днес стана ясно защо се надуваше така цената... Някой има интерес да продава над 5 лева... и вече се появиха офертите... Да ама не

Ако онзи с 4000 бройки чете форума да знае че ги взимам на 4.00 , но за 5.25 са мечти...
                      Вярно, че май нещо се понабалончи...
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Берта, бъркаш!

Тук лихва няма, има САМО такси.
                        е да де

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          едни бързи 31% лихва за 30 дни ..
                          Берта, бъркаш!

Тук лихва няма, има САМО такси.

Коментар

• Днес стана ясно защо се надуваше така цената... Някой има интерес да продава над 5 лева... и вече се появиха офертите... Да ама не

Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                              Почва да има и конкуренция.

https://avans.bg/avans/zul/index.zhtml
                              едни бързи 31% лихва за 30 дни .... малии
                              то не че по всички заложни не е така, но обикновено братята роми се хващат на такава лихва, а ром и интернет са доста несъвместими неща... ц ц ц

Коментар

• Почва да има и конкуренция.

https://avans.bg/avans/zul/index.zhtml
                                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

Working...
                                X