IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо не ми харесва тая работа.
    Ако и тук се провалим не знам
    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Кой малоумник пак тръгна да продава без пари?

Писах на Ирен - да не мотаят отчетченцето.
      Last edited by Императорът; 02.02.2016, 11:20.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• тука къде е отчетът

Коментар

• И въпреки 'новината' никой не продава
          Даже и статията за СК е сгрешена
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Хайде да им идем на гости тия дни и да говорим с тях.

Аз: убеден в коректството на Жабокът, но все пак ми се ще да знам какво са намислили, а и лошо няма да помогнем и ний с някоя идея.
            добра идея ,ама не съм в София

Коментар

• Хайде да им идем на гости тия дни и да говорим с тях.

Аз: убеден в коректството на Жабокът, но все пак ми се ще да знам какво са намислили, а и лошо няма да помогнем и ний с някоя идея.

Коментар

... дали не са изкупували облизвации?
                Не знам ,не съм чувал
                Чл. 111. ЗППЦК
                (6) (Нова - ДВ, бр. 61 от 2002 г., изм., бр. 52 от 2007 г., в сила от 3.07.2007 г.) Публичното дружество уведомява комисията за броя собствени акции, които ще изкупи в рамките на ограничението по ал. 5, и за инвестиционния посредник, на който е дадена поръчка за изкупуването. Уведомяването трябва да бъде извършено най-късно до края на работния ден, предхождащ деня на изкупуването. Комисията дава публичност на получената информация чрез водения от нея регистър за публичните дружества и другите емитенти на ценни книжа.

това е за акции ,а за облигации не знам дали дължат уведомление

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                  И аз мислех така , ама те вместо да изкупят облигации или прив,акции изкупиха обикновени на същата цена или по висока при непрозрачна процедура ,която даже е в разрез със закона .
                  ... дали не са изкупували облизвации?

Коментар

Хайде да направим едно делегация и да идем да говорим с Жабешките господари - за да обяснят какво са намислили, а защо не: и ний да дадем идеи.

Друг вариант е Ирен да се включи в темата:

Ирен - заповядай.
                    +1

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Може да искат да си спестят един дивидент
                      И аз мислех така , ама те вместо да изкупят облигации или прив,акции изкупиха обикновени на същата цена или по висока при непрозрачна процедура ,която даже е в разрез със закона .

Коментар

• Хайде да направим едно делегация и да идем да говорим с Жабешките господари - за да обяснят какво са намислили, а защо не: и ний да дадем идеи.

Друг вариант е Ирен да се включи в темата:

Ирен - заповядай.

Коментар

• остава да направят емисия варанти върху обикновените акции, след това опции върху привилегированите, след това може да пуснат и една нота, обезпечена с обратно изкупените си акции, а след това и един etf върху златото, което имат.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                            Стига свободни съчинения. Привилегированите изтичат тази година след последния дивидент. Няма никаква логика да се изкупуват обратно, при положение, че се конвертират автоматично в обикновени.
                            Търговото, което искат да отправят е заради намерението им да купят повече от 3% от капитала. Законът позволява това, като не е задължително да се изкупуват всички акции, а само количество, което е посочено в търговото предложение. Цитирал съм нормативната уредба.
                            Ако и това отдолу ви мързи да прочетете, нямам лек за такова състояние.
                            Може да искат да си спестят един дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                              Стига свободни съчинения. Привилегированите изтичат тази година след последния дивидент. Няма никаква логика да се изкупуват обратно, при положение, че се конвертират автоматично в обикновени.
                              Търговото, което искат да отправят е заради намерението им да купят повече от 3% от капитала. Законът позволява това, като не е задължително да се изкупуват всички акции, а само количество, което е посочено в търговото предложение. Цитирал съм нормативната уредба.
                              търговото предлагане от страна на емитент към акционерите си е пионерство. Излиза, че ще пускат преференциални акции, с приходите от които ще правят обратно изкупуване на обикновени акции Тея са гоуеми!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Предполагам, че ще изкупят само привилегированите, които са 400к, тоест излиза до 5 лв. на акция.

Коментар

Working...
                                X