IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Импе, да се свети името ти, че ме накара да обърна внимание на хубавата акция!
    Прима вера драги.

И аз впоследствие ще понакупя - но сега искам да проимам и малко обикновени... в съотношение не повече 1:6 (обикновени:привилегировани)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      само предполагам
      не съм взимал
      но този стил 1К през 3ст на тях прилича
      Да вече ми излезе в отчета Статус Инвест!
      Е Берт не им се сърди добре че и тях ги има да пазарим, че "другите" оферти продава, както виждаш са от 4,40лв . Така че мерси Статус явно имате нужда от кеш , а ние от дивидент над 15% !!!

Коментар

• само предполагам
        не съм взимал
        но този стил 1К през 3ст на тях прилича
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

и аз имам вече няколко хилки благодарение на импа

ако статус не бяха толкова алчни щях да си взема още ама...с тези 1К през 3 стинки.. до 5 ще ги докарат.

успех
          Пак ли са Статус днес? Че аз купих малко ама нищо не ми изписва в БГтрейдъра?!?!
          Last edited by tony1975; 10.08.2010, 13:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            и аз имам вече няколко хилки благодарение на импа

ако статус не бяха толкова алчни щях да си взема още ама...с тези 1К през 3 стинки.. до 5 ще ги докарат.

успех
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Напротив - всеки божи ден обядвахме и вечеряхме по ресторанти, без да се тревожим особено какво пише в дясната колонка на менюто. Елате на себе си - Ахтополът не е Монте Карло.

А девойката няма как да харчи парите на бащата си, защото той не е веч на тоя свят.

Коментар

• Напротив - всеки божи ден обядвахме и вечеряхме по ресторанти, без да се тревожим особено какво пише в дясната колонка на менюто. Елате на себе си - Ахтополът не е Монте Карло.

А девойката няма как да харчи парите на бащата си, защото той не е веч на тоя свят.

Коментар

• Първоначално изпратено от малката сестра Разгледай мнение
                  ...сигурно сте харчили по 3лв дневни....за 4 дена.......Нушенцето е харчило парите на баща си обаче.....
                  нещо такова май е било....
                  докарай ги до 6лв поне да са колкото са дневните командеровачни
                  Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Завърнах от почивката на моренцето и включвам, за да благодаря на Дружеството за приятната седмица, която аз и моята колежка и приятелка Нушенцето изкарахме, благодарение на овреме изплатеният дивидент, стигнал ни спокойно за текущи разходи.

...сигурно сте харчили по 3лв дневни....за 4 дена.......Нушенцето е харчило парите на баща си обаче.....
                    нещо такова май е било....

Коментар

• Ха-а-а-а-а-ха-ха-ха - Пантеров(а) - тя си има, бе - чети внимателно преди да пишеш - "колежка" - колежка човекозастрахователка !!!

Впрочем като се има предвид часът на постът ти, разбирам твоята отнесеност...

Коментар

Завърнах от почивката на моренцето и включвам, за да благодаря на Дружеството за приятната седмица, която аз и моята колежка и приятелка Нушенцето изкарахме, благодарение на овреме изплатеният дивидент, стигнал ни спокойно за текущи разходи.
                        Успял ли си вече да пробуташ на Нушенцето застраховка живот, щом сте ходили заедно на море, може да й е притрябвало,?? ха ха

Коментар

• Завърнах от почивката на моренцето и включвам, за да благодаря на Дружеството за приятната седмица, която аз и моята колежка и приятелка Нушенцето изкарахме, благодарение на овреме изплатеният дивидент, стигнал ни спокойно за текущи разходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хитър 5ър Разгледай мнение
                            малко стреля в тъмното...
                            Що да е на тъмно, като може да се погледне, например има книга на акционерите в Апис, да кажем, наштo момче, ама като не ви се дават кинти, сричате на сляпо из форумите.... и се чудите как да предизвикате някой, да ви снесе някоя информацийка.
                            Last edited by Zaki; 04.08.2010, 21:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                              е как реши че са 2-3хил - от кой пръст го изсмука ???

малко стреля в тъмното...

Коментар

ами мен вече ме сърбят ръцете, но аз съм с шавливи пръсти. 3.50-3.80 към момента са мираж според мен...ако не изсипе някой голямата каруца.
                                тази акция е перфектна за ПФ, но не ги знам имат ли интерес...то си трябва и пакети за тях.

не забравяй , че и акциите тук са доста ограничен брой.
                                .
                                УПФ Родина и ДПФ Родина притежава 7.98% от дружеството /обикновенни + привилигировани/
                                за други няма място на клона

Коментар

Working...
                                X