If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдаа, а след 4.40 следва 4.75. И така докато настигнат обикновените. Няма логика те да са по-скъпи. Не съм убеден, че до конвертирането сумарния дивидент за обикновените акции ще е по-висок отколкото за привилегированите.
абе и за мен няма логика да са под 6лв/12.5%/,ама как щяхме да реализираме 30% доходност за 6 месеца
Мдаа, а след 4.40 следва 4.75. И така докато настигнат обикновените. Няма логика те да са по-скъпи. Не съм убеден, че до конвертирането сумарния дивидент за обикновените акции ще е по-висок отколкото за привилегированите.
Ако стигнат основните доходноста от дивидента ще е около11 %,което ще намали привлекателността им.А и капиталовата разлика от 3-4 дивидента накуп - ще ни накара да се замислим.
Емисията е достатъчно малка и всичко е възможно
Чух че продавача щял да сложи още веднъж 1000 бройки и после директно отива на 4.40 предлагането
Не ми е ясно един Вл. Панев или един статус, колко имат за продаване, че да не могат да се изкупят от заинтересовани инвеститори?
не им се продават на 4 кинта..това е проблема. там е търсенето.
искат хем да излязат хем да изтеглят цената нагоре...и май го правят успешно, но на 4.40 ентусиазма на купувачите охладня.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
ще ти отговоря на теб ,троленето на заки го оставям без коментар
справка - Акт за актуално състояние в Централен Депозитар АД към 05 юни 2009г и Акт за актуално състояние в Централен Депозитар АД към 01 юни 2010г - от мен толкова, който иска бройки/това са си отвсякъде лични данни/ да си ги намери и сам да се убеди кой купува и кой продава
Коментар