IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
    Мдаа, а след 4.40 следва 4.75. И така докато настигнат обикновените. Няма логика те да са по-скъпи. Не съм убеден, че до конвертирането сумарния дивидент за обикновените акции ще е по-висок отколкото за привилегированите.
    абе и за мен няма логика да са под 6лв/12.5%/,ама как щяхме да реализираме 30% доходност за 6 месеца

Коментар

Мдаа, а след 4.40 следва 4.75. И така докато настигнат обикновените. Няма логика те да са по-скъпи. Не съм убеден, че до конвертирането сумарния дивидент за обикновените акции ще е по-висок отколкото за привилегированите.
      Ако стигнат основните доходноста от дивидента ще е около11 %,което ще намали привлекателността им.А и капиталовата разлика от 3-4 дивидента накуп - ще ни накара да се замислим.
      Емисията е достатъчно малка и всичко е възможно

Коментар

Чух че продавача щял да сложи още веднъж 1000 бройки и после директно отива на 4.40 предлагането

Коментар

• Айде до 5лв не останаха!!!
          продавач на 3-те хиляди беше през Делтасток , който го интересува.
          Last edited by tony1975; 13.09.2010, 13:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            пакета на Статус май свърши?
            Като гледам другите продавачи са над 5лв !!!
            А според мен с тез 20 -30 бр.всеки ден продавача си рекламира стоката

Коментар

• пакета на Статус май свърши?
              Като гледам другите продавачи са над 5лв !!!

Коментар

• не не , аз само привилегировани имам.
                идеята беше,че рано или късно привилегированите ще гонят обикновените
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ха-ха - ти ли ги заграби?
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Някой купил сосно обикновени Софкоми.
                    гледай обикновените и се сещай за привилегированите

Коментар

• Някой купил сосно обикновени Софкоми.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Абе вие къде го видяхте това голямо предлагане по тази позиция не мога да разбера? И сделки не виждам големи да са ставали скоро ?
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                          Не ми е ясно един Вл. Панев или един статус, колко имат за продаване, че да не могат да се изкупят от заинтересовани инвеститори?
                          не им се продават на 4 кинта..това е проблема. там е търсенето.
                          искат хем да излязат хем да изтеглят цената нагоре...и май го правят успешно, но на 4.40 ентусиазма на купувачите охладня.

Коментар

• Не ми е ясно един Вл. Панев или един статус, колко имат за продаване, че да не могат да се изкупят от заинтересовани инвеститори?

Коментар

• Владо иска да си има акции и затова си е купил. Голяма работа. Кой бил купил и кой намалил участието си, е като четенето на вестник Нощен труд и Шок.
                              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
                                ще ти отговоря на теб ,троленето на заки го оставям без коментар
                                справка - Акт за актуално състояние в Централен Депозитар АД към 05 юни 2009г и Акт за актуално състояние в Централен Депозитар АД към 01 юни 2010г - от мен толкова, който иска бройки/това са си отвсякъде лични данни/ да си ги намери и сам да се убеди кой купува и кой продава
                                TNK.Мислех ,че е нещо по-ново.

Коментар

Working...
                                X